Μετάβαση στο περιεχόμενο

Καθυστέρηση στην πληρωμή των παραγωγών από φωτοβολταϊκά


NIKOS ASTROS

Recommended Posts

Καλημέρα σε όλους τους αγαπητούς συναδέλφους!

Με το θέμα των πληρωμών έχουμε κάποια εξέλιξη? Με πολύ θλίψη διαπιστώνω ότι αυτό έχει πάρει τέτοιες διαστάσεις που η αγορά και κυρίως οι μικροί επενδυτές των οικιακών που ήθελαν να κάνουν, έχουν κάνει κυριολεκτικά πολλά βήματα πίσω...

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 140
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Προσωπικη αποψη ειναι μεγαλο λαθος οι μικροι εννοω οσοι εχουν προχωρησει για 10αρι σε στεγες να σταματησουν..το προγραμμα συμφερει πολυ οι τιμες εχουν πεσει πολυ (17000-27000) και το ρισκο μικρο,πολυ μικρο θα ελεγα αν αναλογιστουμε και μονο οτι δεν θα ξαναπληρωσουμε ρευμα για 25 χρονια..αν βαλουμε το κοστος και μονο του ρευματος για 25χρ βγαλαμε τα λεφτα μας...επισης πρεπει να βρεθουν ενναλακτικοι τροποι ενεργειας..η πυρηνικη ενεργεια μετα την Ιαπωνια αποτελει παρελθον η Γερμανια ηδη κλεινει πυρηνικα εργοστασια,το πετρελαιο και ο λιγνιτης επιβαρυνουν πολυ το ηδη ταλαιπωρημενο περιβαλον,και η μοναδικη λυση πιστευω οτι ειναι οι αναπτυξη των ΑΠΕ για να μπορεσουμε να κατοικησουμε και στο μελλον στη ΓΗ..αρα μην το βλεπουμε μονο σαν κερδος..γιατι το πραγματικο κερδος αν το φιλοσοφισουμε ειναι η καθαρη ενεργεια που παιρνουμε και πρεπει να συμβαλουμε ολοι σε αυτο..για ενα καθαροτερο περιβαλλον,για το μελλον μας και το μελλον των παιδιων μας!

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Όντως υπάρχει 10άρι που δεν έχει πληρωθεί; Με όσους πελάτες και υποψήφιους πελάτες έχω μιλήσει τις τελευταίες μέρες ΟΛΟΙ έχουν ακούσει-διαβάσει κάπου πως η ΔΕΗ "δεν πληρώνει" και τα οικιακά.

Link to comment
Share on other sites

Πριν μιλησα για πληρωμες Ιανουαριου-Φεβρουαριου σε παρκα.χρωστανε δηλαδη τον Μαρτιο..στεγες απο οτι ξερω πληρωνουν κανονικα ως τωρα..απλα γραφονται και ακουγονται διαφορα που πανικοβαλουν και ισως το κανουν και σκοπιμα για να φοβισουν και να βγαλουν τους μικρους απο τη μεση..

Link to comment
Share on other sites

Για τις στέγες είναι λίγο δύσκολο να βγει συμπέρασμα από τώρα γιατί η καθυστέρηση του ΔΕΣΜΗΕ είναι μονό 2-3 μήνες στις έναντι πληρωμές. Οι στέγες πληρώνονται με εκκαθαριστικό λογαριασμό ανά τετράμηνο. Αν η χασούρα του ΔΕΣΜΗΕ ξεφύγει πάνω άνω του 4μήνου ίσως δείξει και στις στέγες κάτι. Άποψη μου είναι ότι οι στέγες θα πληρωθούν κανονικά. Είναι λίγα άλλωστε τα λεφτά Άρη....

Edited by qwert
Link to comment
Share on other sites

Ερώτηση κρίσεως προς όλους, υπάρχει κανείς από εσάς που προκειμένου να μην χάσει την δουλειά, δεν ενημερώνει τον υποψήφιο επενδυτή που δεν έχει μάθει ακόμα τα καθέκαστα για το τι μέλει γενέσθαι με αυτή τη κατάσταση; Εμείς πάντως τους ενημερώνουμε όλους όσους ενδιαφέρονται και ρωτάνε για να επενδύσουν με οποιοδήποτε φυσικά κόστος.

Link to comment
Share on other sites

Εγώ τους ενημερώνω αλλα παράλληλα τους καθησυχάζω.

 

Αυτό βεβαίως είναι το σωστό να μην γυρίσει κάποιος στο μέλλον και σου πει ήξερες αλλά δεν μου το έλεγες, ακόμα και να ισχυριστεί κάποιος ψευδή άγνοια η έννοια της άγνοιας είναι ακόμη χειρότερο...

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.