Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αποθήκη εκτός σχεδίου


Recommended Posts

Υπηρεσίες ειναι τα καταστηματα , οι εκκλησίες και μάλλον ότι άλλο δεν είναι κατοικία τουρισμος βιομηχανια. μεταποίηση αγενους τομέα

Link to comment
Share on other sites

Μήπως έχει κανείς άποψη την ισόγεια αποθήκη και το ισόγειο γκαραζ σε ποιό είδος χρήσης μπαίνουν στο φύλλο καταγραφής;

 

Ακυρη η ερώτηση.Διάβαζα τη μιση απάντηση της ερώτησης 27 (μέρος Β) του ΥΠΕΚΑ. Οκ υπολογίζονται με μειωτικό συντελεστή 0,5

Edited by Manolis gon
Link to comment
Share on other sites

Επειδή ασχολούμαι με αντίστοιχη περίπτωση με το 1 (γενική αποθήκη εκτός σχεδίου-μη άρτιο-χωρίς άδεια), μέχρι στιγμής πιστεύω οτι μπορω να δηλωσω την αποθηκη (π.χ.εμπορικη) στη κατηγορία "υπηρεσίες" και παράλληλα να χρησιμοποιήσω το συντελεστή για βοηθητικούς χώρους. Επειδή έχω επιφυλάξεις για το αν η απάντηση του ΥΠΕΚΑ αφορά χώρους-κτίρια αυτοτελή και μοναδικά σε ένα γήπεδο, ρώτησα στη πολεοδομία. Φυσικά δεν μου δώσαν σαφή απάντηση (κάθε υπάλληλος τα δικά του), αλλά απο εκεί κράτησα ότι ίσως μπορώ να βασιστώ στον Κτιριοδομικό, όπου και αναφέρει τις αποθήκες σαν χώρους βοηθητικής χρήσης. Από την άλλη, σε βιβλιογραφία για χρήσεις κτιριών-εγκαταστάσεων αναφέρεται οτι οι αποθήκες με αυτοτελή λειτουργία ειναι επαγγελματικές και υπάγονται στους χώρους κύριας χρήσης. Δεν είμαι σίγουρος ακόμα και θα περιμένω κάποια γραπτή απάντηση τουλάχιστον απο το ΤΕΕ. Όποια άλλη ιδέα, σχετική με το θέμα, καλοδεχούμενη.

Link to comment
Share on other sites

την εμπορικη αποθηκη ναι να την δηλωσεις στις υπηρεσιες την αποθηκη ομως της κατοικιας που υπαρχει καπου μεσα στο οικοπεδο δεν μπορεις να την δηλωσεις υπηρεσια οποτε μαλλον μεταποιηση α γενους...τι λετε?

Link to comment
Share on other sites

Την αποθήκη κατοικίας θα την δήλωνα σαν κατοικία (κύρια ή άλλη) με βοηθητική χρήση (50% έκπτωση)

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.