Μετάβαση στο περιεχόμενο

Δικαίωμα υπογραφής ΚΕΝΑΚ Ηλ. Μηχ.


Recommended Posts

Ναι ρε γαμώτο τελικά being civil sucks! Για να σας δω ποιοι θα δουν τη διπλή έννοια!(Βασικά ευκολο είναι αλλά να ΄χουμε να λέμε δηλαδή)

 

Υ.Γ. Spgirl αν δεν μπορείς να κρατηθείς να ξέρεις οτι pm inbox μου είναι πάντα στη διάθεση του κοινού για υβριστικά μηνύματα παντώς τύπου, τιμαί λογικαί!

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 112
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

H EETEM δεν έχει αντίστοιχο γραφείο επαγγελματικών θεμάτων* όπου ένας απόφοιτος ΤΕΙ μπορεί να απευθύνεται ώστε να του δίνουν γραπτώς πληροφορίες για τα επαγγελματικά του δικαιώματα;;; Θα ήθελα να τα βάλω σε εισαγωγικά αλλά τέλος πάντων με τα επαγγελματικά δικαιώματα! Δηλαδή είναι τραγικό. Το παιδάκι είναι έτοιμο να πάει στο ... δικαστήριο!

 

Για κάτι διαστημόπλοια διαβάζω κλπ. αλλά μάλλον ούτε για την εξίσωση Bernoulli δεν είμαστε τελικά!

 

Υ.Γ. Οπως στο ΤΕΕ, στο γραφείο της Κολίντου εννοώ

Link to comment
Share on other sites

Με συγκλονίζεις συνάδελφε... Το alter κλείνει, που να τον βρω τον Χαρδαβελλα να πάρω την έγκριση? Χαχαχαχαχαχα

 

Apostol, θα το έχω στα υπ' όψιν μου... Όταν θα θέλω να βρίσω αλλά θα υπάρχει πολύ πολιτισμός στο φορουμ, θα σε κάνω κανά πμ, έτσι να πάρεις το πινελίκι σου και συ...

Link to comment
Share on other sites

off topic

 

Με συγκλονίζεις συνάδελφε... Το alter κλείνει, που να τον βρω τον Χαρδαβελλα να πάρω την έγκριση? Χαχαχαχαχαχα

 

Liakopoulos speaking:

Συνομωσία κατά των Ελλήνων -των Ελ που προέρχονται από τους Ελοχίμ- τώρα που έκαναν διαστημόπλοιο δεν υπάρχει υπάλληλος να εγκρίνει τη μελέτη.

Link to comment
Share on other sites

Θα με κάνεις για? Και δε με λες αυτός ο Χαρδαβέλλας ΠΕ ή ΤΕ είναι για να ξέρω για.

 

Υ.Γ. Συνάδελφοι εγώ αποχωρώ οπότε θα ήθελα να μην εκληφθεί ως πέρδεμα (κοινώς κλάσιμο) η απουσία μου αλλά έχουμε και σπίτια. Ηouston i am coming home! Over an out!

Link to comment
Share on other sites

Χαρδαβέλλας είναι ΤΕ που θέλει να γίνει ΠΕ στην θέση του ΠΕ (σαν πολλούς εδώ μέσα). ΠΕ όμως είναι μόνο ο θεός, ο πανμέγιστος Λιακόπουλος... Χαχαχαχχαχαχα

Link to comment
Share on other sites

Πολλές απόψεις... ποιός θα κάνει τι? διώροφα, εξαώροφα, ...μέχρι 40 στρέμματα... εμείς οι ίδιοι όμως, είτε είμαστε αειτζήδες είτε τειτζήδες ξεφτυλίζουμε τους κλάδους μας με αγγελίες του τύπου <Εκπόνηση στατικών μελετών 1.50 ευρώ το τετραγωνικό>, λες και είναι ντομάτες. Και τελικά δίνουμε δικαιώματα σε αυτούς που επωφελούνται άμεσα απο αυτό, που εν τέλει μπορεί να μην έχουν καν σπουδάσει.

Link to comment
Share on other sites

Αμα ασχολούταν οι μισοί και πλέον μηχανικοί με κάτι άλλο περαν της οικοδομής, τα Ε.Δ θα τα βάζαμε και εγώ δεν ξέρω που..Είναι και Μ.Εβδομάδα. Αλλά τόσο βούρλα είμαστε που ακόμα με τελειωμένη την κατασκευή ασχολούμαστε με σπιτάκια, ΚΕΝΑΚάκια, τακτοποιησούλες και διάφορες τέτοιες σαχλαμάρες...

Link to comment
Share on other sites

Καταρχήν Καλημέρα σε όλους .

 

Μερικά πράγματα πιστεύω πως πρέπει να μπουν σε μια τάξη και πρέπει να λέμε τα πράγματα με το όνομα τους .

 

1.Όπως ανάφερα και σε προηγούμενο μήνυμα μου τα Ε.Δ από Μηχανικό ΠΕ σε Μηχανικό ΤΕ ακόμα και στην ειδικότητα έχουν διαφορά .

 

2.Σήμερα βάσει των Π.Δ δεν υπάρχει κανένα νομικό κενό διότι τα Ε.Δ για τους Μηχανικούς ΤΕ όπως γνωρίζουν και οι ίδιοι τους έχουν περιοριστεί και οριοθετηθεί από την πολιτεία .Όταν το δικαστήριο αναφέρει και λέει ότι υπόγραψε μελέτη που δεν έπρεπε άρα αυτό σημαίνει ότι και το δικαστήριο γνώριζε τον λόγο γιατί δεν έπρεπε να υπογράψει την συγκεκριμένη μελέτη αλλά και ο ίδιος ο Μηχανικός γνώριζε όπως γνωρίζουν και όλοι σήμερα .

 

3.Τι θα πει ζητάμε όλα τα Ε.Δ της ειδικότητας μας ?

Αυτή λοιπόν την κουβέντα την έχουμε ξανά κάνει .

Δεν πρόκειται να δοθούν αυτά τα Ε.Δ της ειδικότητας στο βαθμό που υπογράφει και ένας Μηχανικός ΠΕ .

Διαφορετικά όπως έχουμε πει πολλές φορές δεν υπάρχει λόγος να υπάρχουν τα Πολυτεχνεία διότι δεν θα υπάρχει καμία διαφορά στην αγορά εργασίας μεταξύ του Μηχανικού ΤΕ που πήρε ειδικότητα Ηλεκτρολόγου αλλά και του Μηχανικού ΠΕ που πήρε την ίδια ακριβώς κατεύθυνση.

 

4.Δεν θεωρώ σωστό να μιλάμε για νομικό κενό από την στιγμή που όλοι γνωρίζουν τι μπορούν να υπογράψουν .Αυτό φαίνετε και από τους δικαστικούς αγώνες που δίνει το επιμελητήριο τους ώστε να διεκδικήσει αυτά τα Ε.Δ που θέλουν αλλά και από τους διαλόγους που έχουν γίνει κατά καιρούς και εδώ μέσα στο Φόρουμ .Άρα λοιπόν το να μιλάμε για νομικό κενό ενώ γνωρίζουμε σήμερα όλοι τι υπογράφουμε το θεωρώ ως μια πρόφαση διεκδίκησης αυτών των Ε.Δ .

 

Θα συμφωνήσω λοιπόν με τα πρώτα μηνύματα της συγκεκριμένης ενότητας και της παρομοίωσης που έκαναν κάποιοι συνάδελφοι διότι τα Ε.Δ δεν δίνονται βάση της ορθής μελέτης που κάνει κάποιος .

 

Άρα λοιπόν καλό είναι να μην αναφέρουμε τα ίδια και τα ίδια από την στιγμή που υπάρχει διαφορά ακόμα και στην ειδικότητα μεταξύ ΠΕ και ΤΕ .

Όσο και να φωνάζουν κάποιοι όσο και εάν προσπαθούν να τα τυπώσουν έτσι ώστε να φαίνονται ότι δεν κάναμε κανένα κακό αλλά ζητάνε τα νόμιμα ασχέτως εάν υπολείπονται του ενός έτους σπουδών από τους Μηχανικούς ΠΕ αυτό δεν περνάει και προπαντός σήμερα δεν συγκινεί απολύτως κανέναν .

Link to comment
Share on other sites

Ποια ΠΔ; Ποια ΕΔ; ΓΙΑΤΙ ΜΙΛΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ;

 

Δείξε μου ένα (1) ΠΔ με ΕΔ που να είναι σε πλήρη ισχύ και να αφορά Μηχανικούς ΤΕ που ενοχλούν το ΤΕΕ, δηλαδή Ηλεκτρολόγους, Μηχανολόγους, Δομικούς κτλ.

 

Αν δείξεις ένα θα σου ζητήσω συγνώμη, αλλά αν δεν μπορείς να βρεις έστω ένα, να σβήσεις το παραπάνω μήνυμα και να ζητήσεις εσύ συγνώμη για τα ψέματα που συνέχεια λες.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.