Μετάβαση στο περιεχόμενο

Για πατριωτικούς λόγους να μείνω Ελλάδα ή να φύγω κι εγώ;


EngD

Recommended Posts

ναι, είναι από το καλοκαίρι που έχω φύγει αλλά ειλικρινά δεν αισθάνομαι όμορφα παρά ενοχές και σκέφτομαι να παραιτηθώ, να επιστρέψω πίσω και να φάω τα "σκατά" (sorry) αντί να αισθάνομαι κιοτής, και έτσι είναι ρε παιδιά γιατί δεν μπορείς να μένεις Ελλάδα όταν η ζωή είναι μέλι και όταν χαλάσει η κατάσταση να φύγεις για να επιστρέψεις σε καλύτερες μέρες... σαν κάτι αλήτες πολιτικούς στο παρελθόν που από την ασφάλεια του εξωτερικού επέστρεψαν "μαχητές" και "πατριώτες" μετά από πολέμους και δικτατορίες, και οι συμπολίτες μας τα ζώα έτρεξαν να τους χειροκροτήσουν ενώ αυτοί που πάλεψαν και πρόσφεραν πραγματικά έμειναν στην άκρη... διαφορετικά σκέφτομαι να μην επιστρέψω ποτέ ξανά, εγώ τουλάχιστον τον ντόπιο μηχανικό που έμεινε και πάλεψε θα προτιμούσα, ούτε για διακοπές ακόμα δε θα έχω το δικαίωμα αισθάνομαι :sad:

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 67
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Το σκέφτεσε γιατί κάτι δεν σου'κατσε έξω? Η μήπως νομίζεις ότι θα σου στρώσουν κόκκινο χαλί στο Ελ.Βενιλέζος και θα σε παρασημοφορήσουν εδώ? Στο farting μπορεί...

Link to comment
Share on other sites

Να κάτσεις εδώ να πας και φαντάρος (για να αποδείξεις οτι είσαι άντρας σωστός και όχι Ι-5 προβληματικός, πως θα ζήσεις χωρίς αυτό το "πιστοποιητικό ικανότητας" άλλωστε)

Link to comment
Share on other sites

Να κάτσεις εδώ να πας και φαντάρος (για να αποδείξεις οτι είσαι άντρας σωστός και όχι Ι-5 προβληματικός, πως θα ζήσεις χωρίς αυτό το "πιστοποιητικό ικανότητας" άλλωστε)

 

Οπως εζησαν τοσοι και τοσοι πολιτικοι, δημοσιογραφοι και γενικα δημοσιοι αντρες. Αν περιμενει το παιδι απο τον στρατο να τον κανει αντρα

ας αρχισει απο τωρα τις βολτες στην Βικτοριας και στην Κουμουνδουρου.

Link to comment
Share on other sites

ναι, είναι από το καλοκαίρι που έχω φύγει αλλά ειλικρινά δεν αισθάνομαι όμορφα παρά ενοχές και σκέφτομαι να παραιτηθώ, να επιστρέψω πίσω και να φάω τα "σκατά" (sorry) αντί να αισθάνομαι κιοτής....
Έχεις την άποψη ότι οι εκατοντάδες χιλιάδες που ξενητεύτηκαν, απο δημιουργίας του Ελληνικού κράτους, δεν ήταν πατριώτες ?

Μην μπερδεύεις τον πατριωτισμό με το πατριωτιλίκι που μας πουλάνε τα παπαγαλάκια. Αυτοί εννοούν το να ανέχεσαι το "άρμεγμα" του εργαζόμενου.

Απόδειξη ? (πέρα απο όσα άλλα επιχειρήματα υπάρχουν)

"Πατριώτη" θα σε πούν πάλι αν φέρεις τα λεφτά σου "μέσα" !!! Κι αν είναι και πολλά.... θα σου στρώσουν και κόκκινο χαλί !!

Link to comment
Share on other sites

ναι, είναι από το καλοκαίρι που έχω φύγει αλλά ειλικρινά δεν αισθάνομαι όμορφα παρά ενοχές και σκέφτομαι να παραιτηθώ, να επιστρέψω πίσω και να φάω τα "σκατά" (sorry) αντί να αισθάνομαι κιοτής,... διαφορετικά σκέφτομαι να μην επιστρέψω ποτέ ξανά, εγώ τουλάχιστον τον ντόπιο μηχανικό που έμεινε και πάλεψε θα προτιμούσα, ούτε για διακοπές ακόμα δε θα έχω το δικαίωμα αισθάνομαι :sad:

 

Φίλε μου είσαι λάθος. Είχες από τη μία την "εύκολη" επιλογή να πας στο εξωτερικό και να δουλέψεις και από την άλλη τη "δύσκολη" επιλογή να είσαι εδώ και να κάθεσαι. εδώ τουλάχιστον θα είχες τη δικαιολογία ότι δεν υπάρχει δουλειά, έξω τι δικαιολογία θα είχες? Θέλει λοιπόν αρχ___ια για να μαζέψεις τα μπογαλάκια σου και να φύγεις για να πας να γίνεις μετανάστης.

 

Οι πολιτικοί που ανέφερες καθώς και όσοι έκαναν τους κλακαδόρους τους ήταν που μας έφεραν μέχρι εδώ, εσύ γιατί να γυρίσεις πίσω και να υποφέρεις για αυτούς? Θέλει αρχ__ια να είσαι έξω και να αποδεικνύεις ότι σαν επιστήμονες μπορούμε να είμαστε ανάμεσα στους καλύτερους αλλά κάτι αρχ__ια που το παίζουν πατριώτες δεν μας αφήνουν. Είσαι ίσως η καλύτερη διαφήμιση για τη χώρα μας. Κότες είναι όσοι τους παρουσιάστηκε η ευκαιρία για δουλειά και είπαν όχι επειδή φοβήθηκαν ότι θα πρέπει να δουλέψουν και πίστεψέ με ξέρω πολλούς τέτοιους. Όχι εσύ όχι εγώ όχι όποιος είναι έξω και δουλεύει.

Edited by rootbreaker
Link to comment
Share on other sites

N επιστρεψεις πισω..το εθνος μας σε χρειαζετε και παντα θα ειναι γραμμενο στην συνειδηση ολων των δικων σου οτι στα δυσκολα εφυγες και δεν παλεψες να φτιαξεις αυτη την χωρα..

 

το εθνος σου σε χρειαζετε και πρεπει να εισαι αποφασισμενος για θυσιες..ας παιρνεις 600 ευρω

 

πως θα ερχεσε τα καλοκαιρια να κανεις μπανια ενω εγκατελειψες την πατριδα σου στην χειροτερη της φαση;;;

Edited by ANEMONA
Link to comment
Share on other sites

Προς το παρόν, ούτε να το ..σκέφτεσαι. Σε περίπου είκοσι χρόνια το ξανασυζητάμε.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.