Jump to content

adamantia1

Core Members
 • Content Count

  239
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

21 Καλή

1 Follower

About adamantia1

 • Rank
  Παλιό Μέλος

Profile Information

 • Φύλο
  Δεν απαντώ
 • Τοποθεσία
  πολίτης του κόσμου...
 • Επάγγελμα
  Μηχανικός
 • Ειδικότητα
  Διπλ. Πολιτικός Μηχανικός
 1. Συνάδελφοι καλησπέρα εχω οικόπεδο εκτός σχεδίου με περίφραξη λαμαρίνα και 20 εκ μπετό βάσης Σε ποια κατηγορία αυθαιρεσίας το δηλώνω ; Κατηγορια 3 ή 4 και γιατί ;
 2. "(α) Για τους επαγγελματίες και εργοδότες ότι και για τις επιχειρήσεις που έχουν πληγεί σημαντικά, με πρόσθετη παροχή ειδικών επιδοτούμενων προγραμμάτων κατάρτισης και στήριξης για την προσαρμογή στα νέα ψηφιακά δεδομένα, ώστε να προωθηθεί και να επεκταθεί η εξ αποστάσεως επαγγελματική δραστηριότητα." Μας υποχρέωσαν........................ Αυτό που λέει για την έκπτωση στις εισφορές , έχετε καταλάβει πως θα γίνει? Οι τρέχουσες ηταν μεχρι 20/3... δεν τις εχω πληρώσει. Εστω ότι θέλω να τις πληρώσω... η έκπτωση πως θα μπεί?????Το ειδοποιητήριο ένα είναι!
 3. Καλημέρα συνάδελφοι Πολύ καλη η πρωτοβουλία ! Καλό θα ήταν να συμπεριληφθούν επισης παρατάσεις για δημοπρασίες δημοσίων έργων αλλά και παρατάσεις προθεσμιών περαίωσης κατασκευής δημοσίων έργων .
 4. καλημέρα συνάδελφοι Υπάρχουν ηλεκτρονικά αναρτημένα τα αναδρομικά του ΤΣΜΕΔΕ ?Αν ναι που? Γνωρίζετε αν μπορεί να γίνει διακανονισμός στα Αναδρομικά?
 5. Καλημέρα συνάδελφοι ! εχω πελάτη που έχει βρει χώρο για να ανοίξει ΚΕΝΤΡΟ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ! ο χώρος όμως στην άδεια είναι ως ΚΑΤΟΙΚΙΑ ! χρειαζεται αλλαγή χρήσης ; Ή μόνο με τη ΒΚΧ ; Και αν χρειάζεται ως τι θα βγει η νέα άδεια χρήσης ;
 6. Sos !!!!Λάθος στην διεύθυνση του ακινήτου .. Εκεί που ζητάει πόλη έγραψα : Αγιος Δημήτριος Αθήνα , αντι για Αγιος Δημητριος Αττική. ΤΚ σωστό Θα εχω πρόβλημα λέτε? Τι να κάνω?να ζητήσω ανάκληση για διόρθωση ή να το αφήσω έτσι?
 7. Συνάδελφοι καλησπέρα Εκανα την πρώτη μου ενεργειακή επιθεώρηση σε κτίριο του 1998 και μου βγήκε κατηγορία Β. Την διαφορά στην κατάταξη την εκανε το ΖΝΧ τριπλής ενέργειας.Επίσης έχει αλλάξει κουφώματα κι έχει βάλει διπλά με κενό 12μμ. Ωστόσο σας φαίνεται λογικό να βγει Β ή έχω κάνει κάπου χοντρό λάθος?
 8. καλημέρα συνάδερφοι έχω άδεια στην οποία 'αλλαξε ο ιδιοκτήτης. Αναθεώρηση για αλλαγή ιδιοκτήτη Ο νέος ιδιοκτήτης θέλει να αλλάξει και μηχανικό. Ο παλιός ιδιοκτήτης δεν εχει πληρώσει τον μηχανικό (επίβλεψη) ενώ έχει φτάσει σε ενα σημείο. Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση? Μπορούμε να καταργήσουμε την παλιά άδεια (να μη γίνει αναθεώρηση δηλαδή) και να εκδώσουμε νεα?
 9. Kαλημέρα !Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! Τα έφτιαξα και όλα μια χαρά !Η αρχική ήταν εμπρόθεσμη και το χρεωστικό της προηγούμενης ήταν σε σωστό κελί, οπότε μου έβγαλε να πληρώσω μόνο το έξτρα ΦΠΑ + την προσαύξηση!
 10. Συνάδελφοι καλημέρα και Καλή Χρονιά να έχουμε! Θέλω να κάνω τροποποιητική ΦΠΑ στο Α εξαμηνο του 2017 που ξέχασα να περάσω ένα τιμολόγιο εσόδων! Στον κωδικό των εσόδων περνάω μόνο το τιμολόγιο που ξέχασα ή το άθροισμα με αυτά που είχα περάσει τότε?
 11. Συνάδερφοι καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω το εξής:έχω ενα εργο το οποίο πληρώνει αντιστηρίξεις με μεταλλικά πετάσματα τύπου Krings, τα οποία η Τεχνική περιγραφή τα ζητάει με "έμπηξη" . Εμείς όμως σκάβουμε το χαντάκι και τα βάζουμε μετά . Η Υπηρεσία θέλει να γίνει Νέα Τιμή γιατί δεν γίνεται έμπηξη, άρα πρέπει να αφαιρεθεί από το τίμημα. Πως θα υπολογίζατε μια τέτοια Νέα Τιμή? Το συμβατικό άρθρο είναι το ΝΕΤ-ΥΔΡ-7.06
 12. Καταρχήν βοηθειά σου! Κατα δεύτερον, τι εννοείς να το εξοφλήσει όλο?Υπάρχει πρόστιμο ανέγερσης και διατήρησης? Εγώ θα το δήλωνα στο 4178 "προς έκδοση ΟΑ" , και μετά με το άρθρο 14 θα έκανα τη διαδικασία . Το θέμα είναι μπορεί να βγεί άδεια ?Ειναι σύννομα δηλαδή? Η διαδικασία του άρθρου 14 είναι πολύ επίπονη πάντως. Διαβασε προσεκτικά, μπορεί να χρειαστούν εκ νέου επεμβάσεις - αποκαταστάσεις..
 13. εγω έχω διακανονισμό με 4152/2013 ΝΕΑ ΑΡΧΗ ισχύει και για μένα?δεν μου έχουν στειλει κανένα email........
 14. Σε διατηρητέο έχω ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΕΣ οι οποίες κατεδαφίστηκαν , έχω και τη δήλωση συμμόρφωσης της ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΑΣ πάω να κάνω υπαγωγη με το άρθρο 23 παρ.4 ΚΑΤΕΔΑΦΙΣΗ και δήλωσα τύπος κτιρίου ΔΙΑΤΗΡΗΤΕΟ, και τώρα μου ζητάει θετικη απόφαση ΚΕΣΑ!!!!!!Μα τι απόφαση, αφού εχει ήδη συμμορφωθεί! Μήπως δεν έπρεπε να βάλω διατηρητέο και ας είναι?
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.