sundance Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18 , 2008 εχετε καποιο σχεδιακι που να φαινονται οι στρωσεις των υλικων στις παραπανω περιπτωσεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
d2m Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2008 Για δώμα βατό ή μη βατό δώμα δες εδώ: http://courses.arch.ntua.gr/107626.html Εκπαιδευτικό υλικό και σημειώσεις Μακάρι να το έκαναν σε όλα τα μαθήματα.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilias Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2008 sundance έχω λεπτομέρεια (.dwg) αν θέλεις για δώμα, αλλά δεν θυμάμαι αν είναι βατό ή μη. Αν σ΄ενδιαφέρει να κοιτάξω να τη βρω και να σου τη στείλω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
CVENG Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2008 Κατι τετοιο ψαχνεις ή οχι ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilias Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2008 Και εγώ κάτι ανάλογο έχω. Link to comment Share on other sites More sharing options...
myri Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2008 Για δώμα βατό ή μη βατό δώμα δες εδώ:http://courses.arch.ntua.gr/107626.html Εκπαιδευτικό υλικό και σημειώσεις Μακάρι να το έκαναν σε όλα τα μαθήματα.... Αχ τι μου θύμισες τώρα !!!!!!!! το πιστευεις οτι αυτά τα σχέδια τα έχω απο τότε, πάντα πρόχειρα για να ανατρέχω όποτε χρειάζεται σε αυτά!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
d2m Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2008 Αν το πιστεύω λέει!!!!!!!!!!!!! Αυτά και άλλα τόσα! Σκοπεύω (εδώ και καιρό....) να βρω χρόνο να σκανάρω κάποια απο αυτά γιατί άρχισαν πια να διαλύονται... (δεν θέλω σχόλια ) Αλήθεια αν αξιωθώ κάποια στιγμή και το κάνω, μπορώ να τα ανεβάσω στα downloads ή τίθεται θέμα πνευματικών δικαιωμάτων? Link to comment Share on other sites More sharing options...
myri Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2008 τις σημειωσεις τις μοιράζουν δωρεάν δεν νομίζω πως θα έχουν πρόβλημα να βγουν στο internet ε δε θα γράψουμε οτι τα κάναμε εμείς, αν υπάρχει στο κάθε φυλλάδιο εξώφυλλο ή αν γνωρίζουμε τον συγγραφέα θα το αναφέρουμε Link to comment Share on other sites More sharing options...
eupalinos Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2008 Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19 , 2008 Μου κάνει εντύπωση που στο PDF μερικές σελίδες έιναι στα αγγλικά! Δεν νομίζω να χρειάζεται πν.δικαιώματα d2m αφού είναι αντιγραφές - δεν έχει καμιά αναφορά σε πηγές! Link to comment Share on other sites More sharing options...
sundance Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2008 Συγγραφέας Share Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 25 , 2008 αναμεσα στη στεγανωση και τη στρωση τσιμεντοκονιας τοποθετειτε μια διαχωριστικη στρωση-γεωυφασμα? υποτιθεται οτι εμποδίζει την συμπαγή τους σύνδεση. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!
Εγγραφή νέου λογαριασμούΣύνδεση
Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα