imhotep Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 και όμως .. ο νέος της εποχής Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomA Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 Καλησπέρα. Διαβάζοντας την απόφαση του ΣΤΕ και διαβάζοντας την απάντηση του ΥΠΕΚΑ, σύμφωνα με τη λογική μου, γιατί δεν έχω νομικές γνώσεις, πιστεύω ότι και ο καινούργιος νόμος θα πάει για ακύρωση. Το θέμα είναι τι κάνουμε εμείς ως μηχανικοί μέχρι να ακυρωθεί. Για το θέμα των βεβαιώσεων σε ακίνητα χωρίς αυθαιρεσίες δεν βλέπω να έχουμε κάποιο πρόβλημα. Για το θέμα των βεβαιώσεων σε ακίνητα με αυθαιρεσίες που δεν έχουν τακτοποιηθεί με παλιότερους νόμους, το εντάσσουμε στις καινούργιες ρυθμίσεις και περιμένουμε.... Για το θέμα των βεβαιώσεων σε ακίνητα με αυθαιρεσίες που έχουν τακτοποιηθεί με τον 4014, κατά την άποψη μου, είναι πολύ επίφοβο να κάνεις οποιαδήποτε κίνηση. (έκδοση βεβαίωσης κατευθείαν ή ένταξη στο νέο νόμο συνυπολογίζοντας τα παλιά πρόστιμα). Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 Χορεύουμε όπως παίζουν τα ...όργανα!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
artemis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 Εγώ δεν έχω ξεκαθαρίσει αν πρέπει να κάνω upload τα σχέδια κλπ μέχρι σήμερα (30/09) τα μεσάνυχτα. Δηλαδή, αύριο δεν θα μπορώ να τα ανεβάσω? Έχω τριών ειδών υπαγωγές: 1. Αρχική υπαγωγή 2. Προσωρινή υπαγωγ'η 3. Οριστική υπαγωγή. Θα πρέπει να κάνω σε κάποια κατηγορία από τις 3 upload μέχρι σήμερα. Αλλιώς "χάνω" κάτι? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 3. Οριστική υπαγωγή. Θα πρέπει να κάνω σε κάποια κατηγορία από τις 3 upload μέχρι σήμερα. Αλλιώς "χάνω" κάτι? Ναι!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
spy1551 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 Ιάσωνα πότε θα το κλείσουν , στις 12.00 ή αύριο το πρωί ;.......τουλάχιστον η εφορία το αφήνει μέχρι το πρωί. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 Το πιθανότερο είναι να μην το κλείσουν..... Έχουν μια τυπική προθεσμία έως 5.10 ν' ανεβάσουν στην εφαρμογή τη "διαδικασία" για να μεταφερθούν οι δηλώσεις του 4014 στον 4178..... Εικασίες μόνο μπορούμε να κάνουμε.... Αλλά "...όποιος φυλάει τα ρούχα του, έχει τα μισά"!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssouanis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 Αύριο το πρωί θα δούμε... Τώρα, αν έχεις σχέδια και λοιπά δικαιολογητικά... ανέβασε τα... Εγώ λέω όμως το άλλο... Έστω ότι σήμερα το βράδυ κλειδώσει η διαδικασία ανεβάσματος των δικαιολογητικών. Δε θα είχε βγει μία ανακοίνωση του ΤΕΕ??????? Για αυτό λέω: Είμαι σίγουρος ότι θα μπορούμε να ανεβάζουμε δικαιολογητικά μέχρι 07.02.2015 στις ολοκληρωμένες. το ποιες θα είναι οι ολοκληρωμένες... είναι άλλου παπά Ευαγγέλιο... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ΙΑΣΟΝΑΣ Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 ΚΙ αυτό παίζει ως σενάριο..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ssouanis Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 Share Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2013 Το τραγικό φίλε 50+ ( :-) :-) ) είναι ότι αντί να δουλεύουμε, ψάχνουμε σενάρια.... Πραγματικά τραγικό... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα