Μετάβαση στο περιεχόμενο

Όταν πετούν οι γερανοί


JEK

Recommended Posts

nik: Χρόνια πολλά καταρχάς.

1. Λες ότι στο συγκεκριμένο έργο οι διαδικασίες πρόσληψης των μηχανικών ήταν αδιαφανείς;;

2. Η κατάσταση του κατασκευαστικού κλάδου είναι γνωστή σε όλους μας από πρώτο χέρι.

3.Ξεχνάς τι φαγοπότι έγινε με τα ολυμπιακά έργα και το 95% του λαού χειροκροτούσε;

Λίγοι μηχανικοί προσπαθήσαμε να αντισταθούμε και φάγαμε πόρτα από ΤΕΕ και παντού.

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 34
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Καλημερα κ χρονια πολλα.

 

Για τις προσληψεις σε μεγάλες εταιρείες: κατα 99% γινονται μεσω word of mouth. Ειναι αδυνατον να προσληφθει καποιος αν δεν εχει συστασεις.

 

Για την κατασταση σήμερα:οι μηχανικοι των μεγαλων εταιρειων ειναι ως επι το πλειστον παροπλισμενοι. Αν ανοιξει καποια δουλεια, προφανως εχουν προτεραιοτητα, διοτι αφενος εχουν τις συστασεις, αφετερου γνωριζουν τη δουλεια.

 

Για τους μισθους:προφανως το να σου δινει καποιος ενα ευρω, ειναι καλυτερο απο το να μη σου δινει τιποτα. Επομενως το παιρνεις αφου στο δινει, κ αν θες συνεχιζεις να ψαχνεις αυτον που θα σου δωσει 2 ευρω, κ.ο.κ.

 

Για το εργο:ειναι απολυτως ιδιωτικο κ δεν εχει καμια απολυτως σχεση με σαξες στορυ κ διαφορα αλλα ευτραπελα.

 

Για την κατασταση του κλαδου:το επαγγελμα του μηχανικου είναι αναπτυξιακο κ εχει τεραστιο βαθμο συσχετισης με το προγραμμα δημοσιων επενδυσεων. Οποιος καταλαβαινει, διαβαζει στον προυπολογισμο που ψηφιστηκε τον αντιστοιχο κωδικο, τον συγκρινει με παλαιοτερα ετη κ βγαζει τα συμπερασματα του.

 

Για το τεε:μην πολυμιλατε, διοτι βασει στατιστικης οι 7 στους 10 σε αυτο το φορουν δεν πηγαν καν να ψηφισουν, οποτε αυτοματα χανουν κ το δικαιωμα να μιλανε για την κατασταση του τεε.

 

Ζηταω συγγνωμη αν περιστασιακα το υφος μου ειναι επικριτικο, κ ευχομαι καλες γιορτες με υγεια σε ολους, κ τα υπολοιπα αντιμετωπιζονται.

Link to comment
Share on other sites

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά ,και σε τούτη τη γωνιά....,και είθε να πετάξουν πολλοί γερανοί που κοντεύουν να σκουριάσουν.

Link to comment
Share on other sites

Γερανοί πολλοί πετούσαν. Τι πολλοί που ήταν!

Ένας έχει δύο μπρός, ένας έχει δύο πίσω.

Και ένας άλλος γερανός ένα πίσω και ένα μπρος. 

Πόσοι ήταν οι γερανοί?

 

Υ.Γ. συγνώμη για την ολίγον offtopic ελάφρυνση :smile:  :smile:

Link to comment
Share on other sites

"Για το τεε:μην πολυμιλατε, διοτι βασει στατιστικης οι 7 στους 10 σε αυτο το φορουν δεν πηγαν καν να ψηφισουν, οποτε αυτοματα χανουν κ το δικαιωμα να μιλανε για την κατασταση του τεε."

 

zavi: Είμαι 34 χρόνια στο ΤΕΕ και ανάμεσα στους 3. Αν είσαι νέος δεν θα θυμάσαι τον Λιάσκα.

Link to comment
Share on other sites

Καλημέρα

 

Το λιασκα τον ξερω διοτι πηγα καποτε στη λημνο για μια αναπαλαιωση κ ειδα τις ιδιωτικες μαρινες κ τα θερετρα που εχει φτιαξει, κ ολα του ηρθαν δωρεαν, κ μαλιστα μεσα στην κριση.

 

Αυτο δεν λεει κ πολλα, ή μαλλον λεει αρκετα για το ποιντ μου. Στην τελικη παντα η εξουσια ετσι ηταν, αλλα για να αλλαξουν τα πραγματα απαιτειται τουλαχιστον συμμετοχη. Κ για να μη γινομαι κουραστικος, υπενθυμιζω οτι αφενος στη συνάντησή που διοργανωθηκε εδω μεσα για το υπουργειο οικονομικων ειμασταν 3 (τρια) ατομα, αφετερου στις συγκεντρώσεις για το τσμεδε περισυ που κρατησαν 10 βδομαδες ειμασταν συνηθως 200 κ την καλυτερη μερα 500.

 

Κ μετα ακουγονται ανεκδοτα για προσληψεις νεων μηχανικων απο τις μεγαλες εταιρειες. Σε ποιο κοσμο ζειτε? Αν δειτε τον πητερ παν να πεταει απο πανω σας πειτε του απο μενα σουπερκαλιφρατζιλιντισεξπιαλιντοσιους κ χρονια πολλα.

 

Τελος για μενα δεν παιζει τοσο ρολο η ηλικια των συναδελφων ή το αν ξερουν το καθε φαντασμα, οσο το πορτφολιο τους κ το αν ειναι ανθρωποι της πιατσας που καταλαβαινουν. Οταν ειναι να τη βγαλουμε στο τραπεζι να τη μετρησουμε, θα συγκρινουμε με σειρα προτεραιοτητας τα εξης: ποσα λεφτα εχει βγαλει ο καθενας απο τη δουλεια, τι εργα εφτιαξε, κ αν ειναι γραμμενος στον τειρεσια, ή τελως παντων ποσοι σε νουμερο τον κυνηγουν για χρεη.

Edited by [email protected]
Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.