Μετάβαση στο περιεχόμενο

[Α11] Δικαιολογητικά υπαγωγής στο Ν. 4178/13 (γενικά)


Recommended Posts

apier αρχικά σε ευχαριστώ πολύ. Έχω και μία τελευταία ερώτηση. Όταν βάζω ΜΕ οικοδομική άδεια και πατάω υπαγωγή, μου ζητάει αριθμό αδείας. Εκεί τι βάζω??

τον αριθμό της βεβαίωση προ 55.

Αν δεν υπάρχει ούτε βεβαίωση, βάλε κάτι ότι να 'ναι για να μην είναι κενό, και εξήγησέ το στην τεχν. εκθ.

ή γράψε "προ 55". Δεν θυμάμαι αν το παίρνει. νομίζω ναι

Link to comment
Share on other sites

Το κουτάκι "Έγγραφα ρύθμισης με προηγούμενους νόμους (Ν_3843/10, Ν. 1337/83)" πως ενεργοποιείται στα δικαιολογητικά ?? Έχω δήλωση με Η/Χ του 3843 που τον ξαναδηλώνω με τον 4178. Δεν μου έχει ενεργοποιηθεί του κουτάκι...

 

???

Link to comment
Share on other sites

συναδελφε και να μην ενεργοποιηθει το κουτακι εσυ μπορεις κανονικα να ανεβασεις εγγραφο στη θεση αυτη και αρα εισαι οκ. γιατι το δυσκολευεις το θεμα?

Link to comment
Share on other sites

Γιατί μου κάνει εντύπωση και φοβάμαι μην έχω κάνει κάποιο λάθος....! Κάτι λάθος έχουν κάνει στο σύστημα λογικά.

 

Στα βασικά στοιχεία της Δήλωσης και στα Φ.Κ. δεν υπάρχει κουτάκι που να λέει ότι έχεις κάνει ρύθμιση με 3843 ή 1338. Άρα τι νόημα έχει ?!

 

Εγώ πάντως θα ανεβάσω αρχείο όπως λες....

Link to comment
Share on other sites

Δεν φτάνει η αίτηση.

Χρειάζεται σε ένα ενιαίο pdf η αίτηση (και οι δύο σελίδες), η υπεύθυνη δήλωση (και οι δύο σελίδες), το φύλλο υπολογισμού του προστίμου, τα παραστατικά των πληρωμών των δόσεων (όσα είναι), αντίγραφο του παραβόλου κι εγώ μαζί βάζω κι αντίγραφο της αίτησης απένταξης από τον 3843 που έχω υποβάλλει στην οικεία πολεοδομία.

Edited by ΙΑΣΟΝΑΣ
Link to comment
Share on other sites

Πάντως σε παρόμοια περίπτωση που πέρασα τακτοποίηση με 3843 ενεργοποιεί το κουτάκι "Αποδείξεις προηγούμενων πληρωμών οφειλών", ενώ παρακάτω υπάρχει και "Έγγραφα ρύθμισης με προηγούμενους νόμους (Ν_3843/10, Ν. 1337/83)" μη ενεργοποιημένο. Τί κάνετε, βάζετε τα παραστατικά πληρωμών στο πρώτο και όλα τα υπόλοιπα χαρτιά (αιτήσεις, υπεύθυνες δηλώσεις κ.τ.λ.) στο δεύτερο; 

 

Επίσης, για τα εντός σχεδίου με οικ. άδεια ο νόμος ζητάει αντίγραφο Τοπογραφικού, γιατί στο σύστημα αναφέρει στις παρατηρήσεις απ' το κουτάκι "Τοπογραφικό διάγραμμα οικοδομικής αδείας" ότι πρέπει να ανέβει σχέδιο από μηχανικό και όχι απλό αντίγραφο; Σφραγίζετε εσείς το τοπογραφικό της άδειας ή κάνετε κάποια σημείωση πάνω σε αυτό; Γιατί από το νόμο δε βλέπω να απαιτείται κάτι άλλο από ένα απλό αντίγραφο.

Edited by liv25k
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.