Μετάβαση στο περιεχόμενο

Προσωρινοί Ενεργειακοί Επιθεωρητές


Inzaghi

Recommended Posts

Αν το ΤΕΕ έχει ακόμα στα συρτάρια του την ύλη και αν αρχίσουν οι <<εχθροπραξίες>> μεταξύ ΥΠΕΚΑ και ΤΕΕ...... το βλέπω για καλοκαιράκι. Την έναρξη μαθημάτων, όχι τις εξετάσεις.

Link to comment
Share on other sites

απο μηχανικο του ΥΠΕΚΑ σε ημεριδα της ASHRAE αναφερθηκε οτι οσον αφορα στα σεμιναρια για μηχανικους που δεν ειναι προσωρινοι θα υπαρξει κατι σαν επιδοτηση για τα σεμιναρια υψους σχεδον του συνολου του κοστους...οποτε οι μη προσωρινοι ας μην τρεξουν κατευθειαν για σεμιναρια....ουτως ή αλλως εξετασεις θα γινονται συνεχεια οπως μας διαβεβαιωσε ο εν λογω μηχανικος.... 8-)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

το γελιο της αρκουδας θα πεσει οταν στις εξετασεις (αν δεν ειναι ηλεκτρονικες) υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα (εως βεβαιοτητα) να βρεθουμε διπλα διπλα με τους "διδασκοντες" στα σεμιναρια των ΚΕΚ-ΤΕΙ-ΑΕΙ, οι περισσοτεροι απο τους οποιους ενδιαφερονται να γινουν μονιμοι επιθεωρητες.

Link to comment
Share on other sites

Πίστεψέ με ούτε οι μισοί από τους προσωρινούς δεν ενδιαφέρονται προς το παρόν να γίνουν μόνιμοι. Αλλά και γενικά το ενδιαφέρον έχει ατονήσει πολύ. Δεν ξέρω αν είναι οι τιμές, η διαδικασία ή το ότι δεν υπάρχει δουλειά....

Link to comment
Share on other sites

Κατσε να τρεξουν και τα ενοικια στην αγορα κι εκει θα δεις δουλεια...

Εκτος κι αμα αρχισει ο κοσμος να βαζει μεσα τους ενοικιοαστες ανευ μισθωτηριου... Προφορικη συμφωνια κι ετσι...

Link to comment
Share on other sites

Eκεί ποντάρουν όλοι αλλά δεν είμαι και πολύ αισιόδοξος. Ασε που μπορεί να παιχτεί καμιά παράταση....Ολα τα τα περιμένεις.

Το σενάριο που ανέφερες δεν αποκλείεται να το δούμε και στην πράξη. Ειδικά για διαμερίσματα....

Link to comment
Share on other sites

Μεταφέρθηκαν μηνύματα στο θέμα ΠΕΑ σε ενοικίαση.

 

Προσπαθήστε να γράφετε σε θέματα με σχετικό τίτλο για να κρατάμε σχετικά τακτοποιημένο το φόρουμ.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Καλησπέρα και χρόνια πολλά. Πολλά ΚΕΚ κάνουν εκπτώσεις έως 30% αν είναι γκρουπ μηχανικών (π.χ. 3 και πάνω). Θα μπορούσαμε αν θέλετε να συγκροτήσουμε κάποια γκρουπ από εδώ μέσα για να επιτύχουμε κάποια καλύτερη τιμή. Εγώ για παράδειγμα ενδιαφέρομαι να βρω συναδέλφους από Θεσ/νίκη ώστε να χτυπήσουμε μια καλύτερη τιμή.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Για πάμε πάλι...

 

http://www.ypeka.gr/...x?tabid=362[524]=1510&language=el-GR

 

ρε αυτοί δεν έχουν σκοπό να κάνουν μόνιμους ποτέ κανέναν.

Edited by Manolis gon
Link to comment
Share on other sites

Συνάδελφοι,δυστυχώς το ΥΠΕΚΑ μας οδηγεί στον δρόμο των "Σεμιναριτζήδων" με την "συγχορδία" του ΤΕΕ που κάνει δυστυχώς τα ίδια με το ΙΕΚΕΜ ΤΕΕ.Θα πάρουν τα εκπαιδευτικά Εγχειρίδια 850€ και θέλουν 2πλάσια ή 3πλάσια από κάθε εκπαιδευόμενο!Αυτά είναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΑ!Θα χρειαζόταν απλά ΔΩΡΕΑΝ ανάρτηση του Εκπαιδευτικού Υλικού στις Ιστοσελίδες ΥΠΕΚΑ κ ΤΕΕ,με αναλυτικά παραδείγματα εφαρμογής και τίποτα παραπάνω.σε Μηχανικούς απευθύνονται τέλος πάντων.Και οι Προσωρινοί Επιθεωρητές που έχουν εκδόσει Πιστοποιητικά?Καμία διάκριση!Θα πάνε να εκπαιδευτόύν από ¨αλλους εισηγητές που μπορεί να είναι Προσωρινοί Επιθεωρητές?.Αλλά που να πούμε τον πόνο μας,όταν το ΤΕΕ κάνει τα ίδια και χειρότερα?Μαζική αποστολή email σε ΤΕΕ:ΟΧΙ στα δαπανηρά,πολύωρα και άσκοπα Σεμινάρια-ΔΩΡΕΑΝ Ανάρτηση Εκπαιδευτικού Υλικού!

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.