Μετάβαση στο περιεχόμενο

[Μεταφορά δηλώσεων] από τον 4014 στον 4178-διαδικασία,ερωτήσεις,πληροφόρηση.


Recommended Posts

  • Απαντήσεις 3,6k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Μια απίστευτη ιστορία ενός φτωχού οικογενειάρχη βιοπαλαιστή στην Κρήτη

Στο σκαμνί κάθεται σήμερα ο Μ.Κ ένας πολύτεκνος πατέρας που κατηγορείται για πολεοδομικές παραβάσεις γιατί έβαλε στέγη στη... σπηλιά που ζει με την οικογένεια του, σύμφωνα με δημοσίευμα τουcretalive.gr.

 

Η πενταμελής οικογένεια με τα τρία μικρά παιδιά διαβιεί κάτω από συνθήκες φτώχειας ενώ διαμένει σε μια σπηλιά στην περιοχή της Χρυσοπηγής στο Ηράκλειο αφού δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να καλύψει τις ανάγκες της. 

 

Σε μια προσπάθεια να βελτιώσει τις συνθήκες του καταλύματος, ο πατέρας της οικογένειας, το χειμώνα του 2012, τοποθέτησε ένα ελενίτ για να σκεπάσει τη σπηλιά ώστε να μην περνούν μέσα το κρύο και τα νερά της βροχής. 

 

Αυτή ήταν και η αιτία που ξεκίνησε και μια ακόμη ταλαιπωρία ανάμεσα σε όλες τις άλλες. Κάποιος τον κατήγγειλε στην πολεοδομία η οποία μάλιστα του επέβαλε πρόστιμο και τον οδήγησε στο αυτόφωρο!

 

Η υπόθεση αναμένεται να εκδικαστεί σήμερα στο δικαστικό μέγαρο Ηρακλείου με τον πρόεδρο του Εργατικού Κέντρου Σωκράτη Βαρδάκη να βρίσκεται στο πλευρό του κατηγορούμενου βιοπαλαιστή. Σημειώνεται μάλιστα ότι κόντρα στις επιταγές της πολεοδομίας το Εργατικό Κέντρο είχε αντικαταστήσει το φθαρμένο ελενίτ με καινούριο προκειμένου να βοηθήσει την οικογένεια.

 
συγνωμη για το off topic,θα παρακαλουσα να μην διαγραφει
  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Πηγα στο τεε να διευκρινησω μερικές απορίες για το σ΄υστημα...Στην ερωτηση μου γιατι δεν αλλαξει το προστιμο οταν μειωσω τα πολεοδομικα μεγεθη, μου απαντησαν οτι "ετσι λεει η εγκυκλιος".....Οταν ειδαμε μαζι την εγκυκλιο μου είπαν οτι..."προφανως εννοει οτι αλλαζει το προστιμο ΜΟΝΟ οταν αυξηθουν τα πολεοδομικα μεγεθη!"....Ωραια τους ειπα , λογικο μου φαινεται και με συμφέρει, αλλα το υπεκα συμφωνει μ αυτην την εκδοχη??

Η απαντηση τους ηταν οτι εχω θεμα στην κατανοηση της εγκυκλιου και το υπεκα δεν εχει λογο να διαφωνει γιατι αυτο λεει η εγκυκλιος....

Καταλαβαινετε οτι δεν ασχοληθηκα παραπάνω....'Πεταει ο γαιδαρος?Πεταει......

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

 

Το καλύτερο σε αυτές τις περιπτώσεις είναι η αναμονή περαιτέρω διευκρινήσεων, αν δεν χρειάζεται να γίνει η δήλωση άμεσα. Μπορεί αργότερα να μας πούνε ότι στις μεταφερόμενες από 4014 δηλώσεις δεν χρειάζεται να τροποποιούμε συντελεστές, κάτι το οποίο αρκετοί συνάδελφοι το κάνουν ήδη.

 

ναι κι εγω ξερω συναδερφους που κατα τη μεταφορα δεν αλλαζουν τιποτα.ουτε συντελεστες ουτε αλλαγη στους βοηθητικους σε κυριους.οπως ειναι η δηλωση.τι να πω...

 

Πιθανότατα αυτοί να βγουν κερδισμένοι !!!!!

 

 

Το σχόλιο ήταν για την τίγρη πάνω δεξιά ???

 

"........... άφες αυτοίς, ου γαρ οίδασι τι ποιούσι"!

Edited by ΙΑΣΟΝΑΣ
Link to comment
Share on other sites

Άστους αυτούς, ούτε κι αυτοί δεν ξέρουν τι ακριβώς κάνουν!!!! (σε ελεύθερη μετάφραση)

Link to comment
Share on other sites

Καλύτερα μην τους πολυανοίγετε τα μάτια γιατί μπορεί όταν το καταλάβουν να το αλλάξουν αυτό και να χάσουμε το δωράκι.

Για το ΤΕΕ εννοώ.

Edited by pipakos
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.