Μετάβαση στο περιεχόμενο

Εφαρμοστικός Νόμος :"Πωλείται επιπλωμένο" & "Μπάτε σκύλοι αλέστε..."


GRTOPO

Recommended Posts

Αλλα ξαναλεω και κλεινω. Μοναδικη ευκαιρια να απαλαγει το ελληνικο κρατος απο το βαριδι. Βεβαια το βαριδι κοντευει να φτασει να ειναι οι μισοι ελληνες, οποτε αρκετα δυσκολο να δωθει πρακτικη λυση, ποσο μαλλον χωρις ηγετες. Αλλα εδω ουτε στη θεωρια δεν συμφωνει κανεις.

 

Λοιπόν, δίνω την προφητεία μου.Σημειώστε την για να με δοξάσετε (μόλις έμαθα τα τελευταία νέα, δεν θα καμαρώσω για τις πηγές μου, τις ξέρετε) :

 

Εκλογές το Σεπτέμβριο.Κυβέρνηση ''εθνικής ενότητας''.Το μεσοπρόθεσμό ΘΑ εφαρμοστεί κ θα καθαρίσει η χώρα.Δυστυχώς με σκίζει κ μένα, αλλά τί να κάνουμε, έτσι είναι η ζωή.

 

Το πρόβλημα που έχει αυτή τη στιγμή η Κυβέρνηση για να το εφαρμόσει είναι το γεγονός ότι πρέπει να τα βάλει με τα ίδια της τα σπλάχνα (βλέπε φωτόπουλοι και σία πασοκ ο.ε.).Οπότε θα γίνει με τη συναίνεση ΟΛΩΝ των κομμάτων, με την αριστερά στο ''ρόλο της αντιπολίτευσης'', με κυβέρνηση πασοκ και νδ!!!:lol:

 

Georges σου τη χαλάω, δεν θα γίνει άνοιγμα λογαριασμών, παρόλο που θα το ήθελα κ εγώ.

 

Όμως ΘΑ πέσει τσεκούρι στους βολεμένους.Καλή φάση έ?:):):):)

 

Τώρα θα δούμε μπάσταρδοι ποιός είναι το ''δίκιο του εργάτη'' που ΤΟΣΟ πολύ καταχράστηκε η προηγούμενη γενιά εις βάρος της δικής μου.

 

howard, φίλε δεν με άκουγες, δεν κατάφερες να βρεθούμε να σου έλεγα την αλήθεια, ως προφήτης.Εγώ ήμουν ο αισιόδοξος, εσύ ΕΛΕΓΕΣ ότι είσαι ο αισιόδοξος, τελικά εσύ έφυγες κ εγώ έκατσα.Και ΕΓΩ θα είμαι αυτός που θα απολαύσει την ''αλλαγή'', ενώ εσύ θα τρως ψιλόβροχο μέχρι το τέλος της ανθρωπότητας!!!:D

 

AN δεν εφαρμοστεί το πρόγραμμα για οποιοδήποτε λόγο, σού ρχομαι κ εγώ.

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 526
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Αφού κατάφερες μετά από τόσο καιρό να βάλεις σε μια συγκεκριμένη τάξη και ιεράρχηση και δομή τα δεδομένα σου…

 

Τα ιδία τα ερωτήματα, όπως τα τοποθετείς και ιεραρχείς, προσδιορίζουν πια και την λύση.

 

Στο μυαλό του τζον μαλκοβιτς, remake, σύντομα στους κινηματογράφους της γειτονιάς σας :roll:

Link to comment
Share on other sites

εφυγα γιατι πιστευω οτι οπως δεν εφαρμοστηκε το μνημονιο 1 δεν προκειτε να εφαρμοστει κανενα, ουτε μεσοπροθεσμο ουτε τιποτα.

 

γιατι το πασοκ δεν μπορει να τα βαλει με τον ιδιο του τον εαυτο και γιατι σε αντιθεση με σενα, εγω ειμαι απολυτως πεπεισμενος οτι η ΝΔ δεν θα αποδειχτει ποτε τιποτα παραπανω απο ενα κομμα της απολυτης συντηρησης και οπισθοδρομησης.

 

γιατι δυστυχως ο σαμαρας δεν ειναι καραμανλης πρεσβυτερος (οχι οτι θαυμαζω τον ΚΚ1 αλλα τουλαχιστον ειχε μια ικανοτητα πολιτικη ο ανθρωπος).

 

και τι σε κανει να πιστευεις οτι η κυβερνηση εθνικης ενοτητας, δηλαδη πασοκ-νδ, θα γλυτωσει τους νεκρους στο συνταγμα οταν παει να περασει μετρα τυπου εξω απο το δημοσιο 100 χιλιαδες τσουγκρανες για ξυσιμο @ρχιδιων?

 

ή μηπως θα μου πεις οτι τα επεισοδια τα κανει το πασοκ για να πεισει τις νοικοκυρες?

 

τα ιδια σκ@τ@ που γινονται απο το 77 θα γινουν και τωρα.

 

Ωραια και η βροχουλα, αυτες τις μερες βεβαια εχει 30 βαθμους. Σεβασμος ομως φιλε, εδω ειτε εισαι μαυρος ειτε εισαι ασπρος ειτε εισαι πακι στο κορνερσοπ ειτε εισαι στελεχαρα στο σιτυ ειτε εισαι λαμογιο, αμα δουλευεις προκοβεις. Φτιαξε τα κολπα που μου ελεγες και ελα να τα πουλαμε μαζι με το λαδακι χαχαχα

Link to comment
Share on other sites

Μάλλον όχι αυτός που βλέπει ότι ο άλλος 'μετά από καιρό' έβαλε σε τάξη, ιεράρχηση και δομή τα δεδομένα του...

 

ευχαριστώ, για την αναγνώριση, όπως βλέπεις με τις κατάλληλες συναναστροφές βελτιώνομαι....ασε μας ρε φίλε βραδιάτικα, που μπήκες και στο μυαλό μας να δεις σε τι τάξη έχουμε τα δεδομένα.

Link to comment
Share on other sites

Φτιαξε τα κολπα που μου ελεγες και ελα να τα πουλαμε μαζι με το λαδακι χαχαχα

 

Borough Market, London Bridge.Τσέκαρε την κίνηση και τα ''greek organics'' κ πες μου αν έχω άδικο.Δες πόσο κάνουν τα 40 ml κ κλάψε.K ρώτα στο MAYOR πόσο πάει ο πάγκος.Αν σιχαίνεσαι να λερωθείς, μην ανησυχείς, γι αυτό είμαι εγώ, που ό,τι κ να κάνω λερώνομαι.

 

Όσο για το πρόγραμμα, σου είπα, αν δεν εφαρμοστεί σου ρχομαι να γίνω μανάβης.Το απίστευτο είναι ότι η γυναίκα μου (περιβαλλοντολόγος) θα ΧΕΖΕΤΑΙ στη δουλειά, ενώ εδώ είναι απλά ανύπαρκτη.Η ζήτηση περιβαλλοντολόγων εκτός συνόρων της Ελλάδας είναι μεγάλη.Για δυτικό κόσμο μιλάμε βέβαια.

 

Ούτε νεκροί θα υπάρξουν ούτε τίποτα.Αρκεί να ανοίξουν τα δικαιώματα παραγωγής αγροτικών προϊόντων.Να δεις για πόσο γίνεται ελκυστικό να παράγεις αντί να πίνεις καφέ στο δημόσιο.Ποσοστώσεις κ ******** να καταργηθούν, κ ούτε ρουθούνι δεν πρόκειται να ανοίξει.

 

ΜΑΚΑΡΙ ΘΕΕ ΜΟΥ, ΚΟΙΤΑ Κ ΛΙΓΟ ΕΔΩ ΚΑΤΩ, ΕΧΟΥΜΕ ΠΗΞΕΙ ΣΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΙΠΕΡΙ.

Link to comment
Share on other sites

χαχαχα ρε ζαβι εχεις πολυ πλακα και εχεις κ πολυ δικιο σε πολλα που ουτε τα φανταζεσαι και δεν μπορω να στα εξηγησω κ ολας. εισαι ωραιος, προχωρα!

 

και ΜΑΚΑΡΙ να ειμαι εγω ******* κ να βγει ακρη. ΜΑΚΑΡΙ.

Link to comment
Share on other sites

Τι να κάνω ο έρμος;

 

Μα είναι απλό...

Εδω στην προκειμένη περίπτωση ο μπαμπάς δεν έχει πεθάνει...

Ζει και βασιλεύει......Αλλά για κάποιο λόγο κάποιοι έχουν πειστεί ότι τώρα πλέον πράττει το σωστό.

 

Το πρώτο λογικό πράγμα που μου έρχεται στο μυαλό είναι να μην δώσω ποτέ ξανα στο δικαίωμα σε αυτόν τον μπαμπά να αποφασίσει για μένα.

Ελα όμως που τώρα στα τελευταία του ο μπαμπάς έγινε και βίαιος...

Έβγαλε την ζωστήρα και βαράει κατακεφαλα....

Και χωρίς καμιά τσίπα πάνω του ενώ έχει στείλει καμιά πεντακοσαριά στα νοσοκομεία το βραδάκι τα πίνει με τους φίλου τους στις ταβέρνες των Β.Προαστίων.

 

Και είπε ο Αϊνστάιν....

Οι ευφυείς άνθρωποι λύνουν τα προβλήματα. Οι ιδιοφυΐες τα προλαμβάνουν.

Ο ΓΑΠ τι είναι;

O Zavi θα ρώταγε... Οι Έλληνες τι είναι;

 

Αλλά είπε κάτι ακόμα... μου άρεσε και αυτό....

Ο κόσμος είναι επικίνδυνος, όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα.

Link to comment
Share on other sites

....

....

ευχαριστώ, για την αναγνώριση, όπως βλέπεις με τις κατάλληλες συναναστροφές βελτιώνομαι....ασε μας ρε φίλε βραδιάτικα, που μπήκες και στο μυαλό μας να δεις σε τι τάξη έχουμε τα δεδομένα.

 

 

Δεν κατάλαβα γιατί γκάζωσες τώρα με το σχόλιο μου, και σιγά μη μπορώ να μπω στο μυαλό σου. (και άνευ ρε φυσικά)

Απλά το βρήκα λογικό το σενάριο σου και αρκετά χρήσιμο.

 

********

 

Ας πω κι εγώ μια υπόθεση εργασίας… (πιο πραγματική και σε εξέλιξη)

 

Βόρια Ελλάδα

Περιοχή νατούρα, δίπλα στην περιοχή νατουρα που εμπεριείχε το βατοπεδι

Γήπεδο αρκετών χιλιάδων μέτρων

Πρώην χρήση για τον Σταθμό της Αμερικής (όσοι τον έχουν ακουστά)

Θέλει ας πούμε το κράτος σήμερα να το αξιοποιήσει

 

Χιλιάδες τα μέτρα έκτασης αλλά με το γραφειοκρατικό πλέγμα που υπάρχει, (νατουρα, ζώνες, χρήσεις γης και άλλα καλλιτεχνικά) δεν επιτρέπουν την νομική βεβαιότητα του τι δικαιούται ο οποιοσδήποτε αγοραστής να κάνει. Το γεγονός αυτά απαξιώνει την σημερινή του αξία σε βαθμό να μη μπορεί να γίνει τίποτα και να κάνουν εκεί βόλτες οι πεταλούδες.

 

Αν του δώσεις νομική βεβαιότητα ότι, ναι μπορεί να κάνει αυτό ή εκείνο και θα μείνουν και τα 95% ακάλυπτος χώρος και πράσινο και νατούρα τότε μπορείς να εισπράξεις εκατομμύρια από την εκποίηση ή παραχώρηση του χώρου.

 

Αρκεί φυσικά ο κάθε ένας που θα δώσει τα εκατομμύρια του για να το αγοράσει να έχει την βεβαιότητα ότι δεν θα το κοιτάζει από 5 έως και 20 χρόνια διότι διάφορα δικαστήρια θα μπορούν να αμφισβητήσουν από τα όρια του μέχρι τις όποιες πολεοδομικές διατάξεις.

 

Επίσης όποιος το αγοράσει δεν θα το αγοράσει για να το βλέπει μόνο αλλά θα ρίξει και δεκαπλάσιο χρηματικό πόσο για να δομήσει κάτι εκεί.

 

Οι επενδυτές δεν αγοράζουν γη για να την καμαρώνουν αλλά για να αποδώσει χρήμα.

 

Η συμμετοχή κόστους γης στην όποια κατασκευή δεν ξεπερνά το 15% άρα παίρνουμε σαν δεδομένο ότι αν το συμμαζέψεις και εισπράξεις ζεστό χρήμα, θα μπει και άμεσα 10πλασιο περίπου χρήμα από τις εγκαταστάσεις.

 

Πέρα από τα οφέλη που θα έχει η περιοχή και το κράτος απο τους τζίρους, μισθους εργαζομένων, υπηρεσιών. ΦΠΑ, φόρων κλπ

 

Σ αυτό τι κάνεις?

 

 

(το φωτογράφισα αρκετά το ακίνητο παρ ότι είναι άγνωστο γενικά και παρ ότι δεν είμαι προφήτης όπως ο zavi … κοντός ψαλμός αλληλούια)

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.