Μετάβαση στο περιεχόμενο

Εργασιακές συνθήκες.


Χ Επισκέπτης 1

Recommended Posts

Όσοι ασχολούνται με στατικές μελέτες και καλούνται να επισκεφτούν το γραφείο στατικού ελέγχου της Πολεοδομικής Θεσσαλονίκης (Μανουσογιαννάκη 6) αντιμετωπίζουν κατά την αναμονή τους την απαράδεκτη, ανθυγιεινή και επικίνδυνη σε περίπτωση σεισμού ή πυρκαγιάς κατάσταση που αποτυπώνεται στις παρακάτω φωτογραφίες.

 

IMG_1235-medium.jpg IMG_1233-medium.jpg

IMG_1234-medium.jpg IMG_1236.jpg

Link to comment
Share on other sites

Μη μου πεις ότι δεν έχει σύστημα CO2 για κατάσβεση γιατί εγώ δε βλέπω! Ντροπή!

 

Κατά τ' άλλα αποτελεσματικό το σύστημα αρχειοθέτησης μου φαίνεται (είδα ένα ταμπελάκι...κάπου), τα ράφια μάλλον καλή κατασκευή (αφού κρατάνε ακόμη), το σύστημα φωτισμού πιθανότατα καινούριο (το παλιό καλώδιο είχε καεί?). Αλλά πρέπει να δω και κάτοψη για να εκφέρω γνώμη :shock: :shock:

Link to comment
Share on other sites

Η λάμπα αντικαταστάθηκε σχετικά πρόσφατα με οικονομική γιατί η παλιά, πυρακτώσεως, έβγαζε πολύ θερμότητα και καθότι ήταν σε ύψος 2,00μ καταλαβαίνετε τι ιδρώτας χυνόταν το καλοκαίρι.

Συνθήκες φυσικού φωτισμού-αερισμού; Μηδέν!

 

Όσο για το αυτόματο σύστημα πυρόσβεσης, τώρα γίνεται η εγκατάστασή του (δεν κοροϊδεύω). Ήδη έχουν περαστεί οι πυρανιχνευτές και οι κατακόρυφες σωληνώσεις. Αν πάντως χρησιμοποιηθεί CO2 ως κατασβεστικό μέσο, δεν θα πεθάνουμε στα σίγουρα σε περίπτωση πυρκαγιάς;

 

Για τον ξύλινο θλιπτήρα τι έχεις να πεις;

 

Θα ετοιμάσω και κάτοψη. Να την προσθέσω στην παραπάνω δημοσίευση.

Link to comment
Share on other sites

Αντε εσύ ή όποιος άλλος πρέπει να διαβεί την εκπάγλου αισθητικής πόρτα, θα κάτσεις 1-2 ώρες, όποτε χρειαστεί, θα φύγεις.

 

Ο/οι υπάλληλοι που διαβιούν εκεί μέσα, τι λένε?

Link to comment
Share on other sites

Οι υπάλληλοι είναι μέσα στα γραφεία. Τα γραφεία έχουν καρέκλες, φυσικό φωτισμό, αερισμό και κλιματισμό. Δεν είναι κλειστοφοβικά και όσο αντιαισθητικά και αν είναι δεν είναι σε καμιά περίπτωση σ' αυτό το χάλι.

Οι μηχανικοί που αναμένουν στο χώρο αυτό των διαδρόμων, για τον έλεγχο, όρθιοι, μερικές φορές και περισσότερο από μία ώρα, έχουν το πραγματικό πρόβλημα. Αλλά ποιος ενδιαφέρεται; Ο Νομάρχης, ο αντινομάρχης, ο διευθυντής της πολεοδομίας, ο διευθυντής ΤΧΑ, το ΤΕΕ, το ΤΕΕ/ΤΚΜ, οι παρατάξεις, οι σύλλογοι, ποιος;

Link to comment
Share on other sites

Aθάνατο ντεξιον δόξες που ζείς!!! Αν έχεις ενα φαρμακείο μπορείς να παραγγείλεις ολόκληρο σύστημα αυτόματης παράδοσης παραλαβής των φαρμάκων (από ισπανική φίρμα), το νέο parking πίσω από την ΧΑΝΘ στην Θεσσαλονίκη παίρνει το αυτοκίνητό σου αυτόματα στο αποθηκεύει και στο ξαναφέρνει πίσω...δηλαδή ποιος πεφωτισμένος πολιτικός θα πρέπει να σκεφτεί να θέσει ένα τέτοιο όραμα για την Πολεοδομία Θεσσαλονίκης...πολύ δύσκολα πράγματα...

 

YΓ. και που να δείτε και το αυτόματο σύστημα μεταφοράς των φακέλων...με καροτσάκι για καφάσια από το υπόγειο στο αρμόδιο γραφείο...χάρμα...

Link to comment
Share on other sites

Αυτό ήταν το περιβάλλον που αντίκρυσα στην πρώτη μου επαφή με την πολεοδομία της Θεσσαλονίκης, την πρώτη μέρα της πρακτικής μου. Εκεί είχαμε δώσει ραντεβού με το μηχανικό...Μάλλον ήθελε να μην απογοητευτώ αργότερα :lol:

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.