Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κατάρρευση ξυλοτύπου σε υπό ανέγερση οικοδομή στην Κηφισιά


kostassid

Recommended Posts

Συνάδελφοι, εργάζομαι ως μηχανικός πωλήσεων στην προαναφερθήσα εταιρία.

θέλω να αποσαφηνίσω το εξής: Η doka είναι επωνυμία τεχνικής εμπορικής εταιρίας με μεγάλη γκάμα πιστοποιημένων προΐόντων για κάθε είδους κατασκευής από μπετόν.(προέλευση Αυστρία)

Στα σχετικά video βλέπετε μόνο ξύλινα ταμπάνια άσχετα με την συγκεκριμένη εταιρία. Το ζήτημα είναι ότι στην αγορά κυκλοφορούν άπειρα νέα προιόντα- απομιμήσεις, χώρίς κανένα πιστοποιητικό και άγνωστης προέλευσης. Έτσι δυστυχώς` επόμενο είναι, σε συνάρτηση και με την ανεπάρκεια σε γνώσεις για τη χρήση τους, να μεγαλώνουν οι πιθανότητες για αστοχίες.

ευχαριστώ για το χρόνο σας.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Συνάδελφε δεν είπε κανείς οτι φταίει η εταιρεία. Επίσης μπορεί να έχεις δίκιο οτι δεν είναι doka αλλά τύπου doka! Kαι εμείς όμως εστιάζαμε στην κακή εφαρμογή του συστήματος και όχι στην ποιότητά του. Προσωπικά έχω χρησιμοποιήσει αυθεντικά doka σε κατασκευή κτιρίου με οργανισμό και τοιχοποιία σκυροδέματος και έχω μείνει πολύ ευχαριστημένος. Οπότε μην τα παίρνετε προσωπικά εκεί στη εταιρεία τα όποια σχόλια. Άλλωστε απλά εικασίες είναι τα περισσότερα.

Link to comment
Share on other sites

Εγώ από ότι βλεπώ δεν έχει σχέση το άνοιγμα της πλάκας ,αυτές οι βλακείες συμβαίνουν απο λάθος τοποθέτηση της σκαλωσίας και την ποιότητα της σκαλωσιάς .για τέτοιο πάχος πλάκας χρειάζεται 3 η καλύτερα 4 χιλιοστα παχος πύργου και αν έχεις 2 πύργους και πάνω καθ'υψος πρεπει να δέσεισ με χιαστά τα πλαίσια και ειδικά τα εξωτερικα .Το ίδιο είχε συμβεί με μια γεφυρα .καλή τύχη στον επιβλέποντα και στον μπετατζή .

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.