Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τι ομάδα είμαστε;


ilias

Τι ομάδα είμαστε;  

1.168 μέλη ψήφισαν

  1. 1. Τι ομάδα είμαστε;


This poll is closed to new votes


Recommended Posts

Εχει δίκιο σε αυτό που λέει ο Γιώργος....Και μάλιστα χωρίς 11άδες ξένων....3 μάξιμουμ επιτρεπόταν τότε, οι υπόλοιποι Ελληνες...Μετά ήρθε ο νόμος Μπόζμαν και όποιος τα σκάει πιο πολύ φτιάχνει και ομάδα. Σε αυτό το τρυπάκι μπήκε και ο χοντρός και ο σώκρατες πριν, να παίρνουν τίτλους με όποιον τρόπο για να πέφτουν τα γκαφρά από το τσου-λου... 

Link to comment
Share on other sites

για να είμαι δίκαιος για την κατάσταση που περιέγραψα πιο πάνω , δεν φταίει μόνο ο χοντρός αλλά και το τσάμπιον λιγκ και κατά επέκταση η Ουέφα που έχει καταστρέψει τα πιο πολλά εθνικά πρωταθλήματα (κυρίως σε αυτά που υπάρχουν χοντροί σαν τον δικό μας) Αντιστέκονται μόνο όπου  το άθλημα αυτό να είναι κάτι πολύ σπουδαιότερο από το πολύ χρήμα στην συνείδησή τους (βλέπε Αγγλία) που είναι η ίδια η ζωή 

Edited by GEORGE MICHEAL
Link to comment
Share on other sites

Πόσο έδινε το "over" ρε παιδιά;

 

Ο χοντρός είναι πολύ μπροστά. Μετά το 0-3, το 2-1 τώρα έστησε και το 3-0.

Έβγαλε πολλά φράγκα.

 

Αγαπημένη στιγμή:

 

O Φαν-Πέρσυ στο χόρτο, πεσμένος μπρούμυτα, τα ποδαράκια του στον αέρα και με ένα βλέμμα απορίας....και ο Χολέμπας να μην το πιστεύει χαχαχα.

Ο δε Γιαννακόπολος, του οποίου τις αναρίθμητες βουτιές και τους πανηγυρισμούς μετά από κάθε καταλογισμό πέναλντυ έχουμε όλοι χορτάσει στο youtube, σχολίαζε :"...πολύ αυστηρό το πέναλντυ".

 

ΧΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ

Link to comment
Share on other sites

Η περιγραφή του αγώνα ήταν απλά εμετική!!! Μου αρέσει ότι σχολιάζουν για τη διαιτησία...Ετσι για να μάθουν. Κρίμα που δεν έδωσε 3 πέναλτι στην Man Utd έξω από την περιοχή.

Θεία δίκη σήμερα, το καταχάρηκα με την ψυχή μου...

Link to comment
Share on other sites

Αυτά είναι τα ματς που περιμένω κάθε χρονιά. Αυτά που πονάνε τους κλεφτοκοτάδες. Ελπίζω να σου άρεσε, χοντρέ. Ο διαιτητής δίδαξε ηθική. Δε μπορούσα να σταματήσω να χαμογελάω στις κάρτες που έδινε στην αρχή στα γραβράκια και δεν έδινε π.χ. στον Βαλέντσια. Είναι ωραία όταν πίνουν το δηλητήριό τους.

 

Κρίμα που δεν έδειξε και καμιά κόκκινη ή που δεν έβγαλε κανένας της Μάνστεστερ γκολ στη γραμμή με το χέρι. Ξέρετε, από αυτά τα ωραία που κάνει ο Γαύρος αδιακόπως σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Θα ήταν ακόμα πιο ωραίο.

Edited by Toxus1
Link to comment
Share on other sites

Νταξει, αλλοι χανουν απ' τη μαντσεστερ, αλλοι απ' τον οφη

Και άλλοι και απο τον Παναθηναικό που έχασε απο τον ΟΦΗ....χαχαχα

Link to comment
Share on other sites

Ασε γιατί μας τα κάνατε τσουρέκια 3 βδομάδες με την Μάντσεστερ......Τσουρέκια..... Φάτε τα γκολάκια σας τώρα, και το Μάι φιέστα....

 

Εμείς δεν σηκώσαμε κανέναν αμανέ. Δεν παίξαμε καλά, χάσαμε...Εχουμε τη ρεβάνς....

 

ΥΓ. Η διαιτησία φταίει....Γελάει όλη η Ελλάδα σήμερα...

Link to comment
Share on other sites

Ευτυχώς το 2015 είμαστε ήδη στην 13η θέση . Ελπίζω να πέσουμε και φέτος από την 12η που είμαστε , ώστε να χαθεί η σιγουριά του τσάμπιονς λίγκ γιά τον γαύρο και έτσι να ηρεμήσει το ποδόσφαιρο μας .

 

Το πέναλντυ ήταν ίδιο με αυτά που παίρνει ο γαύρος εδώ και δεν δίνονται ποτέ στους αντίπαλους του .

 

Θα ήθελα πάντως να τον τσάκιζε λίγο περισσότερο η διατησία , ὠστε να καταλάβει ότι ο νόμος του ισχυρού μπορεί να σε βολεύει όταν είσαι ισχυρός , αλλά να σε πονάει όταν ο ισχυρός είναι ο άλλος .

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.