Μετάβαση στο περιεχόμενο

Περί πλαστογραφήσεων


Julius Caesar

Recommended Posts

Οπως τα λες.

Ξερου δικηγορους ή ανεπαγγελτους που ασχολουνται ΜΟΝΟ με διεκπεραιωση εγγραφων σε δημοσιες υπηρεσιες.

 

Προχθες ειδα εδω στα Χανια και το αλλο τραγικο. ΙΚΕΠ. ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΚΕΠ , για τη διεκπεραιωση εγγραφων!!!!!!

 

Ξενοι πελατες μου, χρονια εργαζομενοι σε χωρες της ¨ανατολησ¨, (Συρια, Λειβανο, Κουβειτ, Αιγυπτο), μου ελεγαν οτι τις δουλειες σε δημοσιες υπηρεσιες αναλαμβανουν κατι γλοιωδεις τυποι που ειναι χωμμενοι στα ¨γραναζια¨, με το αντιστοιχο τιμημα για τους ιδιους και τους δημοσιους υπαλληλους. Αν πας μονο σου δεν βγαζεις ακρη,

Edited by terry
Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 23
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Τερρυ, παρόμοια περιστατικά υπήρχαν και υπάρχουν ακόμη σε όλη την χώρα. Τραπεζάκια-μαγαζάκια έξω από δημόσιες υπηρεσίες, που τις περισσότερες φορές λειτουργούσαν και σαν υποκαταστήματα του μεγάλου μαγαζιού μέσα, με το αζημίωτο βέβαια για τους εντός και τους εκτός που κάνανε την προσέγγιση των θυμάτων με προκαθορισμένη ταρίφα ώστε να μπορεί να γίνεται ο λογαριασμός μεταξύ τους αναλόγως του αριθμού των αιτημάτων που πηγαίνανε συνήθως πακέτο και τελείωνε κατά προτεραιότητα φυσικά λόγω της καλής λίπανσης που είχε γίνει. Μιλάμε για καθόλου τριβές. Ο κόσμος τα προτιμούσε προκειμένου να τελειώνει μια ώρα νωρίτερα από το μαρτύριο, οπότε μην απορείς με το private kep είναι προς την σωστή κατεύθυνση αν θέλουμε να μιλάμε για ανάπτυξη gamo to kerato mou.  :shock:

Link to comment
Share on other sites

Η γραφειοκρατεία θα περιοριστεί σημαντικά, νομίζω το ΔΝΤ έχει τέτοιες βλέψεις. Ίσως γι'αυτό να μην θέλουν νέο μνημόνιο, επειδή κάθε μνημόνιο τους κόβει πελατειακές οδούς.

- Ο νέος τρόπος έκδοσης αδειών έβγαλε εκτός μεγάλο μέρος της γραφειοκρατίας.

- Ο έλεγχος δόμησης από ιδιώτες ελεγκτές έβγαλε εκτός τις υπηρεσίες, υπάρχει μόνο μια υπηρεσία στο υπουργείο που κάνει τις αναθέσεις και κρατάει το μητρώο.

- Οι ΠΠΔ γλίτωσαν πολλούς από την ταλαιπωρία της περιβαλλοντικής μελέτης.

- Η ηλεκτρονική έκδοση και πληρωμή παραβόλων μας γλίτωσε από τις ουρές στις υπηρεσίες.

- Το κτηματολόγιο έβαλε μια τάξη στα όρια των οικοπέδων. Αν ένα οικόπεδο φαίνεται στο κτηματολόγιο 3.9 στρέμματα είναι τόσο, δεν υπάρχει περίπτωση σε περιοχή 20 στρεμμάτων να υπάρχουν 30 οικόπεδα των 4 στρεμμάτων.

- Το παρουσιολόγιο δημοσίων υπαλλήλων περιόρισε το φαινόμενο που ένας υπάλληλος πήγαινε για ούζα εν ώρα υπηρεσίας.

- Το παρουσιολόγιο δημοσίων υπαλλήλων περιόρισε το φαινόμενο που ένας υπάλληλος εργαζόταν παράλληλα έξω (μαύρα) εν ώρα υπηρεσίας.

- Η αξιολόγηση και ο έλεγχος των πτυχίων εκθέτει το σύστημα και διώχνει τους υπαλλήλους με πλαστά πτυχία. Μόνο στην Ήπειρο είχαν δοθεί 2000 πλαστά απολυτήριο λυκείου. Χώρια τα πλαστά πτυχία σχολών που κυκλοφορούν ακόμα σε όλη την χώρα. Στην Σκύρο άνθρωπος με πλαστό πτυχίο ιατρικής ήταν για 13 χρόνια διευθυντής γενικής ιατρικής και είχε ιδιωτικό αεροπλάνο και ferrari.

 

Οι πελατειακές σχέσεις πλέον θα μείνουν μόνο στα υψηλά επίπεδα, όπως σε όλο τον κόσμο. Σιγά σιγά θα εκλείψουν από την καθημερινότητα, κατά την εκτίμησή μου σε 30~50 χρόνια.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.