ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2013 Μην ξεχάσειςστη συνέχεια ν' ανεβάσεις και τα εγκεκριμένα σχέδια της ΟΑ στα απαιτούμενα αρχεία. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yannisk72 Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2013 (edited) Το έκανα..... το αίτημα... αλλά ακόμα περιμένω........ Ιάσονα, που λέει ότι, πρέπει να ανέβουν και τα σχέδια? Edited Μάιος 30 , 2013 by yannisk72 Link to comment Share on other sites More sharing options...
terry Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2013 Μην ξεχάσειςστη συνέχεια ν' ανεβάσεις και τα εγκεκριμένα σχέδια της ΟΑ στα απαιτούμενα αρχεία. Δεν νομιζω να προκυπτει απο καπου αυτο. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2013 Δεν το λέει πουθενά. Χρειάζονται όμως για την ολοκληρωμένη παρουσία της συγκεκριμένης δήλωσης στο σύστημα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yannisk72 Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2013 Πλάκα μου κάνεις? Η ολοκληρωμένη παρουσία της δήλωσης (όπως την ονόμασες) δεν περιγράφεται από κανένα νόμο. Ελπίζω να μην είναι απλά ένα καπρίτσιο του ΤΕΕ. Το πρωί, εκτός από e-mail, πήρα και τηλέφωνο (για καλή μου τύχη κάποια υπάλληλος το σήκωσε). Μου φαίνεται ότι, αύριο μόνο τηλέφωνο θα πάρω.... και θα αρχίζω να βρίζω.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
martha1 Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Μάιος 30 , 2013 yiannisk72 ενημερωσε μας τι γινεται.εχω κι εγω αδεια που πρεπει να ανεβασω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
yannisk72 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 1 , 2013 Προώθησα την άδεια νομιμοποίησης σε ολοκληρωμένη υπαγωγή. Το μόνο που ανέβασα ήταν το στέλεχος της άδειας. ¨Κατέβασα¨ όμως πολλά ..... καντίλια!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
HQ7 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2013 (edited) Εν κατακλείδι τι χρονικοί περιορισμοί υπάρχουν; Τακτοποιήση υπογείου με 4014 σε καθεστώς αρχικής υποβολής με πληρωμή παραβόλου την 30/5/2013. Δύναμαι να εκδώσω την άδεια την 30/5/2016.Σωστά;; Πρέπει να κάνω κάτι άλλο έως τότε;; Edited Ιούνιος 15 , 2013 by HQ7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
stvxri Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2013 δεν υπαρχει κατι αλλο συναδελφε. ετσι γινεται. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HQ7 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 15 , 2013 Ευχαριστώ συνάδελφε! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα