Μετάβαση στο περιεχόμενο

Το νέο Μνημόνιο.....


ikaros13

Recommended Posts

Εγώ αν δεν δω καμμένα σπίτα πολιτικών και δικαστών δεν θα ησυχάσω.

Επίσης όσοι πλούτισαν σαν μάγκες, από λαμόγια επιχεηρηματίες και εργατοπατέρες.

Όλοι στην πυρά !!!

Link to comment
Share on other sites

Σιγά μην πάρεις τα λεφτά του ταμείου πίσω. Μέσα στην μαύρη τρύπα πήγαν. Και θα πληρώσεις και παραπάνω και πάλι θα πάνε στην μαύρη τρύπα. Και όταν δεν θα μπορείς να πληρώσεις και άλλο θα πούνε οτι η συνταγή είναι λάθος και φεύγουμε απο το Ευρώ οικειοθελώς. Αρα και ,,,,,,,,και δαρμένος. Απλούστατο αλλα θα γίνει. Το έχω ξαναπεί ευγενικά το 25% ανεργίας είναι καταστρεπτικό και μη βιώσιμο. Ο κόσμος θα φύγει το ΑΕΠ θα πάει στα 40δις και το 120% θα γίνει 150%.

 

Φαντάζομαι τον Ολι Ρεν, Μέρκελ, Σαρκοζί, Λαγκάρντ όταν άκουσαν τον Χρυσοχοίδη να λέει ρε παιδία δεν πρόλαβα να το διαβάσω :| :confused: :grin: :arrow: με σειρά μαθηματική απορία, οργή, γέλιο, ἐξοδος.

 

Στο τέλος θα μας ζητάνε και τα ρέστα και οτι θα πρέπει να διασφαλίσουμε τους θεσμούς της δημοκρατίας και να μην τους πάρουμε με τις πέτρες για να μην καταστραφούμε.

Link to comment
Share on other sites

pappos

Ο Άρειος Πάγος θα βγάλει πάλι τα αδικήματά τους 'στιγμιαία' όταν κληθούν να λογοδοτήσουν , οπότε δεν βλέπω πολιτική λύση και απ'ότι φαίνεται το πράγμα θα πάει εκεί που λες.

Link to comment
Share on other sites

Λοιπόν παληκάρια τα συντρόφια στην ΕΕ τραβάνε ζόρι . Δουλεύουν σαν τους σκλάβους και μετά πάνε να πιούνε ένα ποτό μέσα στο κρύο και στην βροχή πριν γυρίσουν στις 8 το βράδυ στο σπίτι να βάλουν καμμιά τσόντα στην δορυφορική μπάς και τους ξεπαγώσει λίγο η λίμπιντο .

Επειδή έτσι μας παρουσιάζονται δεν θα πει πως συμβαίνει κιόλας.

 

Καταρχάς δεν δουλευουν σαν τους σκλάβους εκτός από στελέχη που πληρώνονται απειρα ποσά ακριβώς επειδη δουλεύουν σαν τους σκλάβους.

 

Πληρώνονται τις υπερωρίες τους, παίρνουν τα μπονους τους, παίρνουν τις άδειές τους και προγραμματίζουν τις διακοπές τους, σχολάνε στην ώρα τους και μέχρι τις 8 προλαβαίνουν να βγουν και έξω .... ενώ εμείς στις 8 έχουμε ήδη χτυπήσει 11ωρο.

 

 

Και έχουνε και εμάς που κάθε μέρα πάμε γιά καφέ και σχολιάζουμε , χαλβαδιάζουμε , κράζουμε όλες τις μόνες που γυρίζουν στα καφέ και στα μπάρ και αναρωτιώνται γιατί είναι μόνες . Και αφού κάνουμε τις αντροβόλτες μας και τα γήπεδα μας , παίρνουμε και τις γυναίκες μας και τους λέμε , τι γουστάρετε θάλασσα η χιόνια . Και σε 1-1,5 ώρα βρισκόμαστε όπου γουστάρουμε .

Δηλαδή αυτό είναι το πρόγραμμά σου;

 

Μήπως παρότι ζεις στην Ελλάδα δεν γνωρίζεις την ελληνική πραγματικότητα;

Πρόσληψη για 6ωρο ή 4ωρο:

  • υποχρεωτική 8-10ωρη εργασία
  • αμοιβή για 6ωρο ή 4ωρο
  • ασφαλιστικές εισφορές για 6ωρο ή 4ωρο
  • ωράρια οτι βολευει την επιχείρηση (Σαββατο, Κυριακή, νυχτες)
     
    πες μου σε ποιά χώρα της ΕΕ συμβαίνουν τέτοια πράγματα με την ανοχή της πολιτείας και αυτά συνέβαιναν προ κρίσης

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

pappos

Ο Άρειος Πάγος θα βγάλει πάλι τα αδικήματά τους 'στιγμιαία' όταν κληθούν να λογοδοτήσουν , οπότε δεν βλέπω πολιτική λύση και απ'ότι φαίνεται το πράγμα θα πάει εκεί που λες.

 

Ο Pappos έχει για όλα λύση.

Κάψτε τον Άρειο Πάγο και τα σπίτια των δικαστών.

Link to comment
Share on other sites

myri

 

και επειδή? Φταίει κανείς που έχεις 120000 μηχανικούς στα 10Εκ Ελλήνων. Φταίει ο Γερμανός? θα με τρελάνεις.

Link to comment
Share on other sites

myri, πολύ ωραία τα έγραψες.

 

Ροδόπουλε, τι σχέση έχουν οι 120000 μηχανικοί με αυτά που έγραψε η myri για τις εργασιακές συνθήκες; :confused:

Link to comment
Share on other sites

Το παιδί Χαράλμαπε πρέπει να σπουδάσει...δεν βλέπεις της κυρά Παρθένας τον Γιωργάκη που γύρισε Μηχανικός από Βουλγαρία ?

 

για τις εργασιακές συνθήκες; :confused:

 

Υπάρχουν εργσιακές συνθήκες στο Ellada ???

Edited by Pappos
Link to comment
Share on other sites

Βεβαίως και έχει σχέση διότι οταν έχεις 120Κ μηχανικούς γίνετε σκοτωμός και οχι ανταγωνισμός άρα α) δεν υπάρχουν τόσες δουλειές ανα μηχανικό, β) τις παίρνεις σκοτωμένες και γ) αναγκάζεις και τον εαυτό σου και τους υπαλλήλους να σκοτώνονται χωρίς να μπορείς να τους δώσεις ένα αξιοπρεπή μισθό διότι το αυριο είναι άγνωστο.

 

Αρα να βάλουμε κάποια παγκόσμια στανταρτς και στην Ελλάδα 1 ΠΜ ανα 2000 κατοίκους του τέστιν 5000ΠΜ, 5000ΜΜ, 5000ΗΜ στην χώρα. Στην Αμερική έχουμε 278000 ΠΜ με πληθυσμό 313 million άρα 1 ΠΜ ανα 1125 ανθρώπους. Στην Πάτρα έχουμε 412 σε πληθυσμό 200000. Αρα 4 φορές περισσότερους.

Edited by Ροδοπουλος
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.