Μετάβαση στο περιεχόμενο

Exit Poll


geoste

Exit Poll  

36 μέλη ψήφισαν

  1. 1. Τι ψηφίσατε σήμερα;

    • Συνασπισμός Ριζοσπαστικής Αριστεράς
    • Νέα Δημοκρατία
    • Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα - Δημοκρατική Παράταξη
    • Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών
    • Ανεξάρτητοι Έλληνες
    • Λαϊκός Ορθόδοξος Συναγερμός
    • Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή
      0
    • Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας
    • Πράσινοι - Δημοκρατική Αριστερά
      0
    • Το Ποτάμι
    • Τελεία
    • Ένωση Κεντρώων
    • Ελληνική Λαϊκή Δημοκρατική Απελευθέρωση (ΕΛ.ΛΑ.ΔΑ)
      0
    • Αντικαπιταλιστική Αριστερή Συνεργασία για την Ανατροπή (ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.)
    • Άλλο Κόμμα
      0
    • Λευκό
      0
    • Άκυρο
      0
    • Δεν Ψήφισα


Recommended Posts

Εγώ ήξερα από προχθές, από καλά πληροφορημένη πηγή (δημοσιογράφο), ότι ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείτο με 10 μονάδες...

Πάντως θα περιμένω τα ποσοστά αποχής και θα επισημάνω όπως και ο Γιώργος το 8,7% στα εκτός βουλής. Το θεωρώ μεγάλη νίκη διότι η "λογική" της χαμένης ψήφου δείχνει να πηγαίνει περίπατο. Όλο και περισσότεροι συμπολίτες καταλαβαίνουν την ανάγκη για στήριξη στα "εξωσυστημικά" κόμματα. 

 

Αν θες να δεις ποσοστά μπες εδώ μην περιμένεις από κανάλια και άλλα μέσα http://ekloges.ypes.gr/

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 86
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Γιατι βρε Γρηγόρη 2% έχασαν σε σχεση με το 12... Κάτσε να δούμε μετα τις κωλοτουμπα και τις πόρτες του Αλέξη που θα κάτσει η μπίλια του στις επόμενες που δεν θα ειναι σε 4 χρονια.. Πάρτε τωρα τους ανέλ που ταιριάζετε απο κούνια (εδω γελάνε) και στην πρώτη στραβή αρχίζουν τα νταουλια

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

κατά περίεργο τρόπο τα αποτελέσματα της περιοχής μου προσεγγίζουν στις τελευταίες εκλογές εδώ και μια δεκαπενταετία ,  τα εθνικά αποτελέσματα με αρκετά καλή ακρίβεια 

 

http://notios-evoikos.blogspot.gr/2015/01/35-38.html

 

Αυτό με κάνει πριν τις εκλογές , να έχω πολύ καλή εκτίμηση τι θα γίνει Ετσι είχα γράψει στο θρεντ  παγκοσμιοποίηση , ότι ξέρουμε το νικητή όλοι και ότι η ΧΑ θα είναι τρίτη Το έβλεπα γύρω μου 

 

Αν δεν είχα την εμπειρία των πολλών προηγούμενων εκλογών ιδιαίτερα αυτής του 1981 θα μπορούσα να ήμουν τώρα χαρούμενος Εύχομαι να μπορέσω να χαρώ αργότερα που θα σημαίνει ότι  θα διαψευσθώ στις εκτιμήσεις μου για την πολιτική που θα ακολουθηθεί και θα είναι μια από τα ίδια , στο πιο λάιτ    

Edited by GEORGE MICHEAL
Link to comment
Share on other sites

Προτίμησα να σχολιάσω σήμερα που έχουν ηρεμήσει τα πράγματα . Χτες ήμουν με μιά παρέα πασόκων φίλων μου που δεν έχουν πολύ θιχθεί από την κρίση οι μισοί και ψήφισαν ΝΔ και ποτάμι σε αναλογία 50-50 .

Προφανώς η ΝΔ του πιτσαδόρου , υπέστη μεγάλη ήττα . Παρ' ότι τα κανάλια τον στήριζαν μέχρι την τελευταία μέρα και χτύπαγαν ΑΝΕΛ και ΧΑ με αποτέλεσμα να πάρει από αυτούς περίπου 3 % από το 12 , πήρε και τουλάχ ιστον 2-3 μονάδες  από το πασοκ και την δημαρ . Αρα έχασε τουλάχιστον 8 μονάδες .

 

Ηδη από ότι φαίνεται σε λίγο θα βγεί ο Καμμένος από την Κουμουνδούρου , θα δηλώσει ότι στηρίζει τον Τσίπρα και άρα υπάρχει δεδηλωμένη και ο Αλέξης θα ορκιστεί , πως άραγε , πρωθυπουργός το απόγευμα .

 

Σε περίπτωση που ο πιτσαδόρος μείνει πεισματικά στην ηγεσία , με την εκλογή κεντροδεξιού προέδρου που θα προτείνει ο Τσίπρας , θα έχουμε τις πρώτες απώλειες της ΝΔ προς την μεριά του Νικητή Πάνου .

 

Αλλωστε αν δεν αναλάβει ξανά ο Καραμανλής και ο Αβραμόπουλος μείνει επίτροπος η πάει γιά ΠτΔ , τότε επειδή την Ντόρα δεν την παίρνει , έχουμε κενό ηγεσίας στην ΝΔ και μπορεί να έχουμε νέους συσχετισμούς .

 

Νικητής των εκλογών ήταν βέβαια και η ΧΑ που με τα νέα άτομα που εκλέγει , μπορεί να ακολουθήσει ένα δρόμο ανάλογο με το FN .

 

Nικητής βέβαια είναι και το ΚΚΕ που παρ΄ όλο τον κίνδυνο λεηλασίας  από τον Σύριζα , όχι μόνο διατήρησε , αλλά αύξησε τις δυνάμεις του .

 

Το μπομπολικό ποτάμι έχασε , παρ' όλη την στήριξη των καναλιών και μάλλον δεν τον προκρίνει ο Τσίπρας , λογικό άλλωστε αφού έχει δηλώσει ότι θα ζητήσει τα λεφτά από τις άδειες των καναλιών.

 

Τα πασοκ μάλλον οδεύουν προς την εξαφάνιση , ώστε να πληρωθεί η ρήση , ότι όπου πήγε το ΔΝΤ , όλη η παλιά πολιτική τάξη εξαφανίστηκε .

Link to comment
Share on other sites

Καλορίζικη η νέα αριστεροδεξιά κυβέρνηση που πλέον μπορεί να ενταφιάσει και τις εμφυλιοπολεμικές μνήμες και να γίνουμε κανονική Ευρωπαική χώρα .

Link to comment
Share on other sites

 

Νικητής των εκλογών ήταν βέβαια και η ΧΑ που με τα νέα άτομα που εκλέγει , μπορεί να ακολουθήσει ένα δρόμο ανάλογο με το FN .

 

Nικητής βέβαια είναι και το ΚΚΕ που παρ΄ όλο τον κίνδυνο λεηλασίας  από τον Σύριζα , όχι μόνο διατήρησε , αλλά αύξησε τις δυνάμεις του .

Έτσι όπως τα γράφεις θυμήθηκα τον Χάρυ κλιν: Και δες θάμα κι αντίθαμα που γίνεται στον κόσμο' Εβγήκαν όλοι νικητές και χάσαν όλοι οι άλλοι... :D

 

Αν θες να δεις ποσοστά μπες εδώ μην περιμένεις από κανάλια και άλλα μέσα http://ekloges.ypes.gr/

Μπήκα. Σε σχέση με τον Μάιο του '12 η μαζικότητα μειώθηκε κατά 147568 ενώ σε σχέση με τον Ιούνιο του ιδίου αυξήθηκε κατά 112746. Το ποσοστό της μαζικότητας κυμαίνεται πάντα λίγο πιο πάνω από το 60%. Υπήρχαν πολλοί που είχαν εμπλοκή με τα χαρτιά τους ως ετεροδημότες και πολύ άλλοι που δεν πήγαν να ψηφίσουν λόγω του ότι έχουν μεταφέρει τα πολιτικά τους δικαιώματα. Επίσης υπήρξαν πολλοί υπερήλικες (άνω των 80) που δεν πήγαν να ψηφίσουν και πολύ καλά έκαναν. Μπορώ να πω ότι η κυβέρνηση αυτή πράγματι υπάρχει.

Link to comment
Share on other sites

Σύμφωνα με έναν χτες στα πάνελ , δικός του συγγενής πεθαμένος εδώ και 25 χρόνια , είναι ακόμη στους εκλογικούς καταλόγους . Οπότε ας μην απορούμε .

Link to comment
Share on other sites

...έναν χτες στα πάνελ , δικός του συγγενής πεθαμένος εδώ και 25 χρόνια , ...

Διευκρίνισε μπας και συνεχίζουν να εισπράττουν κάποια σύνταξη αν είχε ο πεθαμένος?

Ή μπα?

Link to comment
Share on other sites

Εδώ στα μέρη μου και ειδικά στο εκλογικό κέντρο στο χωρίο μου , λίγοι ετεροδημότες ήρθαν , μάλλον λόγω καιρού Ηταν πολύ λίγος ο κόσμος και τελείωσα σε 5 λεπτά Μάλιστα είμαστε τόσο γνωστοί που η δικαστική επιμελήτρια μου είπε "πάλι εσύ με την φθαρμένη ταυτότητα  10 χρόνια τουλάχιστον σου λέω να πας να την αλλάξεις" 

 

Εγώ δεν θεωρώ καλό το αποτέλεσμα του κόμματος που είμαι μέλος , δηλαδή του ΚΚΕ , αφού θεωρώ ότι η βάση μας είναι γύρω στο 8 % και με τους συμπαθούν τες φτάνει ίσως στο 15 % που είναι το νταβάνι Οτιδήποτε κάτω από αυτό το όριο , θεωρείτε αποτυχία για μένα , αν και καταλαβαίνω τον λόγο των συντρόφων μου , που εξαπατούν τε   υπό το όραμα της ελπίδας και των άμεσων οικονομικών προβλημάτων τους 

 

Εδώ πάντως στην Κάρυστο είμαστε οι 300 του Λεωνίδα και πήγαμε γύρω στους 360 που είναι ακριβώς υπέρβαση του νταβανιού αφού εδώ δεν ισχύει το 15 % που γράφω πιο πάνω  για το ΚΚΕ , που το εξηγώ ότι λόγο ιστορικότητας της περιοχής έμαθαν να λειτουργούν ατομικά και ποτέ ομαδικά στην λύση των προβλημάτων τους που ήταν προβλήματα επιβίωσης Και δεν είχαν μάθει να πάνε όλοι μαζί , γιατί μέχρι να το κάνουν δεν θα υπήρχαν βιολογικά (εκτός αν ο κόμπος φτάσει στο χτένι)και παρότι ότι βοηθά ο ένας τον άλλο  Αυτό έχει δημιουργήσει μια συνείδηση που λειτουργεί πλέον έτσι σε όλους και ειδικά  στους νεώτερους Επομένως όποιος τους δίνει άμεσες λύσεις επιβίωσης είναι ο εκλεκτός τους  

Edited by GEORGE MICHEAL
Link to comment
Share on other sites

Να σου πω βρε Γιώργο, βρήκες μέρος να είσαι ΚΚΕ....Το χαμηλότερο ποσοστό από όλους έχετε στην περιοχή σου. Το τέως ΠΑΣΟΚ βάλατε από κάτω μόνο.  :mrgreen:

Πως νοιώθεις σαν τελικό αποτέλεσμα που είσαι κάτω από ΧΑ και ποτάμι?

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.