Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δες βρε συναδελφε τι εγκριθηκε απο το ΕΤΕΑΝ σαν προυπολογισμος για θερμανση και κανονισε απλα να μην το υπερβεις σε τιμολογια.

Τωρα αν θελεις εκ των υστερων να βαλεις και το 3Δ μεσα με τους αυτοματισμους μεχρι 600€ σε ξεχωριστο τιμολογιο και ξεχωριστο ολα τα αλλα, αν δεν υπερβαινεις τα συνολικα εγκεκριμενα, καντο...

Δε θα σε πει κανενας τιποτα

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 4,5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Παρε ενα ΦΕ απο καποιο καυστηρατζη που να εχει πολυ χαμηλο βαθμο αποδοσης και δικαιολογησε την αντικατασταση λεγοντας οτι ειναι εξαιρετικα ασυμφορη η επιδιορθωση του υφισταμενου λογω ανεπανορθωτων ζημιων

Link to comment
Share on other sites

Με τα κονδύλια του ταμείου και τις εξοφλήσεις/προκαταβολές στην Στερεά Ελλάδα ξέρει κανείς τι γίνεται? Υπάρχει κανένα νεότερο?

Link to comment
Share on other sites

Παιδιά sos..

Υπαρχει ξέρετε περιορισμός στις Α/Θ οσον αφορά την ισχυ για να ειναι επιλέξιμες για το πρόγραμμα; πχ εγώ θέλω μια 20-23kw.. Υπαρχει θέμα μιας και αν το παραπάνω κόστος δεν εχει πρόβλημα να το καλύψει ο ιδιοκτητης..; Ο προμηθευτής λέει δικαιολογούν μέχρι 16kw για υψηλής.. Αλήθεια η μου λέει πατάτες επειδή δεν εχει τον συγκεκριμενο τύπο;

Link to comment
Share on other sites

Στον επικαιροποιημένο κατάλογο των επιλέξιμων Α/Θ που υπάρχει στην ιστοσελίδα του υπουργείου εμπεριέχονται αντλίες μεγαλύτερης ισχύος από αυτήν που αναφέρεις, ως εκ τούτου, αυτό δεν ισχύει. Το κριτήριο είναι οι συντελεστές επίδοσης στις δοθείσες θερμοκρασίες και ο μέγιστος επιλέξιμος προϋπολογισμός ανά κατηγορία παρέμβασης που στην περίπτωση σου δεν  επηρεάζει από τη στιγμή που ο ιδιοκτήτης θα καλύψει την πρόσθετη(αν υπάρχει) δαπάνη.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Ευχαριστώ πολύ...Οπότε παπατζιλίκια μου έλεγε ο προμηθευτής για δικούς του λόγους και από ότι κατάλαβα, δεν έχει παραπάνω μοντέλο....Θα έχουμε όργανα αύριο γιατί μας έχει πάει πολύ πίσω..

Link to comment
Share on other sites

Γενικα ποτε μην ακους ο,τι μαλακια σου λεει ο καθε προμηθευτης για το προγραμμα?

Πως θα μπορουσε να ξερει αυτος κατι που εσυ δεν ξερεις?

 

Λες να κατορθωσε να πιασει γραμμη στην ΕΥΕΠΕΝ στο τμημα της επιτροπης του εξοικονομω για να ρωτησει την απορια του και να του απαντησαν εκει?

 

Ποσες πιθανοτητες δινεις να συνεβη αυτο?

 

προφανως και προσπαθει να σου πλασαρει αυτο που εχει...

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.