Vasilis_top Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2016 (edited) Διαβασα το νομο, στο οποιο αναφερει ότι στην Α' τάξη εγγραφονται οι: " οι Ενεργειακοί Επιθεωρητές, οι οποίοι μέχρι τη δη- μοσίευση του παρόντος είναι ήδη εγγεγραμμένοι στο αντίστοιχο Μητρώο Ενεργειακών Επιθεωρητών και οι οποίοι δεν έχουν δικαίωμα υπογραφής της Μελέτης Ενεργειακής Απόδοσης, σύμφωνα με τα οριζόμενα στην παράγραφο 3, χωρίς δικαίωμα ένταξης στη Β’ και Γ’ Τάξη" Αρα απο αυτο συμπεραινω οτι οι μηχανικοι που δεν εχουνε δικαιωμα υπογραφης ΜΕΑ αλλα ήταν ενεργειακοι επιθεωρητες ως τωρα, γραφονται στην Α' τάξη, απλα δεν μου ειναι ξεκαθαρο αν μπορουν ποτε να αναβαθμιστουν στην Β' ταξη. Edited Σεπτέμβριος 27 , 2016 by Vasilis_top Link to comment Share on other sites More sharing options...
varonos Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 27 , 2016 Συμφωνα με το αποσπασμα που παραθετεις εγω καταλαβαινω οτι δεν θα υπαρξει η δυνατοτητα αναβαθμισης απο Ά Τάξη. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pitsirik0s Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2016 Γνωρίζει κανείς αν γινεται σήμερα να κανείς ένταξη στη Β τάξη (απο Α') και ποια είναι η διαδικασία; Έχω κάνει 30+ επιθεωρήσεις Link to comment Share on other sites More sharing options...
michael1983 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2016 Γνωρίζει κανείς αν γινεται σήμερα να κανείς ένταξη στη Β τάξη (απο Α') και ποια είναι η διαδικασία; Έχω κάνει 30+ επιθεωρήσεις Το 20% από τις επιθεωρήσεις θα πρέπει να είναι σε κτίρια του τριτογενούς τομέα με συστήματα θέρμανσης/κλιματισμού άνω των 15kW. Link to comment Share on other sites More sharing options...
michael1983 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 19 , 2016 Συμφωνα με το αποσπασμα που παραθετεις εγω καταλαβαινω οτι δεν θα υπαρξει η δυνατοτητα αναβαθμισης απο Ά Τάξη. Εδώ δεν έχουν δικαίωμα αναβάθμισης από την Α τάξη ακόμη και αυτοί που έχουν δικαίωμα υπογραφής της ΜΕΑ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kostasaig Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2016 Καλημέρα σας και χρόνια πολλά. Θα ήθελα μία βοήθεια, ελπίζω πως γράφω σε σωστό νήμα. Προσπαθώ να μπω στο buildingcert αλλά μάλλον κάτι γίνεται με τους κωδικούς μου. Είχα μπει στο μητρώο των προσωρινών επιθεωρητών πριν 2 χρόνια περίπου, έβγαλα κάποια πιστοποιητικά αλλά από τότε το άφησα. Τώρα προσπαθώ να ξαναμπώ αλλά μου λέει ότι έχω λάθος κωδικούς. Εδώ και κανα δίμηνο προσπάθω να βγάλω άκρη με το helpdesk με email και με τηλέφωνο αλλά δυστυχώς καμία απάντηση. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να δω τι παίζει? Ευχαριστώ πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
fotis91 Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2016 Share Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 27 , 2016 (edited) Καλημέρα! Πλέον οι τοπογράφοι μηχανικοί τει, μπορούν γραφτούν στην Α' τάξη για μελέτες ή να εκδώσουν πιστοποιητικά ενεργειακής απόδοσης κτιρίων μετά από εκπαιδευτικά σεμινάρια?? Ευχαριστώ και χρόνια πολλά! Edited Δεκέμβριος 27 , 2016 by fotis91 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gewdaitis Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2020 (edited) (μεταφέρθηκε στο παρόν θέμα. Pavlos 33) Καλησπέρα, ειμαι νεος αγρονομος τοπογράφος μηχανικός του ΕΜΠ και ειμαι στην διαδικασια αιτησης για ενεργειακα πιστοποιητικα Θα ηθελα να ρωτησω εχω ψαξει αρκετα πραγματα και μεσα απο φορουμ Πρωτον: Αν δωσω το 50ρι για την εγγραφη για την κατηγορια Α (αρχικα) αυτο θα θελει ανανεωση; η ειναι με το ποσοστο των πιστοποιητικων; Δευτερον: Διαφορα site που να λυνουν τα χερια λιγο λιγο σε αυτο το ζητημα καθως η σχολη ειχε καποια μαθηματα ειχα παρει καποιες βασεις αλλα οι πληφοροριες στο ζητημα αυτο "ογκώδεις" Σας ευχαριστω πολυ, Κωστας Πρόσθεσε τονισμό στο κείμενο της δημοσίευσής σου. Επίλεξε "επεξεργασία" και διόρθωσέ το. Διάβασε προσεκτικά τους κανόνες συμμετοχής στο φόρουμ. Pavlos33 Edited Απρίλιος 6 , 2020 by Pavlos33 Link to comment Share on other sites More sharing options...
akis73 Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2020 Share Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2020 1 ώρα πριν, Gewdaitis said: Πρωτον: Αν δωσω το 50ρι για την εγγραφη για την κατηγορια Α (αρχικα) αυτο θα θελει ανανεωση; η ειναι με το ποσοστο των πιστοποιητικων; Δευτερον: Διαφορα site που να λυνουν τα χερια λιγο λιγο σε αυτο το ζητημα καθως η σχολη ειχε καποια μαθηματα ειχα παρει καποιες βασεις αλλα οι πληφοροριες στο ζητημα αυτο "ογκώδεις" Καλησπέρα, η ανανέωση έχει καταργηθεί αφού πληρώνεις πλέον παράβολο για την έκδοση κάθε ΠΕΑ. Για απορίες κλπ, ξεκίνα διαβάζοντας καλά τις ΤΟΤΕΕ (κυρίως την 1η) και για λοιπές απορίες κλπ μπορείς να ρωτήσεις και εδώ. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα