Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

• Απαντήσεις 60
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοσιεύτηκε

attachicon.gifπαράταση.bmp

Τι λέγαμε για την ώρα και τη μέρα ;)

προς διευκόλυνση και μόνο, για να μην κατεβάζει κάποιος 3.5 MB εικόνα :mrgreen: (τόσα ωραία format εικόνας υπάρχουν, αυτό βρήκες;;; :smile: :-) )

+1 anyway

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - Τετάρτη, 30 Απριλίου 2014

Προς ενημέρωση των ασφαλισμένων μηχανικών του Ταμείου μας και προς αποφυγή συνωστισμού και ταλαιπωρίας τόσο των ασφαλισμένων όσο και της υπηρεσίας, ως προς την πληρωμή των εισφορών Α΄ Εξαμήνου 2014, το Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Τ.Α.Α. στην συνεδρίαση του της 30/04/2014, αποφάσισε την παράταση πληρωμής των εισφορών Α΄ Εξαμήνου 2014 έως 31/08/2014.

Ο Πρόεδρος του ΕΤΑΑ

Αντώνης Σελλιανάκης

Δημοσιεύτηκε (edited)

εμενα δεν με νοιαζουν οι αυξησεις, υπολογισα ότι αδυνατω να δινω 10 χιλιαρικα και αν συνεχισει η ιδια κυβερνηση  να μας σωνει ...και το τσμεδε  να ζητα εισφορες λες και είμαι εφοπλιστης , απλως  δεν μπορω να ανταπεξέλθω......βεβαια δεν θα κατσω στο τσμεδε , να χρεωνομαι με χιλιαδες ευρω....

εφόσον φαινετε ότι το υπουργειο εχει δικιο  και ο κλαδος εχει πολύ  λιπος , δεν πειραζει ας συνησφερει στο σωσιμο της πατριδας.......

πληροφοριακα το 90% των μηχανικων εχει υποχρεώσεις , δεν είναι νεογιαπις ή μπακουρια  οσοι αντιδρουν στις εφοπλιστικες εισφορες,...απλως βλεπουν  και 2 μηνες μπροστα......

και ναι, περσι η δικαιολογια τσμεδε στο τεε ηταν ,΄΄ μην αντιδρατε ειστε λαικιστες οι πιο πολλοι πληρωνουν εισφορες στην ωρα, τους, παρακαλώντας και περιμενωντας και σε ουρα, ΄΄,

Edited by savas76
  • Upvote 1
Δημοσιεύτηκε

Τώρα που λύθηκε το πρόβλημα με τις εισφορές, και όλοι φωνάζουν οσανά, (σύμφωνα με φήμες προτάθηκε να φωταγωγηθεί το κτήριο του ΤΣΜΕΔΕ και η Κολοκοτρώνη), μπορούμε να ξαναγυρίσουμε στο πλάκωμα για τα επαγγελματικά δικαιώματα και τι θα υπογράφουμε...Αυτό είναι το ζητούμενο...Τόσες πολλές δουλειές κρίμα να πάνε χαμένες.... 

Μισό να πάρω λίγο ποκ-κορν και σανό για τα πρόβατα και τα ξαναλέμε..... 8-)

Α, και εισιτήριο στα ΜΜΜ 1,20 βγάλτε τα καπνογόνα!!! :mrgreen:  :mrgreen:  :mrgreen:  

• Upvote 3
Δημοσιεύτηκε

ετσι είναι ικαρε.....

εγω διαφωνω και βαρεθηκα την λογικη που επικρατει στην ελλαδα

΄΄διαφωνω , αλλα ψηφιζω΄΄,, .....΄΄ποναω  μαζι σας , (μεταφορικα,γιατι εχω μισθο τεραστιο)  αλλα είμαι αναγκασμένος να ψηφισω.΄΄....να βριζουν ολοι τους πολιτικους μεσα σε οχλο , και αν συναντησουν κανεναν  ιδιωτικα  , να τον γλειφουν  και να παρακαλαν για ρουσφετι........

την λογικη ....αντιδράστε εσεις , εχετε δικιο ,μαζι σας είμαι , αλλα εγω εχω κομμωτηριο ή ξεχασα τον θερμοσιφωνα αναμμενο.....

οντως το θεμα των εισφορων, είναι το μονο που  θεωρω σημαντικο, γιατι  θεωρω ότι δεν είναι βιωσιμη η εφαρμογή τους, ....όμως όταν βλέπεις πως  η αποψη σου είναι μειοψηφια στην πραξη ,  εφόσον στην πραξη , (όχι στα λογια ),οι περισοτεροι τις θεωρουν φαινετε βιωσιμες και μικρες τις αυξησεις ,

τοτε απλως βλέπεις εναλλακτικες , τι γινετε με ΕΕ,   άλλη χωρα κτλπ....

• Upvote 3
Δημοσιεύτηκε

οντως το θεμα των εισφορων, είναι το μονο που  θεωρω σημαντικο, γιατι  θεωρω ότι δεν είναι βιωσιμη η εφαρμογή τους, ....όμως όταν βλέπεις πως  η αποψη σου είναι μειοψηφια στην πραξη ,  εφόσον στην πραξη , (όχι στα λογια ),οι περισοτεροι τις θεωρουν φαινετε βιωσιμες και μικρες τις αυξησεις ,

τοτε απλως βλέπεις εναλλακτικες , τι γινετε με ΕΕ,   άλλη χωρα κτλπ....

+100000

Είδες σιγή τώρα?? Τακτοποιήθηκε το θέμα...Ουφ, πάμε για φρέντο καπουτσίνο και τον Οκτώβρη θα ανοίξουμε πάλι 3-4 νήματα για τις εισφορές....

Μέχρι τότε καλό καλοκαίρι και καλές διακοπές...

Δημοσιεύτηκε

Μέχρι τότε καλό καλοκαίρι και καλές διακοπές...

και καλό βόλι στις εκλογές...

• Upvote 1
Δημοσιεύτηκε (edited)

τον οκτωβριο  ικαρε ,αφου θα ερθει μπουγιουρντι κανενα  χαρτι με 10,12....,14000 , (με τα αναδρομικα) ανοιξε εσυ νημα..σου βαζω και τον τιτλο΄΄επιτελους δικαιες εισφορες για να σωθει το ασφαλιστικο συστημα΄΄...

εγω θα γραψω κανενα γραφικο  γεματο αγανακτηση ποστ ....

ετσι και αλλιως η ελλαδα λειτουργει με οριζοντα  και σχεδιασμο εξαμηνο , απλως οι μηχανικοι με οριζοντα εβδομαδας

Edited by savas76
  • Upvote 1
Δημοσιεύτηκε (edited)

Τον Αύγουστο θα έρθει ειδοποιητήριο 3000€ (με ειδική προσαύξηση συν αναδρομικά για το προηγούμενο εξάμηνο που δεν είχαν περάσει τις αυξήσεις). Μετά από 2 μήνες θα έρθει και το επόμενο ειδοποιητήριο 2.500€.

Θα βάλω διαφήμιση στην Εφημερίδα:

"Λόγω των αυξημένων εισφορών, φόρων, κρατήσεων, λογαριασμών και χαρατσιών, σας ενημερώνουμε πως οι το λειτουργικό κόστος των μηχανικών αυξήθηκε 100%. ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ: Αναλαμβάνουμε μελέτες και εργασίες μηχανικού ΜΟΝΟ με 50% αύξηση στις αμοιβές μας!"

@savas76

Δεν λειτουργεί σε όλους τους τομείς η Ελλάδα με ορίζοντα εξαμήνου. Στο φορολογικό τομέα λειτουργεί με ορίζοντα ημερών. Ρώτα οποιονδήποτε καλό λογιστή και θα καταλάβεις , κάθε λίγες μέρες αλλάζει η φορολογική νομοθεσία.

Edited by sdim
  • Upvote 1
Δημοσιεύτηκε

επιτελους  γινεται  η  επανιδρυση  του  νεου  ελληνικου  κρατους  !!!!!!!!!! 

καθε  βδομαδα  το  φορολογικο  και  καθε  μερα  η  πολεοδομικη  νομοθεσια 

και  στο  ενδιαμεσο  κοντα  στο  βραδακι 5 εως  6   ερμηνευτικες  εγκυκλιοι  αναλογα 

αν  με  το  αν  ο  τομσεν  και  η  μερκελ  ειχανε  φαγουρα .

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.