Μετάβαση στο περιεχόμενο

Απόψεις: ''Συνύπαρξη μηχανικών ΠΕ & ΤΕ στο Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδος''


Engineer

Recommended Posts

Πείτε ό,τι θέλετε,εγώ θεωρώ ανεπίτρεπτο πληροφορικάριος να γνωρίζει ΜΟΝΟ πως να μπαίνει στο facebook και να με παρακαλάει κάθε 4-5 μήνες να του κάνω format το pc.Αληθινή ιστορία

Link to comment
Share on other sites

Μπορεί να βαριέται και να σε χώνει  :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:

 

 Κοπέλα είναι

 

 

Υ.Γ Ουπς! Λες να παίζει τίποτα άλλο;

Link to comment
Share on other sites

Γιατί το λες αυτό? Οι κοπέλες δεν βαριούνται και δεν χώνουν?  :smile:

 

Πάντως αν βαριέσαι εσύ, κάνω το φορμάτ εγώ... :mrgreen:  :mrgreen:

Link to comment
Share on other sites

 Κοπέλα είναι

 

Ακόμα χειρότερα... σίγουρα σε τρέχει!  :mrgreen:  

 

Αλλά άμα σε φωνάζει και κάθε 4-5 μήνες... τότε κάτι άλλο παίζει...

Τι του κάνει του κακόμοιρου του υπολογιστή κάθε τρεις και λίγο και θέλει format? :mrgreen:

Edited by archousia
Link to comment
Share on other sites

Ρε σεις το ξεσκίσατε στο οφτόπικ. Μου θυμίζετε κάτι τύπους στον στρατό που λένε...στρατιωτικός και αστυνομικός δεν γίνεσαι από τις πανελλήνιες...! Όλη αυτή η συζήτηση μου θύμιζε και μου θυμίζει τώρα το "όσα δεν φτάνει η αλεπού....".

 

Νομίζουν κάποιοι ότι οι πανελλήνιες ήταν μία στιγμιαία επιτυχία ? Δηλαδή κάποιοι κάτσανε και παπαγαλήσανε ένα χρόνο και βγάλανε μεγάλο βαθμό και οι άλλοι ταλαντούχοι που δεν μπαίνουν σε καλούπι μείναν στην απέξω. Δεν είναι τόσο απλό. Οι πανελλήνιες για εμένα είναι μεγάλη δοκιμασία και δείχνουν πολλά πράγματα για έναν άνθρωπο πέρα από την παπαγαλία. Δείχνουν αφοσίωση, συγκέντρωση, σοβαρότητα, ωριμότητα. Είναι μία προσπάθεια που ξεκινάει από πολύ μικρή ηλικία.

 

Και τέλος πάντων είναι ότι πιο αξιοκρατικό γνωρίζω σε αυτήν την χώρα. Βρείτε κάτι άλλο πιο αξιοκρατικό ! Και στο κάτω κάτω έτσι είναι η ζωή. Η ζωή είναι μία πολύπλοκη δοκιμασία. Πρέπει να είσαι καλός σε πολλά πράγματα. Όταν ήσουν 18 και ενώ ήσουν αστέρι στους Η/Υ δεν διάβαζες χημεία ενώ ξέρεις ότι πρέπει να διαβάσεις, αυτό σημαίνει ότι ήσουν ανώριμος. Το ίδιο λάθος θα κάνεις και στο μέλλον λοιπόν. Επίσης αν είσαι τόσο αστέρι θα πετύχεις έτσι και αλλιώς ανεξάρτητα από τις πανελλήνιες. Και επίσης υπάρχει και η δεύτερη ευκαιρία..και η τρίτη. Και ακόμη και στους επιλαχόντες για ΑΕΙ μπορεί να πας.

 

Από εκεί και πέρα ναι..πολλοί απλά βγάλανε μεγάλο βαθμό και περάσανε σε σχολές που δεν θέλανε πραγματικά. Έτσι προκύπτουν και οι πληροφορηκάδες που δεν ξέρουν φορμάτ...αν και αυτό δεν μου λέει πολλά. Ξέρω Η/Μ  που δουλεύουν σε μεγάλες εταιρείες πληροφορικής αλλά δεν ασχολούνται με Η/Υ. Μην το βλέπετε τόσο πιασάρικα το πράγμα. Μπορεί να μην είναι της ειδικότητας τους.

  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

δεν έχουν όλες οι αλεπούδες τα ίδια, μερικοί κατέχουν διδακτορικά αυτοί μήπως είναι ακόμα k τώρα υποδιαίστεροι από απόφοιτο ελληνικού πολυτεχνείου?

Link to comment
Share on other sites

Ε καλά εδώ υπάρχουν 50άριδες ανώριμοι με τα παιδιά των 18 θα τα βάλουμε?  :mrgreen:

Επίσης αστέρι από αστέρι διαφέρει. Γιατί άλλα αστέρια περνάνε πανελλήνιες και μετά δεν κάνουν τίποτα, ή παίρνουν 3/60 και άλλα αστέρια ούτε που πάτησαν στις πανελλήνιες και έκαναν κάτι άλλο αποδοτικό στη ζωή τους.... Από όλα έχει ο μπαξές...

Από κει και πέρα παίζει ρόλο και το πόστο στην εργασία τους. Δηλαδή άμα ένας μηχανολόγος δουλεύει σε ναυτιλιακή πχ ξέρει να σου κάνει και μελέτη θέρμανσης? Ξέρω συναδέλφους σε πόστα που αν τους πεις τι είναι ΠΕΑ ούτε που ξέρουν να σου απαντήσουν. Από μελέτες....καλύτερα ξέρει ο καφετζής της γειτονιάς παρά αυτοί

Link to comment
Share on other sites

δεν έχουν όλες οι αλεπούδες τα ίδια, μερικοί κατέχουν διδακτορικά αυτοί μήπως είναι ακόμα k τώρα υποδιαίστεροι από απόφοιτο ελληνικού πολυτεχνείου?

 

Επειδή μπερδεύτηκα...για καριέρα ακαδημαικού μιλάμε ή για μόρια δημοσίου?  :mrgreen:

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.