katrmp Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2012 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2012 Aρα πρίν τις 14/3/83 αν δεν έχει άδεια δεν μας ενοχλεί; Link to comment Share on other sites More sharing options...
dib Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2012 Συνάδελφε, μας ενδιαφέρει αλλα απλά δεν καταχωρούμε τον αριθ. οικ. άδειας στο σύστημα, απλά εξετάζεις αν είναι ΝΟΜΙΜΟ το κτήριο Link to comment Share on other sites More sharing options...
zxgr Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2012 αν η εφορια δεχεται να θεωρησει μισθωτηριο χωρις ελεγχο νομιμοτητας του ακινητου, γιατι να ασχοληθει ο ενεργειακος επιθεωρητης; για ενοικιαση δεν ασχολουμε καθολου με νομιμοτητα, οτι δηλωσει ο ιδιοκτητης 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
salpigoal Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2012 Λετε να υπάρξει πρόβλημα αν έχει βγει ένα ΠΕΑ για ενοικίαση και χρησιμοποιηθεί τελικά για πώληση (ή και το αντίστροφο?) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ikaros13 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2012 Δεν νομίζω θα είναι καρατραβηγμένο....Το ότι συμπληρώνεις στο πεδίο "για πώληση" ή "για ενοικίαση" πιστεύω είναι για στατιστικούς λόγους. Αλλωστε και στις 2 περιπτώσεις τα αποτελέσματα της επιθεώρησης και η κατάταξη του κτιρίου δεν αλλάζει. Οπότε γιατί να προβείς σε ανάκληση? Για να αλλάξεις τον λόγο έκδοσης του ΠΕΑ μόνο? Στην τελική ούτε που αναγράφεται στο ΠΕΑ η μία ή η άλλη περίπτωση.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Inzaghi Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2012 Γιατι να ειναι νομιμο ρε παιδια το ακινητο για να νοικιαστει? ΠΟιος μας βαζει να ελεγχουμε τη νομιμοτητα του πριν να υπολογισουμε τι θα καταναλωσει? Απο τη στιγμη που η ΔΟΥ δε θα ζητησει κανενα νομιμοποιητικο στοιχειο για το ακινητο μας, τοτε της πηγαινουμε το μισθωτηριο συμβολαιο με το ΠΕΑ και ολα τελειωνουν εκει... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elyros Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2012 Την ίδια απορία έχω και εγώ συνάδελφοι. Μη νόμιμο κτίριο, ειδικά αν μας φέρει ο ιδιοκτήτης υπεύθυνη δήλωση ότι είναι προ του 1983 και δεν απαιτείται να δηλώσουμε άδεια, τότε εκδίδουμε ΠΕΑ; Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clemenza Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2012 Μου εγινε σημερα ακριβως η ιδια ερωτηση απο εναν πελατη..... (εχει αυθαιρετο και θελει να το νοικιασει) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dib Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2012 Συναδέλφισα η άποψη μου είναι στο #10 & #12, που σίγουρα έχεις διαβάσει Link to comment Share on other sites More sharing options...
Clemenza Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2012 Share Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 25 , 2012 Ε οχι και συναδελφισΑ!!! Υπαρχει καποιος που να εχει εκδοσει ΠΕΑ σε αυθαιρετο? (για να αποφευγαμε το τηλ. στο ΥΠΕΚΑ...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα