Μετάβαση στο περιεχόμενο

Η ηλιθιότητα δεν πάει στα βουνά, κάπου κοντά μας τριγυρνά !


gvarth

Recommended Posts

«Quis custodiet ipsos custodes?» (Ποιος θα φυλάξει τους φύλακες; ) αναριωτιέται ο Decimus Iunius Iuvenalis (Γιουβενάλης) στις Σάτιρες. Μήπως με αφορμή το περιπολικό σε θέση ΑΜΕΑ εδώ:

post-28760-0-51729100-1346616119_thumb.jpg

Kαι αντιφωνεί ο Ελληναράς Γλαύκων στην "Πολιτεία" του Πλάτωνα: «Γελοίον γάρ, ή δ' ος τόν γε φύλακα φύλακος δείσθαι» δηλ. «Θα ήταν γελοίο ο φύλακας να χρειάζεται φύλακα» .

Edited by man21
Link to comment
Share on other sites

dpapdpap, δίκιο έχεις, αλλά που και που χρειάζονται και σχόλια για να δικαιολογούν και τον τίτλο του νήματος. "Αφήστε όλα τα λουλούδια να ανθίσουν", που έλεγε και ο Μάο.

Ναι, έχεις απόλυτο δίκιο. Πώς θα μπορούσε εξάλλου να εξαιρεθεί το νήμα ... απ' τον εαυτό του ? Θα ήταν ασυνέπεια !

Καλώς μας ξανάρθες Δημήτρη , ελπίζω να πέρασες καλό καλοκαίρι , όχι ομφαλοσκοπώντας γιά το αποτέλεσμα του Ιουνίου .

Είναι και ο παππος ξεκούραστος , θα περάσουμε καλά .

Είναι και το γκάλοπ της Αλκο , αν βέβαια είναι αληθινό .

Βασίλη, δεν έλειψα ούτε λεπτό. Απλά, δεν έτυχε να δω κάποιο άλλο βλακώδες μήνυμα (φρόντισε ο άλλος Αλέξης κλειδώνοντας τα επικίνδυνα νήματα), ούτε και κάποιο μήνυμα που είχα κάτι να πώ και έτσι δεν υπήρχε λόγος να γράψω. Δεν καίγομαι για χαβαλέ κουβέντα. Μόνο αν είναι να βγεί κάτι οφέλιμο ή (συνήθως) να απαντήσω σε κανέναν ανεγκέφαλο που νομίζει ότι, μυρικάζοντας αντικομμουνιστικές μαλακίες, εκφράζει πολιτική άποψη.

Δεν συμπεριλαμβάνω σ' αυτούς τον πάππο μιάς και αυτός έχει αποδείξει, εδω και καιρό, ότι είναι ο καλύτερος (μακράν) αποδομητής του αντικομμουνισμού. Εχει προσφέρει τόσες αποδείξεις ότι ο αντικομμουνισμός είναι ψυχο-πνευματική ασθένεια, που δεν θα μπορούσα εγώ να το κάνω ούτε σε χίλια χρόνια. Γιαυτό τον θεωρώ πολυτιμο σύμμαχο !

Για τα υπόλοιπα .... θα μπορούσα να πω πολλά σε άλλο νήμα.

 

Eλλαδάρα ....
τέλειο !!! Μόνο που δεν ξέρω αν πρέπει να μεμφθούμε τον εργολάβο ή τον Δήμο (ο κάτοχος του ΙΧ προφανώς δεν ήταν σε θέση να το πάρει). Edited by terry
Link to comment
Share on other sites

ΒΑS και dpapdpap συμβαίνουν και αλλού "περίεργες" ασφαλτοστρώσεις: http://www.exypna.gr/2012/01/blog-post_04.html και δεν είναι στας Σέρρας Earl.

Link to comment
Share on other sites

Προχτές το βράδυ στην Χαλκίδα, στην κεντρική διασταύρωση προς Ερέτρια (στα ΚΤΕΛ) για όποιον την ξέρει...

Βλέπω μηχανή με δύο αστυνομικούς (της ομάδας ΔΙΑΣ?) να έρχονται ανάποδα από κέντρο περί τα 50μ (επειδή λόγω νησίδας δεν μπορούσε να περάσει απέναντι), να βγαίνει στο φανάρι και να φεύγει προς Αθήνα, περνώντας με κόκκινο...

 

Αν προλάβαινε να ανοίξει το δικό μου φανάρι (που ήμουν απέναντι) θα χαιρόμουν να τον τρομάξω λίγο κάνοντας πως θα πέσω πάνω του...

Link to comment
Share on other sites

Bάσει του ΚΟΚ η αστυνομία με τον φάρο αναμένο , δικαιούται να πηγαίνει ανάποδα , οπότε θα σε έγραφαν γιά παρακώλυση .

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.