Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε (edited)

Μιας και έλεψα απ την συζήτηση για την τιμή ζώνης στην Βείκου και Χρυσοστόμου, +1 από μένα για όλους....Ευχαριστώ πολύ

Edited by ethan
  • 3 weeks later...
Δημοσιεύτηκε

Ψάχνω μία τιμή ζώνης στο Μενίδι. Από τους πίνακες του gsis βγάζω την Τ.Ζ. 950 ενώ στον λογαριασμό της Δ.Ε.Η. που μου έδωσε ο ιδιοκτήτης γράφει 1100. Ποια Τ.Ζ. είναι η σωστή?? Επίσης αν η ΔΕΗ έχει λάθος Τ.Ζ. μπορεί ο ιδιοκτήτης να πάει να την αλλάξει? Σας στέλνω κ την διεύθυνση κ ένα απόσπασμα από google μήπως κάποιος συνάδερφος έχει την καλοσύνη να με βοηθήσει μήπως κάνω κάποιο λάθος. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΟΥΣ 4

google.docFetching info...

Δημοσιεύτηκε

για εντός σχεδιου βγαζω 750€ και εκτος 600, μιλαω για Αχαρνες.

Δημοσιεύτηκε
  On 23/3/2015 at 1:47 ΜΜ, mpirmpili said:

Ψάχνω μία τιμή ζώνης στο Μενίδι. Από τους πίνακες του gsis βγάζω την Τ.Ζ. 950 ενώ στον λογαριασμό της Δ.Ε.Η. που μου έδωσε ο ιδιοκτήτης γράφει 1100. Ποια Τ.Ζ. είναι η σωστή?? Επίσης αν η ΔΕΗ έχει λάθος Τ.Ζ. μπορεί ο ιδιοκτήτης να πάει να την αλλάξει? Σας στέλνω κ την διεύθυνση κ ένα απόσπασμα από google μήπως κάποιος συνάδερφος έχει την καλοσύνη να με βοηθήσει μήπως κάνω κάποιο λάθος. Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΟΥΣ 4

attachicon.gifgoogle.doc

Όσο για την αλλαγή τ.ζ δεν πηγαίνει στη ΔΕΗ αλλά στο Δήμο (το γνωρίζω γιατί το έχω κάνει ήδη)

και εκείνος φροντίζει για τα υπόλοιπα

Δημοσιεύτηκε
  On 23/3/2015 at 3:08 ΜΜ, akis73 said:

για εντός σχεδιου βγαζω 750€ και εκτος 600, μιλαω για Αχαρνες.

Από που βγάζεις το 750????

Σας ευχαριστω για τις άμεσες απαντήσεις.

Δημοσιεύτηκε
  On 23/3/2015 at 5:35 ΜΜ, mpirmpili said:

Από που βγάζεις το 750????

Σας ευχαριστω για τις άμεσες απαντήσεις.

To ξανακοιταξα, μαλλον δεν το ειδα καλα πριν, βγαζω 950.

,

Απο τους πινακες της εφοριας, την οδο Αριστομενους μου την βγαζει σαν "ΠΗΓΑΣΩΝ", μηπως αλλαξε ονομα;

Δημοσιεύτηκε

Δεν ξέρω αν άλλαξε όνομα. Θα προσπαθήσω να ρωτήσω στο δήμο. Πάντως συμφωνούμε στο 950, σωστά? Ευχαριστώ πολύ.

Δημοσιεύτηκε (edited)

να προσθεσω οτι,

η Αγιας Παρασκευης εχει δυο τιμες

απο Παρνηθος- Ζ.Πηγης = 950

και απο Πανοραματος - Γαληνης  = 1100

ενω η Αριστομενους = 950

τις καλημερες μου

Edited by dimitris GM
  • 5 weeks later...
Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα! Οι τιμες ζωνης που χρησιμοποιουμε στον 4178 ειναι αυτες που ισχυαν το 2007?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.