Arch Posted May 15, 2008 Share Posted May 15, 2008 Εγώ παιδιά έχω δει και χειρότερο.Ήθελε να οπλίσει μια πλάκα ο πολιτικός μηχανικός και ο έξυπνος αντί να βάλει τον οπλισμό στιν πλάκα στο κάτω μέρος λόγω εφελκισμού τον έβαλε στο πάνω μέρος που έχουμε θλίψη.Και στον πρόβολο τον έβαλε στο κάτω μέρος που έχουμε πάλι θλίψη .Τα παραπάνω είναι αστεία.Αυτο ειναι επικίνδυνο Link to comment Share on other sites More sharing options...
clarabelle Posted July 5, 2008 Share Posted July 5, 2008 χου χου χου αυτό με το revision clouds ήταν απίστευτο!! όσο για την πρώτη πρώτη σκάλα τι να πω...η αλήθεια είναι πως έβλεπα πως κάτι ήταν λάθος, αλλά ήταν τόσο λάθος που το μάτι μου δε το δεχόταν και μου πήρε λίγο για να καταλάβω τί πήγαινε στραβά!! καθηγήτης στο πρώτο έτος μας είπε το εξής (το οποίο βέβαια και ελέγχεται): πρώτο του κτίριο στε χώρα των Βαλκανίων, χρήση εργοστάσιο/βιοτεχνία ή κάτι τέτοιο. Κάνανε την χάραξη κλπ κλπ, ανοίξαν για θεμέλια...μετά από λίγο καιρό καταλαβαίνει πως η κύρια είσοδος πέφτει κάπου στον άυλειο χώρο (στην "πίσω"πλευρά του κτιρίου). ρωτάει τον εργολάβο: - μα καλά γιατί το έκανες αυτό?! - ε τί να σου πω, στις κατόψεις δεν έδειχνες βορρά οπότε θεώρησα πως δεν έχει σημασία!!! όπως είπα ακόμα ελέγχεται αλλά να βάλεις και το κτίριο ανάποδα, είναι χοντρό. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jbosdas Posted July 5, 2008 Share Posted July 5, 2008 Eναλλακτικός σύρτης πόρτας ασφαλείας....! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΑΡΗΣ ΧΑΝΙΑ Posted July 5, 2008 Share Posted July 5, 2008 ε σιγά θα την άνοιγα αμέσως!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΔΑΝΑΗ Posted August 5, 2008 Share Posted August 5, 2008 γιαννή και civil... Ξάνθη συγκίνηση...ξέρετε ότι γκρέμισαν το Δρομάκι (δίπλα στα Φαναράκια)? έγκλημα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Γιάννης Posted August 5, 2008 Share Posted August 5, 2008 Όχι ρε παιδιά! Θα κάνουν καμιά πολυκατοικία και εκεί; Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΔΑΝΑΗ Posted August 5, 2008 Share Posted August 5, 2008 εκαναν ηδη ένα γυάλινο κτίριο λίγο πιο δίπλα που στεγάζει τράπεζα...καταστράφηκε ο χαρακτήρας του πεζόδρομου... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stayros Posted September 6, 2008 Share Posted September 6, 2008 Κ αλλα απιστευτα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stayros Posted September 6, 2008 Share Posted September 6, 2008 κ αλλα... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stayros Posted September 6, 2008 Share Posted September 6, 2008 Κ το καλο για το τέλος. Τουαλλετες για σιαμαίους... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts