Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αυθαίρετα... εμπορευματοκιβώτια;;;


Recommended Posts

...και εκεί που κάναμε με ένα συνάδελφο ένα τοπογραφικό για ένα εκτός σχεδίου αυθαίρετο, μας πλησιάζει ένας γείτονας του πελάτη μας και μας λέει ότι και αυτός έχει ένα αυθαίρετο και θέλει να το τακτοποιήσει. Ωραία λέμε, μόλις τελειώσουμε θα πάμε να το δούμε. Πάμε που λέτε και βλέπουμε ότι ο τύπος έχει τοποθετήσει πάνω σε βάση οπλισμένου σκυροδέματος, δύο εμπορευματοκιβώτια, δίπλα-δίπλα, τα οποία έχει μετατρέψει σε κατοικία, με υδραυλικά, ηλεκτρολογικά, βόθρο, μονωμένη εξωτερικά, κτλ. Από τη στιγμή που μπορούμε με α/φ να αποδείξουμε χρόνο δημιουργίας και εφόσον είναι πακτωμένα, τα δηλώνουμε;;; Τι θα κάνατε εσείς σε αυτή την περίπτωση;

Link to comment
Share on other sites

Από τον ΝΟΚ:

16. Δομικό έργο είναι κάθε είδους κατασκευή, ανεξάρτητα από τα υλικά και τον τρόπο κατασκευής της, που είναι σταθερά συνδεδεμένη με το έδαφος, δεν έχει δυνατότητα αυτοκίνησης και δεν μπορεί να ρυμουλκηθεί.

Link to comment
Share on other sites

Σε ευχαριστώ για το link. Ενδιαφέρον το θέμα της χρήσης εμπορευματοκιβωτίων ως κατοικία και ιδιαίτερα σε πυκνοκατοικημένες περιοχές. Τελικά πολύ προχωρημένος ο πελάτης μου... :)

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.