Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τέλος στα επικυρωμένα αντίγραφα


Engineer

Recommended Posts

Εγώ γιατί βλέπω ότι στο επόμενο κύμα απολύσεων από το δημόσιο στόχος θα είναι οι υπάλληλοι των ΚΕΠ?

 

Δεν μπορεί κάπου αλλού θα τους βάλει ο Δήμαρχος..... :mrgreen:

Link to comment
Share on other sites

Εγώ γιατί βλέπω ότι στο επόμενο κύμα απολύσεων από το δημόσιο στόχος θα είναι οι υπάλληλοι των ΚΕΠ?

 

Κι εγώ αυτό βλέπω.....

Link to comment
Share on other sites

Μα και η φωτοτυπια ειναι πλεον απαρχαιομενη λογικη, ηλεκτρονικη υπογραφη και διασυνδεση ολων των δημοσιων υπηρεσιων.. Ποιος ο λογος να συντηρουνται οι σφραγιδοκρατορες; Ακομα και στον ΑΣΕΠ γιατι πρεπει να στελνουν ολες αυτες τις χαρτουρες, από το να τα στελνουν ηλεκτρονικά ή να συμπληρωνουν μια αιτηση online με όλα τα στοιχεια και να συνοδευεται απο υπευθυνη δηλωση;; Το ειδα με εκπληξη να χρησιμοποιειται από το ΕΚΧΑ σε ενα προσφατο διαγωνισμό αλλά και από τον ΟΑΕΔ για την κοινωφελή εργασία, ελπιζω να καθιερωθει..

Link to comment
Share on other sites

Για αυτους που λενε ότι θα μπορει ο καθενας να επικυρωνει ότι θελει:

 

1ον Οσες επικυρώσεις εχω κανει, ειτε δεν κοιτανε καθολου το πρωτοτυπο, ειτε ριχνουν μια εντελως φευγαλεα ματια. Δεν εχω πετυχει ποτε κανεναν που να εκατσε να κοιταξε αναλυτικα τι γραφει και αν είναι το ιδιο

 

2ον Αμα τωρα παει καποιος ένα πλαστο πιστοποιητικο και δωσει φωτοτυπια του για επικυρωση, πως ακριβως θα καταλαβει ο άλλος ότι είναι ψευτικο;

 

3ον Υπαρχει ηδη νομος, εδώ και χρονια, ο οποιος υποχρεωνει τις δημοσιες υπηρεσίες να δεχθουν μη επικυρωμένα εγγραφα, αρκει να συνοδευονται από υπευθυνη δηλωση, αρα δεν είναι και κατι το καινουριο.

 

Η επικυρωση για εμενα είναι μια ανουσια διαδικασια και τιποτα παραπανω. Δημιουργηθηκαν βεβαια αρκετες εκατοντάδες θεσεις με τον τροπο αυτό στα κεπ, ώστε να τις καταλαβουν οι "δικαιούχοι" και να πληρωνονται για να κωλοβαράνε. Παλια μου τεχνη κοσκινο δηλαδη.

Edited by karavlaxos
  • Upvote 3
Link to comment
Share on other sites

Επιτέλους.Μήπως και ξεκινήσουμε να μπαίνουμε σε μια σειρά και να αρχίζουμε να ζούμε σαν άνθρωποι.Ας είναι αυτή μια καλή αρχή!

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

To πιο απλό είναι να μεταβιβάσουν σε εμάς τη πλήρη ευθύνη του εγγράφου που προσκομίζεται.

 

Δηλαδή, όπως και στα δημόσια έργα, δε προσκομίζουμε ποτέ 10 "χαρτιά" γνήσιο φωτοαντίγραφο ή με γνήσιο της υπογραφής κτλ. Πάντα απλά φωτοαντίγραφα τα οποία συνοδεύονται απο ΥΔ δική μας πως αποτελούν γνήσια φωτοαντίγραφα εκ των πρωτοτύπων.

 

Ετσι πρέπει να γίνεται. Είναι το ορθότερο. Θα μου πείς, οκ, ότι δηλώσεις είσαι, αλλά αν υπάρξει κάποιος στοιχειώδης έλεγχος ολα θα κυλήσουν ομαλά. Ιβέντσουαλλυ...

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.