Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ημερομηνία ιδιωτικού συμφωνητικού για ρύθμιση αυθαιρέτου


Recommended Posts

Γιατί στο σύστημα δηλώνεις συμφωνειθήσα αμοιβή και πολύ φοβάμαι ότι το ΤΕΕ δεν θα αφήσει τόσο απλά αυτό το 2%.

 

Και τι θα κάνει δηλαδή; Θα ακυρώσει την εκδοθείσα βεβαίωση αφού γίνει η μεταβίβαση και η οποία βεβαίωση λήγει σε 2 μήνες ούτως ή άλλως, μετά από κανα χρόνο,ή θα έρθει να μου κάνει κατάσχεση στην ακίνητη περιουσία μου αν δεν το πληρώσω; Για να σοβαρευονται λέω εγώ. Τελείωσαν αυτά. Το ΤΕΕ απέτυχε οικτρά πλέον στον έναν από τους ρόλους του που ήταν να διασφαλίζει την τάξη. Ξεφτιλίστηκε, διαπομπεύθηκε και παραλίγο να οδηγήσει στον εξευτελισμό και τα μέλη του με αποκλειστική ευθύνη της ηγεσίας του. Από σήμερα και πλέον, ή θα διαλυθεί το μαγαζί, ή θα περιοριστεί απλά και μόνο στον έτερο ρόλο του τεχνικού συμβούλου. Και ας φροντίσει να τον ασκήσει και καλά αυτό τον ρόλο γιατί δε βλέπω να έχει μέλλον ούτε εκεί αν αποτύχει και εκεί. Όταν ο "νταβατζής" αποδεικνύεται ανίκανος, βγαίνει από τη μέση.

Edited by tpanag
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 44
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Και τι θα κάνει δηλαδή; Θα ακυρώσει την εκδοθείσα βεβαίωση αφού γίνει η μεταβίβαση και η οποία βεβαίωση λήγει σε 2 μήνες ούτως ή άλλως, μετά από κανα χρόνο,ή θα έρθει να μου κάνει κατάσχεση στην ακίνητη περιουσία μου αν δεν το πληρώσω;

 

Μπορεί να μην σου δώσει ενημερότητα...Και πολυ υποψιάζομαι ότι το ΤΕΕ για αυτό τον λόγο την έκανε ηλεκτρονικά την διαδικασία αυτή! Εδώ βάλανε Α/Α αμοιβής έργου για τις ενεργειακές επιθεωρήσεις, που είναι και σελίδα του υπουργείου. 'Ετσι ανοίγει το επάγγελμα το υπουργείο.Είναι για γέλια πραγματικά!!

 

Με όλα τα παρακάτω που έγραψες απλά συμφωνώ απόλυτα...

Edited by vk2626
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Συναδελφοι σχετικα με την υποβολη της συγκεντρωτικης καταστασης συμφωνητικων που πρεπει να γινει μεχρι την 20/02 εχει ανακοινωθει κατι?

Θα γινει ηλεκτρονικα μεσω του gsis? Σημερα εψαξα αλλα δε βρηκα τιποτα.

Link to comment
Share on other sites

βρε παιδια σχετικα με αυτη την υποβολη της συγκεντρωτικης καταστασης συμφωνητικων,επειδη εψαξα σε gsis αλλα δεν βρηκα κατι μπορει να με διαφωτισει καποιος? ποιοι ειναι υποχρεοι? μεχρι σημερα υποβαλλονται? που? δεν βρηκα καμια υπηρεσια για ηλεκτρονικη υποβολη. και οσους συναδελφους εχω ρωτησει κανεις δεν ξερει τιποτα. τι παιζει με αυτο που μας ζητανε παλι? ξερει κανεις να μου πει γιατι δεν εχω ιδεα. ευχαριστω.

Link to comment
Share on other sites

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.ΕΤΡΕΧΑ ΠΡΩΙ ΠΡΩΙ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΩΝΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ ΑΝΑ ΧΕΙΡΑΣ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΕ ΠΑΡΕΠΕΜΨΑΝ ΣΤΟ TAXISNET ΓΙΑΤΙ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΒΛΗΘΕΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ. ΕΤΣΙ ΑΦΟΥ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΔΥΝΑΤΟ ΚΑΛΕΣΑ ΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΟΠΟΥ ΜΙΑ ΕΥΓΕΝΕΣΤΑΤΗ ΚΥΡΙΑ ΜΕ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΥΠΟΔΕΧΘΕΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕ, ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΜ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗ ΜΗ ΥΠΟΒΟΛΗ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ.

 

 

 

Τα κεφαλαία απαγορεύονται τόσο στους τίτλους των θεμάτων, όσο και στο κείμενο των δημοσιεύσεων. Χρησιμοποιείστε σας παρακαλώ την εντολή "Εdit-Επεξεργασία" και διορθώστε. Παρακαλώ διαβάστε τους Κανόνες Συμμετοχής!

Ευχαριστώ, Manolis gon

Edited by Manolis gon
Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

συμφωνητικο πρεπει να καταθέσουμε με το που δηλώσουμε το αυθαίρετο?μπορούμε να το δηλώσουμε και να κάνουμε συμφωνητικό μετά απο καιρό?

Edited by beavis
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.