Μετάβαση στο περιεχόμενο

Προθεσμία τακτοποίησης κτηνοπτηνοτροφικών εγκαταστάσεων.


Recommended Posts

μεχρι 30/6/2012 ειναι η προθεσμια για την εξαιρεση απο κατεδαφιση κτηνοπτηνοτροφικων εγκαταστασεων χωρις προστιμο?

εχει ασχοληθει κανεις?

αλλιως πανε με τον 4014 εως 14.9.2012?

 

Μην χρησιμοποιείτε κεφαλαία στον τίτλο καθώς αυτό δεν επιτρέπεται από τους Κανόνες Συμμετοχής

avgoust

Edited by avgoust
Link to comment
Share on other sites

Ναι, μέχρι αύριο είναι η προθεσμία υποβολής αίτησης για εξαίρεση από την κατεδάφιση. Λογικά μετά την ημερομηνία αυτή θα μπορούν να ενταχθούν στον ν. 4014 με ό,τι αυτό συνεπάγεται από πλευράς προστίμων (όπως και να το κάνουμε άλλο το δωρεάν και άλλο να πληρώσει κανείς 5-10.000 ευρώ).

Link to comment
Share on other sites

Ο νεος νόμος 4056 /2012 <ρυθμίσεις για την κτηνοτροφία και τις κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις>

 

που δημοσιεύθηκε στο ΦΕΚ 52 Α /12-3-2012 στο άρθρο 14 παρ. 3 αναφέρει για τριετή παράταση νομιμοποίησης των αυθαίρετων κτηνοτροφικών κτηρίων και μάλιστα δεν ισχύουν οι διατάξεις του κεφ Β του Ν4014/2011

Μάλιστα σύμφωνα με τον νόμο η διαδικασία είναι πιο εύκολη , αν και από ότι ρώτησα σε υπηρεσία που εκδίδονται ο εξαιρεσεις από κατεδάφιση τα δικαιολογητικά που συγκεντρώναμε με την προηγούμενη διαδικασία θα απαιτηθούν και με την νεα διαδικασία

Edited by GEORGE MICHEAL
  • Upvote 6
Link to comment
Share on other sites

Σε ευχαριστώ συνάδελφε. Δεν είχα υπόψη μου το εν λόγω άρθρο και φυσικά η τοπική Διεύθυνση αγροτικής ανάπτυξης δεν έχει ενημερωθεί επίσης. Μου έδωσαν διορία έως αύριο για την υποβολή αίτησης εξαίρεσης..

Link to comment
Share on other sites

τελικα τι ισχυει συναδερφοι για την εξαιρεση απο κατεδαφιση? το 30.6.2012 ισχυει Η ισχυει ο 4056/2012 για τριετη παραταση?

Link to comment
Share on other sites

Μετά της 30-6-2012 για νομιμοποιήσεις κτηνοτροφικών κτηρίων που πλέον τα περιλαμβάνει όλα και όχι μόνο αυτά που έγιναν προ 20-3-2003 ακολουθούμε την διαδικασία που προβλέπει ο Ν 4056 Ρώτησα για τις περιπτώσεις που έχουν πάρει απο τις Δ/νσεις αγροτικής ανάπτυξης προσωρινές άδειες λειτουργίας ή μετά τον Ν4056 προσωρινές άδειες εγκατάστασης σαν κτήρια προ τις 20-3-2003 , παρότι η προθεσμίες θα έχουν περάσει οι αποκεντρωμένες διοικήσεις ( θα δέχονται για εξαίρεση από κατεδάφιση τους φακέλους (έτσι μου είπαν στην Λαμία)

Link to comment
Share on other sites

Η γνώμη μου είναι ότι μπορούμε να βοηθήσουμε άμεσα ειδικά νεους κτηνοτρόφους να αναπτύξουν οικογενειακές παλαιές κτηνοτροφικές μονάδες ώστε να αυξηθεί το ζωικό κεφάλαιο . Κάθετι που έχει να κάνει με πρωτογενή τομέα πρέπει να το στηρίξουμε , ώστε να αρχίσουμε να παράγουμε και να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας Και αυτό απαιτεί κόσμο να επιστρέψει στους τόπους καταγωγής στην επαρχία με πρώτους εμάς τους μηχανικούς Αυτός είναι ο μοναδικός τρόπος να βγούμε από την κατάσταση που βιώνουμε τα τελευταία χρόνια ως χώρα και όχι να εγκαταλήψουμε την χώρα όπως διαβάζω σε άλλο θρεντ του φόρουμ μας

Και τους τελευταίους μήνες τουλάχιστον από νομοθετικό έργο έστω και με προβλήματα , έστω και για εισπρακτικούςλόγους έχουμε κάποια βοηθήματα (αυτό πρέπει να το αναγνωρίσουμε στους πολιτικούς μας για τους τελευταίους μήνες παρήγαγαν σημαντικό νομοθετικό έργο προς τις σωστές κατευθύνσεις)

Edited by GEORGE MICHEAL
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.