Μετάβαση στο περιεχόμενο

Άλλαξε η ηγεσία του ΥΠΕΚΑ


gvarth

Recommended Posts

Διαβάζοντας τα μηνύματα συνειδητοποίησα πόσο επηρεάζουν τελικά οι κυριακάτικες παλιοφυλλάδες και τα προδο-ΜΜΕ τον Έλληνα, ακόμα και τον μηχανικό ο οποίος τουλάχιστον θα έπρεπε να είναι λίγο πιο συνειδητοποιημένος! Απορώ συνάδελφοι με τις κρίσεις σας όσοι λέτε ότι το Τινάκι ήταν καλό και ο Παπακωσταντίνου είναι καλύτερος!

 

Καταρχήν ο ρόλος τους είναι διακοσμητικός. Οι αποφάσεις και τα νομοσχέδια όπως το ψωμί ετοιμάζονται πολύ πριν στο φούρνο και εμείς τα παίρνουμε από τον ταμεία! Δεν είναι του ταμεία το ψωμί αλλά του φούρναρη. Δεν είναι καν επιβλέπων ο Υπουργός για να το πω πιο απλά. Ενημερώνεται απλά για το νομοσχέδιο που του ετοίμασαν και το πλασάρει στο κόσμο. Άρα είτε Τίνα είτε Γιώργος δεν έχει ιδιαίτερη σημασία παρά μόνο επικοινωνιακή (καλύτερου πλασιέ)!

 

Ένα άλλο θέμα είναι (που βλέπω ότι πολλοί το αγνοείτε), ότι τα πράγματα έχουν περισσότερο βάθος από όσο φαίνεται! ΟΛΑ τα νομοθετήματα και ΟΛΕΣ οι αποφάσεις οδηγούν μαθηματικά στην καταστροφή του μικρομεσαίου Έλληνα, του μικρομεσαίου μηχανικού και ΕΥΝΟΟΥΝ τις μεγάλες εταιρείες! Έχετε αναρωτηθεί εσείς οι πιο παλιοί, πόσο δύσκολο είναι ένας νέος μηχανικός σήμερα να ανοίξει γραφείο μόνος του τη στιγμή που πρέπει να μάθει όχι μόνο τη νομοθεσία του σήμερα αλλά και όλων των προηγούμενων ετών που συσσωρεύεται? Που είναι λοιπόν η κωδικοποίηση; Ένα παράδειγμα ήταν αυτό, ότι και να σκεφτώ (όλους τους πρόσφατους νομους και ρυθμίσεις) οδηγούμαι στο ίδιο συμπέρασμα.

 

Τελευταίο και πιο σημαντικό είναι το γεγονός ότι (δυστυχώς) η Ελλάδα δεν διοικείται από Έλληνες πατριώτες με την απλή έννοια αλλά από εντεταλμένους ξένων υπηρεσιών και λεσχών! Γνωρίζω ότι πολλοί μηχανικοί συμμετέχουν σε λέσχες μυστικές και ίσως ερεθίσω κάποιους εδώ μέσα! Ο Παπακωνσταντίνου είναι δηλωμένο μέλος της λέσχης Builderberg οπότε ρε λεβέντες ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΑΙ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΓΕΙ ΕΡΓΟ;

 

Διαπιστώνω (όχι μόνο από αυτή τη κουβέντα) ότι οι μηχανικοί ζουν στη κοσμάρα τους. Ασχολούνται τόσο πολύ με τα θέματά τους (δεν γίνεται και αλλιώς βέβαια) και έχουν παντελή άγνοια για το τι γίνεται γύρω τους! Ανοίξτε λίγο τα μάτια σας και δείτε! Ποιά είναι η κατάσταση στην Ελλάδα σήμερα και ποιός είναι ο ρόλος των μασωνικών στοών σε αυτή; Ποιά Τίνα και ποιός Παπακωνσταντίνου και ποιός Σηφουνάκης (ο κύριος "να βγει ο σταυρός από τη σημαία μας"!!!); ΞΥΠΝΑΤΕ!!! Κοιτάχτε ποιός ήταν ο Έλληνας πριν μερικά χρόνια (με τα ελαττώματά του αλλά άνθρωπος πρώτα) και ποιός είναι σήμερα (υλιστής-ρομπότ-καταναλωτής)!

 

έχω πολλά να γράψω αλλά σταματάω εδώ γιατί κούρασα και έχω κουραστεί να τα λέω (...στου κουφού τη πόρτα)! μόνο τη πάρτη μας κοιτάμε σήμερα για αυτό καταντήσαμε έτσι

Link to comment
Share on other sites

Ναι συνάδελφε έχεις δίκιο. Για τα χάλια μας φταίνε η Μοσάντ, οι μασώνοι, οι Μπίλντεμπεργκ, τα πρωτόκολλα των Σοφών, οι Νεφελίμ και τα chemtrails. Επίσης, φταίει ο Σόρος και το ίδρυμα Ροκφέλερ.

Link to comment
Share on other sites

να τος ο πρώτος εκδηλώθηκε...τσίμπησε! άποψη δεν έχεις, ειρωνία μόνο! δεν διαβάζω Λιακόπουλο φιλαράκο αλλά για πες μου πως γίνεται να χρωστάνε ΟΛΕΣ οι χώρες του κόσμου; Αφού εμείς φταίμε για τα χάλια μας (φυσικά και φταίμε που διαβάζουμε ακόμα φυλλάδες και βλέπουμε το χαζοκούτι) γιατί ΟΛΕΣ βράζουν στο ίδιο ζουμί; Όλοι τεμπέληδες είναι φίλε agrafiot; αν έχεις άποψη πες την αλλά μην ειρωνεύεσαι ...

Link to comment
Share on other sites

Ήδη μετά την αναγγελία από την TV ότι θα νομιμοποιηθούν τα αυθαίρετα άρχισαν να κατασκευάζονται νέα αυθαίρετα από τα Βλάχικα της Βάρης - Σχολή Ευελπίδων έως το Θυμάρι και βάλε.

Link to comment
Share on other sites

μπράβο που συμφωνείς! άλλος που συμφωνεί ότι οι κυβερνώντες μας αγαπούν και παλεύουν να μας σώσουν χωρίς να έχουν φυτευτεί από τρίτους;

 

αλήθεια σε ποιά χώρα ζείτε εσείς; μήπως μπαίνετε από Γερμανία ή κάπου αλλού;

Link to comment
Share on other sites

Τους κυβερνώντες δεν τους φύτεψε κανένας, ή κι αν τους φύτεψε, εμείς ποτίσαμε το δεντράκι μεσω των εκλογών, αλλά ξεφεύγουμε από το θέμα.

Link to comment
Share on other sites

καθόλου δεν ξεφύγαμε, ο Παπακωνσταντίνου είναι νέος Υπουργός ΠΕΚΑ και η συμμετοχή του στην λέσχη Builderberg δεν καταλαβαίνω γιατί δεν πρέπει να σχολιαστεί από τους μηχανικούς! Το δεντράκι των εκλογών πρέπει να το ποτίζουμε γιατί είναι η έκφραση της δημοκρατίας που με τόσο αίμα ξαναγύρισε στη χώρα που τη γέννησε. Το θέμα που λέω είναι αν νομιμοποιούνται κάποιοι να παίρνουν εντολές από ξένα κέντρα και να ορίζουν τη δικιά μου ζωή (και πλέον και τις συνθήκες εργασίας) ;

 

όχι απλά δεν είμαστε εκτός θέματος αλλά είναι μείζον θέμα για εμάς, η αλλαγή της Ηγεσίας του ΥΠΕΚΑ με την ανάληψη αρμοδιοτήτων από μια αυθεντία στην πολιτική που μέχρι πέρυσι δεν το ήξερε ούτε η μάνα του και συμμετέχει (με δηλώσεις του ίδιου) σε μυστικές λέσχες!

 

εσύ agrafiot έχεις προφανώς και πληροφορίες για το περιεχόμενο των συζητήσεων στη Builderberg και μπορείς να μας διαβεβαιώσεις ότι δεν συντρέχει λόγος να είμαστε ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ υποψιασμένοι ότι κάτι πονηρό γίνεται...γιατί αν είχαν να πουν κάτι σπουδαίο φαντάζομαι ότι θα εργάζονταν με χίλιες κάμερες για να αποδείξουν στο κόσμο την αγάπη τους για την κλιματική αλλαγή για παράδειγμα!

 

οπότε και θα ήταν και άστοχο το παρακάτω σχόλιο του νυν ΥΠΟΥΡΓΟΥ μας σε μια κρίση ειλικρίνειας ...

http://2.bp.blogspot.com/-sC94FhoQNgo/TfaMbj7Eq4I/AAAAAAABPRI/71R6DVNbRgM/s1600/P.PNG

Link to comment
Share on other sites

Τους κυβερνώντες δεν τους φύτεψε κανένας, ή κι αν τους φύτεψε, εμείς ποτίσαμε το δεντράκι μεσω των εκλογών

Τίθεται θέμα εάν είναι φυτεμένος ο Γιωργάκης ή όχι? Μήπως αποτελεί και το απόσταγμα του ελληνικού πνεύματος? :o Στο ''εμείς ποτίσαμε το δεντράκι των εκλογών'' όπου εμείς βάλε από τη μια μεριά κομματόσκυλα, βολεμένους, ασυνείδητους και ενσυνείδητους προδότες και ηττοπαθείς , ανίκανους και κοντόφθαλμους, και από την άλλη μεριά έναν μίζερο, ηττοπαθή και υπερσυντηρητικό λαό που δε λέει να ξυπνήσει.

. . . Το θέμα που λέω είναι αν νομιμοποιούνται κάποιοι να παίρνουν εντολές από ξένα κέντρα και να ορίζουν τη δικιά μου ζωή (και πλέον και τις συνθήκες εργασίας);

Εφόσον δεν έχουμε ισχύ να τους σταματήσουμε νομιμοποιούνται.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.