Μετάβαση στο περιεχόμενο

Πολεοδομίες τέλος


kostassid

Recommended Posts

sdim σίγουρα δεν μπορούν να τους διώξουν.Ετσι και αλλιώς δεν κάναν και πολλά.Ε τώρα δεν θα κάνουν και με το νόμο.

Didonis συμφωνω.

Link to comment
Share on other sites

Με το γράμμα του νόμου μπορούν. Όπως και με τον Καλλικρατη οι υπάλληλοι από τις νομαρχίες μπορούσαν να φύγουν, απλά για να μην έχουν πολιτικό κόστος τους απορρόφησαν στις περιφέρειες χωρίς ΑΣΕΠ και λοιπές διαδικασίες.

 

Στο θέμα μας τώρα, τι νομίζετε ότι θα αλλάξει;

Link to comment
Share on other sites

Άλλη μια κυβερνητική παρωδία με αποφάσεις ειλημμένες από άσχετους και βαλτούς.Σε κάνουν να επιθυμείς να διατηρηθεί το υπάρχων καθεστώς με όλες τις ατέλειες του.Ποιό το νόημα των πτυχίων αν πρέπει να παρακολουθήσεις σεμινάρια και να δώσεις πάλι εξετάσεις?Πόσο κοστίζουν?Ποιές οι προυποθέσεις?Για ποιο λόγο?Ολοι καταλαβαίνουμε τι πρόκειται να γίνει αλλά ας μην τα λέμε δημόσια.

Link to comment
Share on other sites

ΟΦ τοπικ

Κάποια στιγμή, νομίζω το διαβάσαμε εδώ, στο φόρουμ, συζητούσαν να κάνουν κάποιους κοινωνικούς λειτουργούς δήμων και υπηρεσιών - αντί να τους διώξουν - ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ ΠΡΕΣΒΕΥΤΕΣ... Τί σημαίνει αυτό βέβαια κανείς δεν ξέρει... πρώτα βρίσκουν το τίτλο και μετά το αντικείμενο...

Σαφέστατα αυτό θα γινόταν για να μη τους διώξουν... και ήταν φαντάζομαι λίγοι...

Τώρα με τόσους υπαλλήλους και ειδικά τόσους διπλωματούχους & πτυχιούχους εκ των οποίων η συντριπτική πλειοψηφία δεν θα μπορούσε να σταθεί στην αγορά, συζητάτε τέτοια πράγματα;;; Σίγουρα κάπου αλλού θα τεμπελιάζουν... και λέω θα τεμπελιάζουν γιατί δεν θα υπάρχουν τόσες θέσεις...

 

ΟΝ τοπικ

 

Δεν απαντήθηκε ακόμη το ερώτημα περί ΕΠΑΕ... εύλογο ερώτημα.

 

@Didonis: Εύστοχος όπως πάντα.... το μόνο όμως που κάνει το νέο νομοσχέδιο είναι να αλλάζει τις διαδικασίες και σε καμία περίπτωση δεν επεμβαίνει στη δημιουργία νέων Σ.Δ. στα αστικά κέντρα... Ετσι, όταν σε περιοχές όπως Πειραιάς και τα προάστειά του μιλάμε για 2.6, 3.0, και βάλε συντελεστές δόμησης, τί βελτίωση περιμένουμε;;;

 

Δυστυχώς ενώ τα 30 χρόνια της ζωής μου τα πέρασα στο Χαλάνδρι, τα επόμενα - σιγά μη πώ πόσα- τα περνάω στον Κορυδαλλό... Οταν πρωτοήρθα, έχασα το κόσμο... Ενα μπάχαλο σε οτιδήποτε!.... Οχι μόνο εδώ αλλά στην ευρύτερη περιοχή Πειραιά και δυτικής Αττικής. Αυτό που λέγαμε παλιά "πέρα από το ποτάμι" εννοώντας τον Κηφισσό, είναι αλήθεια, άλλος θεός...

Link to comment
Share on other sites

επι της ουσιας δεν ειπε τιποτα ο σηφουνακης. αλλα αμα μιλαει σε μαλακες (δημοσιογραφους δηλαδη) τι να πει σε τεχνικο επιπεδο. το θεμα ειναι, το ΤΕΕ τι λεει, εμας ποιος θα μας ενημερωσει, ΠΟΤΕ θα γινουν ολα αυτα και ΠΟΥ ΘΑ ΤΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ?

 

αμα παρετε απαντηση γραψτε μου.

Link to comment
Share on other sites

Μια καλή λύση θα ήταν να πούμε και εμείς ότι λένε και οι δικηγόροι όταν τους αναθέτουν ένα δικαστήριο.

Χρόνο επαρκή να μελετήσουν την δικογραφία.Έτσι και για όποιον νόμο βγει για τα αυθαίρετα οι μηχανικοί θα αναλάβουν την διαδικασία.

Από την μέρα που θα ψηφιστεί και βγουν οι εφαρμόστηκες διατάξεις ένα μήνα να το μελετήσουμε καλά, και εφόσον βγάλει οδηγίες για εμάς το επιμελητήριο μας.

Ας φροντίσουν και ταχύρυθμα σεμινάρια και ότι τους φωτίσει ο νους τους.

 

Αλλά επειδή αυτό δεν θα γίνει διότι η πλειοψηφία των συναδέλφων θα τρέξουν να προλάβουν να εισπράξουν και να κλείσουν δουλειές, και επειδή αυτοί όλοι που μας κυβερνούν όλα αυτά τα χρόνια το γνωρίζουν καλά, δεν θα γίνει τίποτα απ όλα αυτά.

 

Γιατί γκρινιάζουμε τότε? Αφού είμαστε άξιοι των επιλογών μας.

Αν κάνω λάθος ή κάπου υπερβάλω παρακαλώ διορθώστε με.

 

 

(οπότε τα bolt κι σε εμάς)

 

 

 

 

****

edit

υ.γ.

(οπς λάθος. Νόμιζα πως έγραφα στο ποστ για την νομιμοποίηση αυθαιρέτων.)

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα συνάδελφοι,

Δεν συμφωνώ με τα επικριτικά σχόλια κατά των υπαλλήλων των πολεοδομικών υπηρεσιών. Εάν εξαιρέσουμε την παλιά φουρνιά οι οποίοι ένα μεγάλο μέρος συνταξιοδοτήθηκε ή κοντεύει σε σύνταξη που όντως μετά την αποφοίτησή τους από Ελληνικές ή Ιταλικές σχολές κατά πλειοψηφία μπήκαν στο δημόσιο την δεκαετία του ΄80, υπάρχουν εξαίρετοι υπάλληλοι με γνώσεις και με προυπηρεσία στον Ιδιωτικό τομέα. Μην ξεχνάμε πως μπήκαν μέσω ΑΣΕΠ. Δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος συνάδελφος που να μην έχει πάρει τηλέφωνο στην Πολεοδομία για συμβουλές; Μην τα ισοπεδώνουμε όλα.

Link to comment
Share on other sites

τηλ σε πολεοδομια? και στο σηκωσαν? εγω πριν παω σε καποια πολεοδομια πρωτα περνω τηλ τους γνωστους μου αν εχουν παει προσφατα να μου πουνε ΠΩΣ δουλευει το μαγαζακι!!! ενταξει υπαρχουν και καποιοι καλοι αλλα δνε τους αφηνει η αγελη να ανθισουν...

Link to comment
Share on other sites

Ακριβώς έτσι κι εγώ!

Οσο για τους καλούς... πράγματι υπάρχουν και γνωρίζω κάποιους προσωπικά... αλλά αφ΄ενός είναι λίγοι και αφ' ετέρου συνήθως χαλάνε γιατί αισθάνονται οι βλάκες της υπόθεσης μετά από λίγο καιρό.... και ίσως καλά κάνουν!

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.