Μετάβαση στο περιεχόμενο

5 Ιουλίου 2015 – το Δημοψήφισμα


Didonis

Recommended Posts

Αστειότητες και υπεραπλουστεύσεις. Όπως τα λέει ο ikaros είναι. Ειπαμε όχι σε επενδύσεις και μεταρρυθμισεις, ναι στα βύσματα, ναι στους κρατιστές, ναι στο γιγαντωμένο δημόσιο. Η επί 30 χρόνια καταστροφή της Παιδείας του Έλληνα έπιασε τόπο...

Link to comment
Share on other sites

Να τα βράσω αυτα δεν τρώγονται.. Αν δεν το κατάλαβες ο έλληνας ψήφισε όχι στις μεταρρυθμίσεις όχι στις επενδύσεις ναι στα γλέντια ναι στη γιγαντωση του δημοσίου.. Γελάει καλύτερα ομως οποίος γελάει τελευταίος

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

 

 

Αυτό θέλεις να καταλάβεις, αυτό καταλαβαίνεις. Εμείς του 61% καταλαβαίνουμε αυτό.Η λιτότητα μεταφρασμένη σε ένα απλούστατο διάγραμμα

 

CJTBduu_Wo_AAk_XON.jpg

Link to comment
Share on other sites

Το να συγκρινουμε το Λεωνιδα & τους 300, με τον Τσιπρα, ειναι μονο για να γελαμε μεταξυ μας.

Συμφωνώ!

Γελοίο βέβαια είναι να ασχολούμαστε και με Μπάμπη..

Link to comment
Share on other sites

Όντως είναι διαφορετική περίπτωση. Τότε έπρεπε να πολεμήσεις. Τώρα απλά να πεις "ΟΧΙ". Να γνωρίζουν οι ξένοι ότι δε θα τους έχουμε για νταβατζήδες που θα διαλέγουν αυτοί την κυβέρνησή μας, θα έχουμε όποια κυβέρνηση γουστάρουμε εμείς. Όποιους γουστάρουμε εμείς θα τους στέλνουμε, όχι όποιους γουστάρουν αυτοί.

Το απολύτως σωστό θα ήταν να μετράει και το λευκό - στις εθνικές εκλογές - γιατί και αυτό εκφράζει γνώμη και συγκεκριμένα ότι αποκηρύσσω όλες τις παρατάξεις που συμμετέχουν. Σύμφωνα με το σύνταγμα σε περίπτωση που δεν εκφράζεται η λαϊκή κυριαρχία διαλύεται η βουλή και δημιουργούνται νέα κόμματα (νέα πρόσωπα) έως ότου εκφρασθεί η λαϊκή κυριαρχία.  

Η μνεία αυτή περί λευκών ψήφων πραγματοποιήθηκε στην απόφαση του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου "Νο Φ092.22 - 2512 - 1-1  - ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ,ΚΟΥΤΜΕΡΙΔΗ&ΖΑΧΑΡΑΚΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (10-4-08)".

Ο εκλογικός νόμος είναι αντισυνταγματικός. Βέβαια κανείς δεν το έχει πάρει χαμπάρι.

 

Νο Φ092.22 - 2512 - 1-1 - ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗ,ΚΟΥΤΜΕΡΙΔΗ&ΖΑΧΑΡΑΚΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ (10-4-08)!.pdf

Edited by Antiermitianos
Link to comment
Share on other sites

Όντως είναι διαφορετική περίπτωση. Τότε έπρεπε να πολεμήσεις. Τώρα απλά να πεις "ΟΧΙ". Να γνωρίζουν οι ξένοι ότι δε θα τους έχουμε για νταβατζήδες που θα διαλέγουν αυτοί την κυβέρνησή μας, θα έχουμε όποια κυβέρνηση γουστάρουμε εμείς. Όποιους γουστάρουμε θα τους στέλνουμε, όχι όποιους γουστάρουν αυτοί. 

Να ξέρεις άγνωστε συνάδελφε,πως το ΟΧΙ πολλών είχε υπαρξιακό χαρακτήρα..

Link to comment
Share on other sites

Δεν μπορω να καταταλαβω τα περι πολεμου και συγκρισεις με το Λεωνιδα....

 

 

Αυτό θέλεις να καταλάβεις, αυτό καταλαβαίνεις. Εμείς του 61% καταλαβαίνουμε αυτό.Η λιτότητα μεταφρασμένη σε ένα απλούστατο διάγραμμα

 

CJTBduu_Wo_AAk_XON.jpg

Βλεπεις οτι το διαγραμμα γραφει "εξοδα κυβερνησης"?

Δηλαδη τι θελουμε?

Να μας ζει το κρατος?

Edited by terry
Link to comment
Share on other sites

 

CJTBduu_Wo_AAk_XON.jpg

 

Σιγά το διάγραμμα. Λέει μέσα ποιο ποσοστό ήταν τα επιδόματα τύπου προπέλας, ύψους κτλ Ποιο ποσοστό ήταν σε χρησιμα ΝΠΔΔ σαν αυτό για την αποξήρανση Κοπαΐδας. Ποιο ποσοστό πήγαινε σε καθαρίστριες των 5000€ το μήνα, σε υπερωρίες λιμενεργατών; Επίσης υπάρχει διάγραμμα του τι χάναμε τόσα χρόνια από το δημόσιοκεντρικό/κλεφτοκοτάδικο κράτος; Για χαμένες ευκαιρίες σαν την επένδυση με τα υδατοδρόμια του 2008 που έσκασε τα άντερα του σε μίζες ο επενδυτής και αναγκάστηκε να τα μαζέψει και να φύγει; Ποσοστό για τα λάδια του ΔΕΗτζή για να σου συνδέσει το ΦΒ και τα γρηγορόσημα στις Πολεοδομίες;

Edited by stayros
Link to comment
Share on other sites

Δεν μπορω να καταταλαβω τα περι πολεμου και συγκρισεις με το Λεωνιδα....

 

 

Το είπαμε terry!

Άσχετο είναι. Όπως και το ΟΧΙ του 40..

 

Εγώ ψήφισα ΟΧΙ αλλά δεν αισθάνομαι ήρωας.

Edited by JEK
Link to comment
Share on other sites

Για να μην ξεχνιόμαστε ο Τσίπρας δεσμεύτηκε σε 2 διαγγέλματα προς τον ελληνικό λαό πριν το δημοψήφισμα ότι θα έχει συμφωνία σε 48 ώρες χωρίς να θέσει άλλα προαπαιτούμενα..

 

Πριν μου πείτε ότι είχε δεσμευτεί και πριν λίγο καιρό ότι αυτά που προτείνει δεν μπορούν να τα απορρίψουν οι ευρωπαίοι (ούτε μία στο εκατομμύριο) ή ότι δεν θα γίνει δημοψήφισμα ή ότι ο εκπρόσωπός του (Σακελαρίδης) έλεγε ότι δεν θα υπάρξουν capital controls αυτή την φορά για εμένα που είμαι μηχανικός και δεν μελετώ φαινόμενα στην φυσική περί στρέβλωσης του χωροχρόνου 48 ώρες είναι ακριβώς 48 ώρες.

 

Η προθεσμία λήγει αύριο το πρωί στην καλύτερη για αυτόν περίπτωση.

 

Απαιτώ ή σε 48 ώρες να φέρει καλύτερη συμφωνία από αυτές που είχαν προταθεί και απέρριψε ή δημόσια παραδοχή του ψεύδους του.

 

 

Εναλλακτικά θα μου άρεσε ένα ΦΕΚ που να λέει ότι οι ημερομηνίες λήξης όλων των πληρωμών μας προς το δημόσιο είναι σε κλίμακα χρόνου Τσίπρα. Για παράδειγμα όταν η προθεσμία λήγει σε 48 ώρες θα μπορούμε να πληρώσουμε εντός 48 ημερών. Όταν η ημερομηνία λήγει σε26 μήνες η πληρωμή μπορεί να γίνει σε βάθος 4 ετίας. Όταν η πληρωμή λήγει σε 5 μήνες καθίσταται προαιρετική κτλ.

Μετά δε, τον σαφή ορισμό της κλίμακας χρόνου Τσίπρα και της πιθανότητας κατά Τσίπρα θα μπορούμε να ορίσουμε και άλλες , όπως κατά Βενεζουέλα, κατά Κούβα κτλ.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.