Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Η πλατεια Αττικης σε ποιο διαμερισμα ανηκει? Γνωριζει καποιος τιμη ζωνης εκει? (ΟΔΟς Αλκαμενους)

Edited by gio
  • 5 years later...
Posted (edited)

Παλαιό θέμα, αλλά έχω μια απορία ακριβώς επειδή είναι παλαιό: Όταν σήμερα υπολογίζουμε τον Συντελεστή Ζώνης "Πολεοδομίας/Ιδιοκτητών" αυτό που στη νομοθεσία ορίζεται ως "Τιμή Εκκίνησης Αφετηρίας για το Περιφερειακό Διαμέρισμα" είναι απλά η Ενιαία Τιμή Αφετηρίας/Ε.Τ.Α (45 ευρώ);

ΥΓ. Αν αυτό ισχύει τότε σχεδόν πάντα ο Σ.Ζ. εισφορών ιδιοκτητών είναι 1.10 όταν υπάρχει Τιμή Ζώνης. 

Edited by curzondax
  • 4 years later...
Posted

Σε επικοινωνία που είχα με την ΥΔΟΜ Αγρινίου σε σχέση με τον Συντελεστή Ζώνης σε εκτός σχεδίου περιοχές, μου είπαν πως πλέον, για τον συμβατικό προϋπολογισμό, υπολογίζεται όπως και στα εντός σχεδίου και γενικά σε κάθε περίπτωση βάζουμε τον ίδιο ΣΖ. Πιστεύετε πως ισχύει ή κάτι λένε λάθος;

Posted

Σωστά το λένε. ΣΖ = 1 σε όλες τις περιπτώσεις για αμοιβές άδειας.

Δεν είμαι σίγουρος, όμως αν θυμάμαι καλά ήταν στις αλλαγές του ΦΕΚ 56 Β'/25-1-2012 "Καθορισμός τιμών μονάδος επιφανείας οικοδομικών έργων".