ΝΙΚΟΣΤΡΙ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2016 Καρυστινε..ξεχασες τον Καραταιδη που για εμέ ίσως να ηταν το καλυτερο 5αρι που πέρασε απο τα ελληνικά γηπεδα Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2016 Με 6-7 ρακές μπορεί.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΝΙΚΟΣΤΡΙ Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2016 Με 6-7 ρακές μπορεί.... τις πρωτες 10 τις εχουμε για ζεσταμα Link to comment Share on other sites More sharing options...
gliout Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2016 Την Κυριακή ο Ολυμπιακός θα χάσει!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2016 Αυτό τώρα έπρεπε να μπει στα ανέκδοτα..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GEORGE MICHEAL Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2016 (edited) παιδιά για να βλέπουμε την πραγματικότητα αυτός ο Ολυμπιακός (με όλα τα παρελκόμενα του ) για να χάσει θα πρέπει να εμφανιστεί στο αγωνιστικό χώρο ένας ΠΑΟ του παρελθόντος με στρατηγό ή με Σαραβάκο ή ο ΠΑΟΚ του Κούδα , ή ο Άρης του Όλε Σκόμποε ή η ΑΕΚ του Μπάγεβιτς ή για να πω και την ομάδα μου ο Πανιώνιος του Δέδε - Ιτζόγλου και να παίξουν την καλύτερη μπάλα τους (κάτι από αυτό που έπαιζαν στο μέγιστο ) . ή να αποφασίσει από μόνος του ο γαύρος να χάσει Όπως έγραψα σαν αντι - ολυμπιακός τα γράφω με βαριά καρδιά , με όλα αυτά που έχει κάνει ο χοντρός , αλλά αυτή είναι η αλήθεια Edited Ιανουάριος 28 , 2016 by GEORGE MICHEAL Link to comment Share on other sites More sharing options...
Faethon11 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 28 , 2016 Δεν υπάρχει αλήθεια όταν μιλάς για τον γαύρο...... Είναι ένα μεγάλο ψέμμα από μόνος του..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
HQ7 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2016 (edited) Εγώ ήδη είμαι CLERMONT στην Γαλλία Nationalité Française Date de naissance 04/08/1974 Âge 42 ans Η αυτού εξοχότης προπονήτρια Edited Φεβρουάριος 5 , 2016 by HQ7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
imhotep Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2016 Εγώ ήδη είμαι CLERMONT στην Γαλλία Link to comment Share on other sites More sharing options...
tetris Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 5 , 2016 (edited) Είναι σωστό το άρθρο? (η) Imho μήπως θέλεις οφθαλμίατρο? Edited Φεβρουάριος 5 , 2016 by tetris Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα