Μετάβαση στο περιεχόμενο

Έχετε οφειλές προς το ΤΣΜΕΔΕ-ΕΤΑΑ;  

937 μέλη ψήφισαν

1. 1. Έχετε οφειλές προς το ΤΣΜΕΔΕ-ΕΤΑΑ;

• Όχι δεν έχω οφειλές
      354
    • Όχι, αλλά είμαι σε διακανονισμό
      72
    • Ναι έχω οφειλές
      510

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Έχετε οφειλές προς το ΤΣΜΕΔΕ-ΕΤΑΑ;

Η ψήφος είναι κρυφή.

Δείτε και την αναλυτικότερη δημοσκόπηση του συναδέλφου sdim εδώ: http://www.michanikos.gr/topic/40262-%CE%AD%CF%87%CE%B5%CF%84%CE%B5-%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%B5%CE%BA%CE%BA%CF%81%CE%B5%CE%BC%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B5%CF%82-%CF%80%CF%81%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%BF-%CF%84%CF%83%CE%BC%CE%B5%CE%B4%CE%B5/?mode=show

• 2 weeks later...
Δημοσιεύτηκε

αποτελέσματα της δημοσκόπησης δείχνουν να συμφωνούν με αυτά που αναρτήθηκαν εδώ:

Πάνω από το 60% των ασφαλισμένων του ΤΣΜΕΔΕ δεν έχουν πληρώσει εισφορές

Δημοσιεύτηκε

νομιζω πρεπει να βαλετε και την επιλογη "δεν εχω μεχρι τωρα,αλλα απο εδω και περα θα αρχισω να εχω".

• Upvote 6
Δημοσιεύτηκε

νομιζω πρεπει να βαλετε και την επιλογη "δεν εχω μεχρι τωρα,αλλα απο εδω και περα θα αρχισω να εχω".

α,μπραβο!!!!

• Upvote 1
Δημοσιεύτηκε

Συμφωνώ με τους προηγούμενους, διερωτώμαι, πόσοι από εμάς δύνανται να καλύψουν την υποχρέωση πληρωμής του Β' 2014 (ιδιαίτερα μάλιστα, ύστερα και από τις αυξήσεις που έχουν ενσωματωθεί σ' αυτό);

Δημοσιεύτηκε

Ποιος ο σκοπος αυτης της ψηφοφοριας ?

Να αναθεματίσουμε για χιλιοστή φορά τη μοίρα μας.

• Upvote 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.