Μετάβαση στο περιεχόμενο

Προσωρινοί Ενεργειακοί Επιθεωρητές


Inzaghi

Recommended Posts

Παρατείνονται οι προσωρινές άδειες ενεργειακών επιθεωρητών

ΚΕΡΔΟΣ | Σελίδα 35 | 24/01/2012

Σε παράταση ενός έτους για τη διάρκεια ισχύος των προσωρινών αδειών ενεργειακών επιθεωρητών, που έχουν ήδη χορηγηθεί, δηλαδή ως τις 6 Οκτωβρίου προχώρησε το υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, το οποίο εξέδωσε και νέα πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη χορήγηση προσωρινών αδειών. Η προκήρυξη απευθύνεται αποκλειστικά σε μηχανικούς, διπλωματούχους ή πτυχιούχους τεχνολογικής εκπαίδευσης ή σε μηχανικούς με αναγνωρισμένα επαγγελματικά προσόντα στη χώρο μας, κατ εφαρμογή της σχετικής ευρωπαϊκής και εθνικής νομοθεσίας, οι οποίοι διαθέτουν τουλάχιστον πενταετή αποδεδειγμένη επαγγελματική ή/ και επιστημονική εμπειρία. Οι υποψήφιοι που πληρούν τα απαιτούμενα προσόντα θα εγγραφούν στο μητρώο των προσωρινών ενεργειακών επιθεωρητών και θα τους χορηγηθεί σχετική άδεια, σύμφωνα με τις διατάξεις του Προεδρικού Διατάγματος, η οποία θα ισχύει έως τις 6 Οκτωβρίου 2012. Η αίτηση και τα απαραίτητα δικαιολογητικά υποβάλλονται ηλεκτρονικά έως τις 28 Φεβρουαρίου, μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας του Μητρώου Ενεργειακών Επιθεωρητών (www.buildingcert.gr) το οποίο διαχειρίζεται η Ειδική Υπηρεσία Επιθεωρητών Ενέργειας.

Link to comment
Share on other sites

Παντως το ΙΕΚΕΜ μου εστειλε mail οτι ξεκιναν τα σεμιναρια....

480€ τα υποχρεωτικα κτηριακα...

Link to comment
Share on other sites

αυτή τη στιγμή υπάρχουν 2 ανοικτές προσκλήσεις για μόνιμους και προσωρινούς? ποιος ο λόγος να πάει κανείς για προσωρινός αφού κι εκεί υπάρχει απ' όσο ξέρω ένα κόστος. μήπως συμφέρει να κάνει αίτηση κανείς για μόνιμος και 480 ευρω? ποιά τα = και - σε κάθε περίπτωση...δεν καταλαβαίνω το λόγο που υπάρχουν οι 2 προσκλήσεις ταυτόχρονα και μάλιστα για τους μόνιμου απαιτείται μικρότερη εμπειρία (2 χρόνια) από 5 πο είναι για του προσωρινούς...! τα φώτα σας παρακαλώ!

Link to comment
Share on other sites

Κοίτα είναι κόλπο.... :smile:

Αν πας για μόνιμος κάνεις σεμινάρια.....σκας λεφτά....πχ 480 + παράβολα εξετάσεων....+ ότι θα πάρεις την άδεια πολύυυυ αργότερα, βάλε και τον κόπο σου....

Αν πας για προσωρινός, δεν κάνεις σεμινάρια (τη βγάζεις τσάμπα), μόνο το παράβολο της άδειας.... Βγαίνεις στο κατευθείαν και ξεκινάς δουλειά.....Παίρνεις μία γεύση.

Και αν στην πορεία (όσο διαρκεί η άδεια) δεις ότι πχ δεν τραβάει το πράγμα είτε επειδή βαρέθηκες είτε επειδή δεν έχεις πελάτες ή ότι άλλο,.....έχεις κατασταλάξει ότι δεν θα κάνεις τον ενεργειακό επιθεωρητή... :mrgreen:

Link to comment
Share on other sites

ikaros13 ευχαριστώ.κι εγώ μια τέτοια σκέψη έκανα αρχικά (και ειδικά εάν με τα προσόντα που έχει κανείς μπορεί να επιλεγει στους προσωρινούς) και μου ακούγεται το πιο σωστό...το συγκεκριμένο 'τάιμινγκ' που βγάζουν τα σεμινάρια και τις προσκλήσεις για 'μονιμότητα' στην ''επιθεώρηση'', μάλλον για χρηματοθηρία φαντάζει...θα ήθελα να ακούσω κι άλλες γνώμες βεβαια...

Edited by anavatis
Link to comment
Share on other sites

Δεν καταλαβαινω που το βασιζεις το οτι θα παρεις την αδεια πολυυυυυυυυυυυ αργοτερα απο τους προσωρινους...

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.