adamantia1 Δημοσιεύτηκε April 30, 2014 at 11:35 πμ Δημοσιεύτηκε April 30, 2014 at 11:35 πμ (edited) παράταση.bmp Τι λέγαμε για την ώρα και τη μέρα Edited April 30, 2014 at 11:36 πμ by adamantia1 1
dsworks Δημοσιεύτηκε April 30, 2014 at 12:02 μμ Δημοσιεύτηκε April 30, 2014 at 12:02 μμ παράταση.bmp Τι λέγαμε για την ώρα και τη μέρα προς διευκόλυνση και μόνο, για να μην κατεβάζει κάποιος 3.5 MB εικόνα (τόσα ωραία format εικόνας υπάρχουν, αυτό βρήκες;;; :-) ) +1 anyway ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Τετάρτη, 30 Απριλίου 2014 Προς ενημέρωση των ασφαλισμένων μηχανικών του Ταμείου μας και προς αποφυγή συνωστισμού και ταλαιπωρίας τόσο των ασφαλισμένων όσο και της υπηρεσίας, ως προς την πληρωμή των εισφορών Α΄ Εξαμήνου 2014, το Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Τ.Α.Α. στην συνεδρίαση του της 30/04/2014, αποφάσισε την παράταση πληρωμής των εισφορών Α΄ Εξαμήνου 2014 έως 31/08/2014. Ο Πρόεδρος του ΕΤΑΑ Αντώνης Σελλιανάκης
savas76 Δημοσιεύτηκε April 30, 2014 at 12:44 μμ Δημοσιεύτηκε April 30, 2014 at 12:44 μμ (edited) εμενα δεν με νοιαζουν οι αυξησεις, υπολογισα ότι αδυνατω να δινω 10 χιλιαρικα και αν συνεχισει η ιδια κυβερνηση να μας σωνει ...και το τσμεδε να ζητα εισφορες λες και είμαι εφοπλιστης , απλως δεν μπορω να ανταπεξέλθω......βεβαια δεν θα κατσω στο τσμεδε , να χρεωνομαι με χιλιαδες ευρω.... εφόσον φαινετε ότι το υπουργειο εχει δικιο και ο κλαδος εχει πολύ λιπος , δεν πειραζει ας συνησφερει στο σωσιμο της πατριδας....... πληροφοριακα το 90% των μηχανικων εχει υποχρεώσεις , δεν είναι νεογιαπις ή μπακουρια οσοι αντιδρουν στις εφοπλιστικες εισφορες,...απλως βλεπουν και 2 μηνες μπροστα...... και ναι, περσι η δικαιολογια τσμεδε στο τεε ηταν ,΄΄ μην αντιδρατε ειστε λαικιστες οι πιο πολλοι πληρωνουν εισφορες στην ωρα, τους, παρακαλώντας και περιμενωντας και σε ουρα, ΄΄, Edited April 30, 2014 at 12:56 μμ by savas76 1
ikaros13 Δημοσιεύτηκε April 30, 2014 at 12:58 μμ Δημοσιεύτηκε April 30, 2014 at 12:58 μμ Τώρα που λύθηκε το πρόβλημα με τις εισφορές, και όλοι φωνάζουν οσανά, (σύμφωνα με φήμες προτάθηκε να φωταγωγηθεί το κτήριο του ΤΣΜΕΔΕ και η Κολοκοτρώνη), μπορούμε να ξαναγυρίσουμε στο πλάκωμα για τα επαγγελματικά δικαιώματα και τι θα υπογράφουμε...Αυτό είναι το ζητούμενο...Τόσες πολλές δουλειές κρίμα να πάνε χαμένες.... Μισό να πάρω λίγο ποκ-κορν και σανό για τα πρόβατα και τα ξαναλέμε..... Α, και εισιτήριο στα ΜΜΜ 1,20 βγάλτε τα καπνογόνα!!! 3
savas76 Δημοσιεύτηκε April 30, 2014 at 01:14 μμ Δημοσιεύτηκε April 30, 2014 at 01:14 μμ ετσι είναι ικαρε..... εγω διαφωνω και βαρεθηκα την λογικη που επικρατει στην ελλαδα ΄΄διαφωνω , αλλα ψηφιζω΄΄,, .....΄΄ποναω μαζι σας , (μεταφορικα,γιατι εχω μισθο τεραστιο) αλλα είμαι αναγκασμένος να ψηφισω.΄΄....να βριζουν ολοι τους πολιτικους μεσα σε οχλο , και αν συναντησουν κανεναν ιδιωτικα , να τον γλειφουν και να παρακαλαν για ρουσφετι........ την λογικη ....αντιδράστε εσεις , εχετε δικιο ,μαζι σας είμαι , αλλα εγω εχω κομμωτηριο ή ξεχασα τον θερμοσιφωνα αναμμενο..... οντως το θεμα των εισφορων, είναι το μονο που θεωρω σημαντικο, γιατι θεωρω ότι δεν είναι βιωσιμη η εφαρμογή τους, ....όμως όταν βλέπεις πως η αποψη σου είναι μειοψηφια στην πραξη , εφόσον στην πραξη , (όχι στα λογια ),οι περισοτεροι τις θεωρουν φαινετε βιωσιμες και μικρες τις αυξησεις , τοτε απλως βλέπεις εναλλακτικες , τι γινετε με ΕΕ, άλλη χωρα κτλπ.... 3
ikaros13 Δημοσιεύτηκε April 30, 2014 at 01:25 μμ Δημοσιεύτηκε April 30, 2014 at 01:25 μμ οντως το θεμα των εισφορων, είναι το μονο που θεωρω σημαντικο, γιατι θεωρω ότι δεν είναι βιωσιμη η εφαρμογή τους, ....όμως όταν βλέπεις πως η αποψη σου είναι μειοψηφια στην πραξη , εφόσον στην πραξη , (όχι στα λογια ),οι περισοτεροι τις θεωρουν φαινετε βιωσιμες και μικρες τις αυξησεις , τοτε απλως βλέπεις εναλλακτικες , τι γινετε με ΕΕ, άλλη χωρα κτλπ.... +100000 Είδες σιγή τώρα?? Τακτοποιήθηκε το θέμα...Ουφ, πάμε για φρέντο καπουτσίνο και τον Οκτώβρη θα ανοίξουμε πάλι 3-4 νήματα για τις εισφορές.... Μέχρι τότε καλό καλοκαίρι και καλές διακοπές...
dsworks Δημοσιεύτηκε April 30, 2014 at 01:33 μμ Δημοσιεύτηκε April 30, 2014 at 01:33 μμ Μέχρι τότε καλό καλοκαίρι και καλές διακοπές... και καλό βόλι στις εκλογές... 1
savas76 Δημοσιεύτηκε April 30, 2014 at 01:35 μμ Δημοσιεύτηκε April 30, 2014 at 01:35 μμ (edited) τον οκτωβριο ικαρε ,αφου θα ερθει μπουγιουρντι κανενα χαρτι με 10,12....,14000 , (με τα αναδρομικα) ανοιξε εσυ νημα..σου βαζω και τον τιτλο΄΄επιτελους δικαιες εισφορες για να σωθει το ασφαλιστικο συστημα΄΄... εγω θα γραψω κανενα γραφικο γεματο αγανακτηση ποστ .... ετσι και αλλιως η ελλαδα λειτουργει με οριζοντα και σχεδιασμο εξαμηνο , απλως οι μηχανικοι με οριζοντα εβδομαδας Edited April 30, 2014 at 01:37 μμ by savas76 1
sdim Δημοσιεύτηκε May 1, 2014 at 01:46 μμ Δημοσιεύτηκε May 1, 2014 at 01:46 μμ (edited) Τον Αύγουστο θα έρθει ειδοποιητήριο 3000€ (με ειδική προσαύξηση συν αναδρομικά για το προηγούμενο εξάμηνο που δεν είχαν περάσει τις αυξήσεις). Μετά από 2 μήνες θα έρθει και το επόμενο ειδοποιητήριο 2.500€. Θα βάλω διαφήμιση στην Εφημερίδα: "Λόγω των αυξημένων εισφορών, φόρων, κρατήσεων, λογαριασμών και χαρατσιών, σας ενημερώνουμε πως οι το λειτουργικό κόστος των μηχανικών αυξήθηκε 100%. ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Αναλαμβάνουμε μελέτες και εργασίες μηχανικού ΜΟΝΟ με 50% αύξηση στις αμοιβές μας!" @savas76 Δεν λειτουργεί σε όλους τους τομείς η Ελλάδα με ορίζοντα εξαμήνου. Στο φορολογικό τομέα λειτουργεί με ορίζοντα ημερών. Ρώτα οποιονδήποτε καλό λογιστή και θα καταλάβεις , κάθε λίγες μέρες αλλάζει η φορολογική νομοθεσία. Edited May 1, 2014 at 01:59 μμ by sdim 1
loser Δημοσιεύτηκε May 1, 2014 at 02:10 μμ Δημοσιεύτηκε May 1, 2014 at 02:10 μμ επιτελους γινεται η επανιδρυση του νεου ελληνικου κρατους !!!!!!!!!! καθε βδομαδα το φορολογικο και καθε μερα η πολεοδομικη νομοθεσια και στο ενδιαμεσο κοντα στο βραδακι 5 εως 6 ερμηνευτικες εγκυκλιοι αναλογα αν με το αν ο τομσεν και η μερκελ ειχανε φαγουρα .
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Συνδεθείτε τώρα