Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κατασκευαστικό ερώτημα: Ανακατασκευή - Ανακαίνιση Διαμερίσματος


par1s

Recommended Posts

Καλησπέρα, έχω ένα διαμέρισμα 75 τμ. Χτισμένο περίπου το 1960. Θέλω να κάνω εσωτερική ανακατασκευή. Πιο αναλυτικά, γκρέμισμα τοίχων και αλλαγή διαρρύθμισης, δηλαδή να πάνε αλλού τα δωμάτια, η κουζίνα, το μπάνιο και το σαλόνι και όλα τα ηλεκτρολογικά και υδραυλικά.. Από που πρέπει να αρχίσω; Αν μπορείτε να μου προτείνετε κάποια site για να πάρω ιδέες σχετικά με τον προγραμματισμό των εργασιών..

Link to comment
Share on other sites

Αρχίστε από την επίσκεψη σε ένα γραφείο μηχανικού - τεχνικό γραφείο. Το site που θα βρείτε / προτείνουμε / προτείνουν άλλοι τί θα σας προσφέρει? Μιας και το διαμέρισμα σας είναι παλιό πιθανότατα θα αντιμετωπίσετε αρκετά απρόοπτα. Μην ξεκινήσετε αν δεν έχετε έναν μηχανικό που εμπιστέυεστε στο πλάι σας.

Link to comment
Share on other sites

πρέπει να αναζητήσεις έναν μηχανικό που θα σου λύσει όλες σου τις απορίες και θα σου δώσει λύσεις και εναλλακτικές μεθόδους και τρόπους για αυτό που θες να κάνεις

 

Χάρης

Link to comment
Share on other sites

Επίσης θα χρειαστείτε κάποιου είδους άδεια (μικράς κλίμακας ή κανονική) και σίγουρα υποδείξεις υλικών και συνεργείων. Η αμοιβή μηχανικού σε περίπτωση που συμβουλευτείτε έναν θα είναι κατά πολύ μικρότερη των χρημάτων που θα εξοικονομήσετε από τις συμβουλές του και τη διαχείριση της ανακαίνισης που θέλετε να εκτελέσετε.

Link to comment
Share on other sites

Σας ευχαριστώ..

 

@agrafiot

To site το ζήτησα για ιδέες και απλούς πρόχειρους υπολογισμούς κόστους, όχι για να αρχίσω μόνος μου, σίγουρα θα έχω τεράστια απόκλιση στην τιμή, αλλά θέλω να μάθω που κυμαίνονται οι τιμές..

Link to comment
Share on other sites

Οι τιμές, ανάλογα τις εργασίες που θέλετε να εκτελέσετε κυμαίνονται από 100 ευρώ ανά τ.μ. έως και 1.000 ευρώ ανά τ.μ. για ανακαίνιση. (εκτός και αν θέλετε χρυσά χερούλια και γρανιτένιο δάπεδο)

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

....πάντως με ολη την γκάμα των εργασιών που έχετε σκοπο να κάνετε, πολύ φοβάμαι θα "ξανααγοράσετε" το διαμέρισμα

Link to comment
Share on other sites

Καλησπέρα, έχω ένα διαμέρισμα 75 τμ. Χτισμένο περίπου το 1960. Θέλω να κάνω εσωτερική ανακατασκευή. ...

 

Για αρχη αν εχει κατι στο μυαλο σου για την θεση των χωρων να κοιταξεις αν οι σωληνες της αποχετευσης, υδρευσης και των σωματων θερμανσης σου "ταιριαζουν" με τα νεα σου σχεδια. Το λεω γιατι καλα τα σκεφτομαστε αλλα στην πραξη μπορει να μην γινονται.

Link to comment
Share on other sites

Ρεαλιστικά μιλώντας, απευθύνεστε σε ένα site μηχανικών... ο καθένας μας με ένα pm εκτός αν βρίσκεστε στον Εβρο, θα μπορούσε να αποτελέσει τον μελλοντικό συνεργάτη σας.

Οπότε τα υπόλοιπα θα τα βρείτε με αυτόν που θα επιλέξετε...

Εδώ είναι ο χρυσός οδηγός των μηχανικών και μάλιστα των πραγματικά ενεργών επαγγελματιών...

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.