Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τι θα ψηφίσετε στο δημοψήφισμα της 5 Ιουλίου 2015;


ΙΑΣΟΝΑΣ

Τι θα ψηφίσετε στο δημοψήφισμα της 5 Ιουλίου 2015;  

485 μέλη ψήφισαν

  1. 1. Τι θα ψηφίσετε στο δημοψήφισμα της 5 Ιουλίου 2015;

    • ΝΑΙ
      215
    • ΟΧΙ
      270


Recommended Posts

  • Απαντήσεις 1,2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

άργησε να τις κάνει, και τους έξω δεν τους έχω και για πολύ ψυχοπονιάρηδες, αν σε βρουν στριμωγμένο στη γωνία, την έκατσες

Link to comment
Share on other sites

Ήδη ξεκίνησαν να κάνουν υποχωρήσεις. Ωστόσο, υπάρχουν πράγματα που μπορείς να κάνεις εντός του θεσμικού πανηγυριού, που λέγετε ευρωζώνη και ευρωπαϊκή ένωση.

Link to comment
Share on other sites

Αν εξαιτίας του ΟΧΙ η Ελλάδα βγει από το Ευρώ και την Ένωση, πρέπει να υπάρξουν ποινικές και πολιτικές ευθύνες?

 

Δεδομένου ότι η κυβέρνηση υποστηρίζει ότι το ΟΧΙ δεν σημαίνει έξοδο από το Ευρώ.

Link to comment
Share on other sites

Αν τους βρίσει η κυβέρνηση λίγο παραπάνω, κάτι μπορεί να γίνει. Είναι γνωστό ότι όλοι στο eurogroup είναι βιτσιόζοι και με τα καντήλια φτιάχνονται...

Link to comment
Share on other sites

Πάντα έκαναν και αυτοί υποχωρήσεις. Μας άφηναν και βάζαμε ισοδύναμα αντί να κάνουμε πολλές πραγματικές μεταρρυθμίσεις.

Link to comment
Share on other sites

για να γίνουν υποχωρήσεις από πλευράς τους χρειάζεται ικανότητα, δουλειά και ουσιαστικές καινοτόμες προτάσεις. Δεν υπήρχε τίποτα απ'αυτά και επιπλέον υπήρχε και η πολιτικά αντιδιαμετρική θέση.

Edited by Roy_Hobbs
Link to comment
Share on other sites

@GabeR Συνάδελφε όταν σε κτυπάει κάποιος στο μάγουλο ευθύνεται το μάγουλο εάν κοκκινίσει ;

"A truly independent ECB, willing to do whatever it takes to defend the euro system, could have announced that it would keep supplying Greek banks with liquidity. If the Greek banks are deemed in due course to be insolvent (which hasn’t happened yet), that doesn't have to trigger an exit, either. Europe has the wherewithal and a bank-rescue mechanism that would allow the banks to be taken over and recapitalized. These options are foreclosed because the supposedly apolitical ECB has let Europe's finance ministers use it as a hammer to extract fiscal concessions from Greece."

 

Το αντιλαμβάνεσαι Συνάδελφε ή να αναμένω κι άλλο πυροτέχνημα ; Αν ήθελα να γνωρίζω τη γνώμη της Τρέμη, του Παπαδημητρίου, του Πορδοσάλτε κ.λπ. θα παρακολουθούσα τηλεόραση δε θα έμπαινα στο michanikos. 

Link to comment
Share on other sites

Το κακό είναι ότι το να βγεις από το ευρώ και την Ευρωπαϊκή Ένωση είναι πολύ εύκολο, ενώ το να μπεις πάρα πολύ δύσκολο. Μας πήρε πολλά χρόνια προσπαθειών. Άσε που τώρα πια έχουμε χάσει εντελώς την αξιοπιστία μας...

 

 

Antiermitianos,

 

Ο ELA εξακολουθεί να μας παρέχει ρευστότητα ακόμα και τώρα που έληξε το πρόγραμμα. Απλώς δεν αύξησε το όριο. Το πρόβλημα είναι ότι από τότε που βγήκε ο ΣΥΡΙΖΑ, ο κόσμος αποσύρει τις καταθέσεις του από την τράπεζα γιατί φοβάται τι θα γίνει χωρίς συμφωνία. Με την προκύρηξη δημοψηφίσματος έγινε πανικός και μέσα στο Σαββατοκύριακο έγιναν τρελλές αναλήψεις, οπότε η κυβέρνηση αναγκάστηκε να πάει σε capital controls.

 

Καλό είναι να ακούς όλες τις γνώμες, ακόμα και τις αντίθετες. Αν δεν το θέλεις αυτό, ίσως να πρέπει να φτιάξουμε δύο ξεχωριστά threads και στο ένα να συζητάνε αυτοί που είναι υπέρ του ΝΑΙ ενώ στο άλλο αυτοί που είναι υπέρ του ΟΧΙ. Και μην επιτίθεσαι προσωπικά σε αυτούς που έχουν άλλη γνώμη, είναι δείγμα φασισμού.

Edited by GabeR
Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.