Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τουρκική φρεγάτα (ή πλάκα ; )


iliekater

Recommended Posts

  • Απαντήσεις 37
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ναι, ας κλείσει εδώ το θέμα. Απλά, ας έχουμε κατά νου πως ό.τι συμβαίνει με το FIR, συμβαίνει και με το χωρικά ύδατα.

Τελοc.

 

FIR Αθηνών......

 

χαχαχαχαχαχαχαχα

 

η καλύτερη πίστα για μπλιμπλίκια για τους κατέχοντες από Πάρνηθα !!

:lol: :lol: :lol: :lol:

Link to comment
Share on other sites

Όλοι μου λένε να μην φοβάμαι , αλλά εγώ λέω να πάω και να αγοράσω ό,τι βρω στα σούπερ μάρκετ ! :lol:

Αλήθεια , τις θυμάστε εκείνες τις ημέρες του '87 ; !

Πάντως , φοβάμαι πως κάτι όντως δεν πάει καλά . Και δεν είναι το γεγονός πως ένα επικύνδινο πλοίο μπερδεύτηκε ( ; ) και έφτασε μέχρι στη Ραφήνα . Είναι το γεγονός πως τα ΜΜΕ σιωπήσαν . Σιγή . Έστω πως πρόκειται για μία ιστορική γκάφα · και πάλι , θα έπρεπε να σχολιαστεί αυτό ... Όμως ; Τζίφος ...

Ευτυχώς το διαβατήριό μου είναι σε ισχύ !

Link to comment
Share on other sites

ξερεις, οτι πουλαει βγαζουν.. ειμαστε ενας λαος "γροθια" .. μπορει να μας μαστιζουν πολλα προβληματα.. αλλα η δυναμη μας, πειτε με ρομαντικο αλλα... τοτε στα ιμια.. μεχρι και το πιο παροπλισμενο σταγιερ πηρε μπροστα.. τι να σας πω... μην μασατε. η χωρα μας θα ναι για παντα ελευθερη, ετσι οπως πρεπει..

Link to comment
Share on other sites

aeragogos, αν και συμφωνώ, δεν είναι εκεί το πρόβλημα αλλά στην χάραξη μιας στεγανής εξωτερικής πολιτικής και ανατολίτικης διπλωματίας. Εκεί είναι που μας κερδίζουν οι Τούρκοι κατά κράτος, οι οποίοι έχουν μακρά παράδοση στους τομείς αυτούς.

Link to comment
Share on other sites

Επειδή έμενα σε νησί κ έζησα τα Ιμια στο πετσί μου, έγιναν πολλά τραγελαφικά στο στρατό. Δε θέλω να πω λεπτομέρειες στο νετ γιατί είναι ευαίσθητο θέμα, αλλά ας πούμε δεν ήταν τόσο ρομαντικά τα πράγματα.

 

@[email protected] σου έμαθαν πως να σκοτώνεις με ένα δάχτυλο; Να ξέρουμε δηλαδή να μη σου πάμε κόντρα 8-)

Link to comment
Share on other sites

Η χώρα μας είναι ελεύθερη, εμείς είμαστε ελεύθεροι;

Ο κίνδυνος πιστεύω δεν είναι από τους Τούρκους ή τους όποιους Τούρκους. Ο κίνδυνος είναι εκ των έσω και δεν εννοώ αυτό που εννοούσαν άλλες εποχές. Αναφέρομαι στον κίνδυνο σήψης της κοινωνίας, στην απαξίωση και ισοπέδωση των πάντων, στην ανυποληψία πολιτικών, θεσμών, κράτους. Όταν θα σε καλέσουν να πολεμήσεις και να δώσεις ό,τι πολυτιμότερο έχεις, τη ζωή σου, πρέπει να έχεις ισχυρό κίνητρο. Για ποια κοινωνία, για ποια πολιτεία θα κληθούμε να πολεμήσουμε; Τι θα υπερασπιστούμε; Εκεί θεωρώ ότι πρέπει να δουλέψουμε πολύ σκληρά!

Link to comment
Share on other sites

Σωστόοοοοος ο Χάρης!!

 

@stayros

 

Κυρίως με έμαθαν να τρέχω κ να αντέχω εκεί που άλλα τζιτζίκια πεζικάριοι δεν την παλεύουν και παίρνουν τηλέφωνα τους γνωστούς τους ταξίαρχους για να αποφύγουν μια σκοπιά.Γιατί γιωτάδες ευτυχώς δεν υπήρχαν στις Ε.Δ.,γι' αυτό και ήμουν εθελοντής.

 

Ως αποτέλεσμα,πέρασα τέτοια ψυχολογική εκπαίδευση,ώστε να αντέχω τις @#$%^& που μου λέει το κάθε συνεργείο στη δουλειά μου και να έχω τον έλεγχο σε μία ομάδα ηλιθίων(τους κακόμοιρους...)

Το να σκοτώνεις δεν είναι δύσκολο,το να ζεις όμως με δικά σου @#$%^& στον Αφρικαελλαδιστάν είναι πολύ δύσκολο.

 

Κ εδώ ερχόμαστε σε αυτά που λέει ο Χάρης.

Η κοινωνία μας δεν έχει στόχο πλέον το συλλογικό συμφέρον,αλλά το να σώσει ο καθένας το τομάρι του.Σε αυτή την κοινωνία που ο καθένας τρέχει ό,τι προλάβει ν' αρπάξει,δεν υπάρχουν κίνητρα για να κοιτάξουν οι μονάδες το συλλογικό συμφέρον,διότι το πρώτο τους μέλημα πλέον είναι η επιβίωση.Σιχαίνομαι αυτή την κατάσταση και βλέπω ότι όποιος κάνει σοβαρές προσπάθειες να την αλλάξει είτε καταλήγει στον κατάλογο των εθνικών μας ηρώων-δηλαδή στον αγύριστο-ή σαπίζει στη φυλακή.

 

Όταν λοιπόν θα με καλέσουν να πολεμήσω,θα το σκεφτώ πάρα πολύ σοβαρά,καθώς ήδη ντρέπομαι απίστευτα να αυτονομάζομαι Έλληνας εκτός συνόρων και ο μόνος λόγος για να πολεμήσω είναι να έχω κρίση συνειδήσεως.

Οι φανφάρες που φουσκώνουν τα στήθια του κόσμου περί ιδανικών,εθνικής ενότητας,αρχαιοελληνικού πνεύματος και προγονολατρείας και άλλα σαν αυτά που ανέφερε ο aeragogos είναι πολύ απλά ΑΕΡΑΣ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟΣ.Και με τον κοπανιστό αέρα δεν χορταίνει η ψυχή αυτών που έχουν την ικανότητα να σκέπτονται....

 

Κοιτάξτε γύρω σας στην καθημερινότητά σας αυτά που λεει ο Χάρης.Εγώ τα βλέπω στην πιάτσα.Δείτε την κατάσταση που θέλετε να υπερασπιστείτε......

 

Το μόνο ιδανικό που έχει απομείνει σε αυτό το θλιβερό κράτος είναι η οικογένεια.Και μην κοιτάτε τους εαυτούς σας επειδή είναι μορφωμένοι.Δείτε το λαουτζίκο.Ό,τι υπήρχε σε αυτόν τον τόπο ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ μετά το 146 π.Χ.

 

Ο τόπος έχει γεμίσει Γιουνάνι και το μόνο καλό πράγμα που έχει η χώρα να προσφέρει είναι ήλιος και καφές.

 

Και λίγα καλά άτομα σαν κι εσάς.

 

Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη,δεν ελπίζω σε κάτι καλύτερο,δυστυχώς με αναγκάζουν οι καταστάσεις να κοιτάξω κ εγώ το τομάρι μου μόνο.

 

Και stayros,για να σκοτώσω με το δαχτυλάκι μου δυστυχώς πρέπει να με πληρώνεις φίλε 8-)

Όπως στη Λεγεώνα

Ειδάλλως μάλλον με βλέπω να την κάνω για Νικαράγουα.

 

Ευχαριστώ για το χρόνο σας

Link to comment
Share on other sites

Δυστυχώς ζούμε σε μια πατρίδα που παρόλο που γέννησε τη δημοκρατία, πλέον δεν υφίσταται παρά μόνο σε τίτλους αξιωμάτων κ στα σχολικά βιβλία. Ζούμε υπό μιντιοκρατία, όπου ο κάθε δοσίλογος κ παρατρεχάμενος μπορεί να διαμορφώνει την κοινή γνώμη, με τη ψήφος/γνώμη της κυρα-κατίνας που ξέρει μόνο από μπικουτί κ της Λίτσας που νομίζει ότι τα λεφτά βγαίνουν μόνο από τη τσέπη του μπαμπά, μετράει το ίδιο με τον κάθε σκεπτόμενο κ ενεργό πολίτη. Κ δυστυχώς αφού είναι "αντιδημοκρατικό" να αποκλείεται η γνώμη κάποιου, το μόνο αντίδοτο είναι η παιδεία. Κ εκεί χτυπάνε όλοι. Να μην ανοίξει κανενός το μυαλό κ να καταπίνουμε αμάσητο ότι μας πετάει η TV. Να θεωρούμε ότι εξέγερση είναι να καίμε το μαγαζί του μεροκαματιάρη στο κέντρο της Αθήνας κ όχι να καις τη βιλάρα του καθένα εκμεταλλευτή που για να έχει εκατομμύρια ευρώ στους λογαριασμούς του, δίνει 600Ε στον υπάλληλο να του δουλεύει 12 ώρες. Να καις το υποκατάστημα της τράπεζας που είναι ασφαλισμένο κ τα αυτοκίνητα των κατοίκων εκεί κοντά κ όχι να πας στην Εκάλη να κάνεις στάχτη τα σπίτια κ τα αυτοκίνητα των τραπεζιτών. Να μπορείς να ξεσπαθώνεις χωρίς να πειράζεις το σύστημα. Να μη σε νοιάζει που η γη σε λίγο θα μας ξεράσει αφού δε μας αντέχει άλλο κ να αγοράζεις τις ίδιες μάρκες που αγόραζες κ πριν χωρίς τύψεις.

 

Πράγματα που είναι λυμένα σε άλλες χώρες, εμείς εδώ τα σκεφτόμαστε 1η φορά. This is Africa που λέει κ ο zavi. Κ όλα αυτά επειδή ηρωοποιήσαμε τη γενιά του πολυτεχνείου, που μετά από ένα σημαντικό αγώνα ενάντια στη χούντα, μας ξεπούλησαν κοψοχρονιάς. Πως να ορθοποδήσει η χώρα αν ο δάσκαλος φοβάται τον μαθητή, ο αστυνομικός τον περαστικό, ο δημόσιος λειτουργός το κομματόσκυλο κ η κυβέρνηση το δημοσιογράφο; Πως θα υπερασπιστεί κάποιος τη πατρίδα που άφησε να του πάρει το σπίτι η τράπεζα για οφειλή 3000Ε, που με τα πανωτόκια τελικά είχε πληρώσει ήδη 3φορές το δάνειο; Πως να δει τα πράγματα με προοπτική, όταν έχει μάθει πως στη Καταστροφή της Σμύρνης έγινε "συνωστισμός"; Δυστυχώς η παρακμή αυτή δεν βλέπω να έχει τελειωμό, γιατί το σύστημα έχει κλείσει όλες τις εξόδους διαφυγής.

 

Λίγο μακρόσυρτο κείμενο αλλά ήθελα κάπου να τα πω. Zavi τιμές χοντρικής κάνεις; :)

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.