Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ελληνίδα μηχανικός συμπεριλαμβάνεται στις 100 πιο επιτυχημένες γυναίκες του Καναδά


Engineer

Recommended Posts

Οι 100 πιο επιτυχημένες γυναίκες του Καναδά παρουσιάζονται σε ένθετο τεύχος της ημερήσιας καναδικής εφημερίδας National Post, μεταξύ των οποίων συμπεριλαμβάνεται και μία Ελληνίδα, η Κατερίνα Καρακατσάνη.

 

Στο βιογραφικό της αναφέρεται ότι η Κατερίνα Καρακατσάνη έχει 24 χρόνια ανοδικής πορείας σε σημαντικές θέσεις στην εταιρεία Morrison Hershfield και διαθέτει μεγάλη πείρα ως μηχανικός αλλά και στη διοίκηση. Στην σημερινή της θέση, στην οποία διορίσθηκε το 2012 είναι υπεύθυνη για τις διεθνείς και τοπικές δραστηριότητες της εταιρείας, διευθύνοντας 800 επαγγελματίες στα γραφεία της Βόρειας Αμερικής.

 

Η Κατερίνα Καρακατσάνη, διετέλεσε πρόεδρος του Τεχνικού Επιμελητηρίου του Καναδά και είναι μέλος του διοικητικού συμβουλίου της οργάνωσης «Μηχανικοί Χωρίς Σύνορα».

 

Πέρυσι η Κατερίνα Καρακατσάνη τιμήθηκε με το μετάλλιο των Μηχανικών για τη διοίκηση και συμπεριλήφθηκε ως μέλος στην Καναδική Ακαδημία Μηχανικών.

 

Η Κατερίνα Καρακατσάνη είναι αδελφή της δικαστού του Ανωτάτου Δικαστηρίου του Καναδά, Ανδρομάχης Καρακατσάνη.

 

Posted Image

Δείτε το σχετικό δημοσίευμα: http://business.fina...powerful-women/

 

Πηγή: http://web.tee.gr/ελ...

 

Click here to view the είδηση

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Μπράβο στη γυναίκα

 

Σαν ειδικότητα σε όλα τα αντίστοιχα θέματα αναφέρεται ότι έχει πτυχίο και μεταπτυχιακό engineering science Είναι κάτι γενικό από ότι κατάλαβα (βασικά δεν κατάλαβα) Στη συνέχεια ασχολήθηκε με το management. Φυσικά η διάκριση δεν ήρθε από το μηχανηλίκι όπως το έχουμε στο μυαλό μας, αλλά λίγη σημασία έχει.

Πάντως οι περισσότερες που είναι στη λίστα έχουν να κάνουν με management, marketing και banking. Όλα σχετικά με οικονομικές επιστήμες

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Φυσικά η διάκριση δεν ήρθε από το μηχανηλίκι όπως το έχουμε στο μυαλό μας, αλλά λίγη σημασία έχει.

 

 

 

Εγω θα κρατησω αυτο.

Επειδη ειμαστε φορουμ μηχανικων.

πχ και ο Σηφουνακας μηχανικος ειναι, ισως να εχει και διακρισεις και αυτος....

Link to comment
Share on other sites

μπραβο στη γυναικα που ειχε την ευφυια οταν επρεπε να εγκαταλειψει την ελλαδα. μπραβο στον καναδα που της εδωσε τις ευκαιριες να αναδειχθει

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Μπράβο στη γυναίκα αλλά δε νομίζω ότι η διάκριση ήρθε από το μηχανηλίκι, αλλά από τομείς όπως διοίκηση-δημ. σχέσεις, άρα δε νομίζω ότι η είδηση έχει θέση εδώ.

Άμα είναι έτσι να πούμε ένα μπράβο και στον Τσίπρα που έχει σπουδάσει πολιτικός μηχανικός: Οι θετικές ή αρνητικές μου κρίσεις για τον κ. Τσίπρα ουδεμία σχέση έχουν με το τι χαρτί έχει.

  • Upvote 1
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

επιβραβευουμε το γεγονος οτι πηγε μπροστα επειδη ειχε 'μυαλο' μηχανικου. ολα τα υπολοιπα ειναι κουτσομπολια προς λαικη καταναλωση. ας πουμε μια φορα μπραβο σε καποια ατομα. δεν ειναι κακο να πεσει ο εγωισμος μας λιγο συναδερφοι.

  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.