Μετάβαση στο περιεχόμενο

Βλάβες Solaredge


Konstantinos_sf

Recommended Posts

Αγαπητοι συναδελφοι, σημερα προσπαθησα να κανω firmaware upgrade στον SE10k αλλα δυστυχως χωρις επιτυχια με αποτελεσμα ο inverter να μπλοκαρει και να ειναι νεκρος.

Εκανα "factory reset" νεκρωσε ακομα περισσοτερα, ουτε χωρα ουτε pairing. H βοηθεια καποιου συναδελφου θα ηταν ιδιαιτερα πολυτιμη, γιατι οι ισραηλινοι δεν συγκινουνται με το"inverter not produce".

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 94
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Για να βγάλεις άκρη με τη SolarEdge, πρέπει να τους παίρνεις τηλέφωνο. Πρώτα βέβαια ανοίγεις case στο service portal, αλλά στη συνέχεια πρέπει να τους παίρνεις τηλέφωνο για να κινητοποιηθούν άμεσα.

 

Σχετικά με το firmware update, καλύτερα ζητήστε να σας στειλουν το τελευταίο firmware με e-mail και να το εγκαταστήσετε εσείς στο inverter, γιατί μέσω internet πολλές φορές διαρκεί αρκετές ώρες το update(όταν έχουμε 3G internet κυρίως). Επίσης, έχουμε και τον κίνδυνο να διακοπεί το Internet κατα τη διάρκεια του update και να μην ξαναδουλέψει...

Link to comment
Share on other sites

Συναδελφοι, αν γνωριζετε, γλωσσα τηλεφωνικης επικοινωνιας με SE αγγλικα η ελληνικα? Εμενα ο Inverter δουλευε ενταξει και ειπα να κανω upgrade, επικοινωνησα μαζι τους και μου εστειλαν τα αρχεια. CPU upgrade OK, DSP1 upgrade OK, DSP2 upgrade με τιποτα, μετα απο 20 λεπτα μηνυμα "no response was received"Τις τελευταιες 30 ωρες εχω προσπαθησει πανω απο 20 φορες, με αποτελεσμα το μηχανημα να ειναι νεκρο. Μηπως εχετε καποια παλιοτερη εκδοση DSP2? Σας ευχαριστω πολυ.

Link to comment
Share on other sites

φίλε μου αντιμετωπίζω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με σένα...κ σκέφτομαι δε το άφηνα όπως ήταν...πριν λίγες μέρες αντικατέστησα ένα άλλο inverter που μου έβγαζε error code 101 και 99.ύστερα απο άπειρες προσπάθειες,τηλέφωνα,e-mai ,firmware updates κλπ κλπ τελικά μου τον αντικατέστησαν...

Edited by miltos
Διαγραφή παράθεσης προηγούμενου μηνύματος
Link to comment
Share on other sites

Συναδελφε, Κωνσταντινε

το ονομα του αρχειου ενημερωσης που μου εστειλαν και δημιουργησε το προβλημα "3Phase_DSP2_002_019_076.suf" 257kb.

Αν εχεις καποιο αλλο θα σε παρακαλουσα αν μπορουσες να μου το στειλεις.

Ευχαριστω

Link to comment
Share on other sites

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΥΛΟΠΟΙΗΣΑ ΕΝΑ Φ/Β ΕΡΓΟ ΙΣΧΥΩΣ 60,80 KW ΣΤΗΝ ΤΑΡΑΤΣΑ ΕΝΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ. Ο ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕ 243 Φ/Β ΠΑΝΕΛ RENESOLA ΚΑΙ 6 INVERTER SOLAREDGE SE 10K. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ 4 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ INVERTER ΓΙΑ ΑΓΝΩΣΤΟ ΛΟΓΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΝΕΝΑ ΜΟΛΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΣΥΝΔΕΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙ, ΒΓΑΖΕΙ ERROR ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ 90(GROUND CURRENT - RCD) ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ 91 (AC OVER CURRENT LINE 1).

ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΟΥ ΕΓΚΑΤΕΣΤΗΣΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΣΥΝΔΕΣΟΥΝ ΤΟΥΣ INVERTER ΣΤΟ NTERNET ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΛΥΣΗ ΑΠΌ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΓΩ ΠΟΛΥ ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ. *****Διαγραφή περιττού σχολίου περί αξιοπιστίας εταιρείας ελληνικής εταιρείας****** ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΑΤΙ ΑΝΑΛΟΓΟ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΛΥΣΗ?

 

Παρακαλώ γράφετε με πεζούς χαρακτήρες. Επίσης, συμπληρώστε σωστά την ειδικότητα στο προφίλ σας.

Δείτε τους κανόνες συμμετοχής.

Ευχαριστώ, miltos

Edited by miltos
Link to comment
Share on other sites

Φίλε Λάζαρε,

Αρχικά μην πανικοβάλλεσαι(ακόμη). 4 μέρες πέρασαν(Σ/Κ +2).

Νομίζω σωστά το πάει ο εγκαταστάτης. Εάν δεν δουν οι μηχανικοί της SolarEdge την εγκατάσταση μέσω internet, δεν μπορεί να αναγνωρίσει που οφείλεται η βλάβη.

Επίσης, δεν έχει την υποχρέωση να έρθει να σε γνωρίσει από κοντά ο εισαγωγέας, εφόσον δεν έχεις συνδέσει καν μέχρι στιγμής την εγκατάσταση με το Internet. Εγώ δεν είχα ποτέ πρόβλημα με τη συγκεκριμένη εταιρεία.

Βήμα - βήμα θα βρεθεί η λύση.

 

Πάντως για να λέμε την αλήθεια, η ΔΕΗ δεν έπρεπε να σου συνδέσει το Φ/Β με το δίκτυο...

Link to comment
Share on other sites

καλησπέρα,θα ήθελα κ γω μια άλλη έκδοση απο αυτή που αναφέρεις balafutis γιατί κ γω αντιμετωπίζω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα...γνωρίζει κανείς αν υπάρχει κ πιο καινούρια έκδοση για το DSP1 και το CPU? αυτές που έχω είναι οι εξής (3Phase_DSP1_001_013_122(0x7B067294).suf) και (CPU_2_347.suf)

Ευχαριστώ....

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.