Μετάβαση στο περιεχόμενο

Οδεύσεις καλωδίων σε μπετό


mpermpanths

Recommended Posts

καλησπερα,

βασικα θελω την γνωμη σας,σε ενα υπογειο που προκειτε να κατοικηθει και ειναι ολο μπετο και υπαρχει θεμα με τον μηχανικο για να το χανδρωσω ολο, και θελω να αποφυγω το ατελειωτο πλακε καλωδιο, τι να κανω?? εσεις τι κανετε σε περιπτωσει που ειναι ολο μπετο?? με το πλακε θα χασω την επισκεψιμοτητα του....ο σοβας ολος κ ολος θα ειναι 2π..

Link to comment
Share on other sites

Δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα. Ή σκάψιμο, ή εξωτερικα και ο σουβας αυξανεται απο 2ποντους σε ..Χ ποντους. Ή εξωτερικη εγκατασταση με καναλια ή σωληνες τύπου κουβιδη, που μου αρεσει κιολλας :)

Link to comment
Share on other sites

Σωστός ο hector. Και νομίζω το πλακέ καλώδιο δεν είναι φτιαγμένο για να κάνεις εκτενή καλωδίωση. Είναι μόνο για τη καλωδίωση από το κουτί διακλάδωσης μέχρι το φωτιστικό.

Link to comment
Share on other sites

και εμενα μ αρεσει ο κουβιδης εμφανης αλλα δεν νομιζω να τον θελει κανεισ στην οικια του..το πιο πιθανο ειναι να παιξω τελικα με πλακε..και ο θεος βοηθος...

Link to comment
Share on other sites

Της εγκατάστασης σε υπόγεια της Κάνο κανονικά με σωλήνα στηριζονταστην με τσερκοτενια το μόνο που σκάβω είναι τα κουτιά περνη παραπάνω βέβαια λίγο σοφά αλά κανένας σοβατζής δεν έχει διαμαρτυρηθεί και ντύνουν της οριζόντιες σωλήνες με το πλαστικό Δίκτη για να μην σκάση ο σοφάς αυτή τη στιγμή δεν έχω να σου δήξω καπια φωτογραφία για να δεις

Edited by miltos
Αλλαγή γραμματοσειράς
Link to comment
Share on other sites

δεν σκάβεις τίποτα.

αφού ο μηχανικός έχει το πρόβλημα, άστον να αποφασίσει ποια θα είναι η λύση.

ή εξωτερικά εμφανή ή εξωτερικά μη εμφανή... οπότε σοβάδες σε όλο το πάχος του κουτιού διακλάδωσης σε όλο το υπόγειο (4εκ αν δεν κάνω λάθος) ή θα κάνει δόντια από τα 2εκ στα 4-5 της ηλ.εγκατάστασης.

Το τελευταίο το έχω κανει σε περίπτωση ανακαίνισης (βάση σχεδίων βέβαια και όχι τυχαία) και το αποτέλεσμα ήταν να φτιάξουμε πλαίσια διαφορετικού πάχους (άλλα 4εκ, άλλα 8-10εκ) αλλού να μην βάλουμε καθόλου σοβά, να αφήνουμε επιφάνειες με εμφανή μπετά... αν βρω φωτό μπορώ να την ανεβάσω

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.