Μετάβαση στο περιεχόμενο

Τουρκική φρεγάτα (ή πλάκα ; )


iliekater

Recommended Posts

Βεβαίως!

 

Να πάρω και κάποιες σειρές μου τηλ στην Κορσική που αυτή τη στιγμή κάνουν γυμνάσια στη Λεγεώνα (οι γνωστοί Κάβουρες) και έχω και τα κονέ μου ακόμα από τα στελέχη που ουσιαστικά είναι μισθοφόροι.

 

Ακούστε να γελάσετε ή να κλάψετε:2 σειρές μου μετά τη θητεία (την οποία έκαναν ουσιαστικά για το βιογραφικό τους),κατατάχθηκαν στη Λεγεώνα και τους λέω ''ρε σεις είστε μουρλοί??" Ο ένας από αυτούς είχε τελειώσει και ΤΕΙ Ξεονοδοχο-κάτι,δεν θυμάμαι.Μου λέει ''γιατί ρε zavi,δίνουν γαμάτα φράγκα,1.100 ευρώ το μήνα!!!"

Και κάνουν πορεία-βολή 50 χλμ στην έρημο με πλήρες berking (33 kgr στην πλάτη)!!!!!!

Δώστους 1.105 και έχεις τον προσωπικό σου στρατό από καννίβαλους!!!

 

Κ έτσι είναι όπως τα λες stayros

Θέλουμε να αλλάξουμε την κατάσταση,αλλά δεν έχουμε τις προοπτικές....

 

Το τελευταίο πράγμα που με ανησυχεί είναι μια τουρκική φρεγάτα στο Αιγαίο!

 

Ταμάμ?

 

ΤΑΜΑΜ!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 37
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ασχετο αλλά.....μήπως το να συγκρινόμαστε με μέρη και χώρες (όπως π.χ Ουγκάντα, ή Αφρική κλπ κλπ) τους μειώνουμε????????

Link to comment
Share on other sites

[email protected] :

Κοιτάξτε γύρω σας στην καθημερινότητά σας αυτά που λεει ο Χάρης.Εγώ τα βλέπω στην πιάτσα.Δείτε την κατάσταση που θέλετε να υπερασπιστείτε......

Λες οι απέναντι να υπερασπίζονται κάτι καλλύτερο ; Αυτό σκέψου και θα πάρεις λίγο θάρρος !

 

Ό,τι υπήρχε σε αυτόν τον τόπο ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ μετά το 146 π.Χ.

Δεν το νομίζω . Αν ήταν έτσι , έστω και εν μέσω μεγάλης τύχης , δεν θα συνέβαιναν όσα συνέβησαν το '21 και το '40 . Βέβαια είσαι πολίτης αυτής της χώρας και σίγουρα έχεις το δικαίωμά να πιστεύεις ό,τι θες για αυτήν , το οποίο φυσικά και σέβομαι απόλυτα .

Link to comment
Share on other sites

Για το '21 φίλε και το '40,αν πώ την άποψή μου,θα με κρεμάσουν στην πλατεία του χωριού!

 

Και επίσης φίλε iliekater,δεν είμαι απλός πολίτης αυτής της χώρας,είμαι ενεργότατος καθώς εκπληρώνω τις υποχρεώσεις μου στην Πολιτεία στο ΕΠΑΚΡΟ.Οπότε,μάλλον ανάλογες είναι και οι απαιτήσεις μου από αυτή...

 

Πάντως συγκεκριμένα εσένα iliekater σε εκτιμώ ΒΑΘΥΤΑΤΑ για την προσφορά σου σε αυτό το φόρουμ.

 

Τούρκικη φραγάτα?καλοδεχούμενη,νακάτσουμε να τα κεράσουμε τα παιδιά και να κάνουμε και λίγο χαβαλέ,μπας και τους πείσουμε και πληρώσουμε λιγότερα του χρόνου για εξοπλισμούς!!!!!

 

Δεν γράφω άλλα,είμαι κουρασμένος,και όταν είμαι κουρασμένος δεν μπορώ να ελέγξω τί γράφω,και όταν δεν μπορώ να ελέγξω τί γράφω γράφω ανοησίες και όταν γράφω ανοησίες παίρνω δίκαιες κόκκινες κάρτες!!!!

 

Αποχωρώ......

Link to comment
Share on other sites

Σταματήστε να ψάχνεστε! Το συμβόλαιο της Ελλάδας λέει πως η αυλή (Αιγαίο) ανήκει σε εμάς και έχει 2 εισόδους εκ των οποίων η μία ανήκει σε άλλον ιδιοκτήτη, ο οποίος έχει και το δικαίωμα να σέρνεται με την πλάτη του κολλημένη, κατά μήκος του ανατολικού τοίχου... Ε, δεν θα θέλει και αυτός ο φουκαράς να παίξει που και πού στην αυλή μας;;;;

Link to comment
Share on other sites

Ακριβώς!!! Μας θέλουν δεμένους και αν το δείτε και ιστορικά αυτό έγινε και με την συνθήκη της Λωζάνης! Ανατολική Θράκη εκτός της ζώνης της Κων/πολης! (διότι αν τη δίνανε κι αυτή, θα έπρεπε να μας δίνανε και τα απέναντι, καθότι πουθενά στον μόσμο, κανένα στενό δεν ελέγχεται από 2 κράτη...)

Να αναγέρω πως έτσι, εδώ και 300 χρόνια περιορίζουν σε μιά "μπανιέρα" έναν από τους πιό ισχυρούς στόλους του πλανήτη;;; Ναι,ναι, αυτόν που είναι βαμμένος ένα ωραίο κόκκινο χρώμα... Α, γειά σου!

Link to comment
Share on other sites

Οι φανφάρες που φουσκώνουν τα στήθια του κόσμου περί ιδανικών,εθνικής ενότητας,αρχαιοελληνικού πνεύματος και προγονολατρείας και άλλα σαν αυτά που ανέφερε ο aeragogos είναι πολύ απλά ΑΕΡΑΣ ΚΟΠΑΝΙΣΤΟΣ.Και με τον κοπανιστό αέρα δεν χορταίνει η ψυχή αυτών που έχουν την ικανότητα να σκέπτονται....

 

θα σεβαστω το χώρο και δεν θα σε στειλω εκει που πρεπει

 

 

το εθνικο μου φρονημα θα μου επιτρεψεις να το διατηρώ ΟΣΟ ΨΗΛΑ επιθυμώ.

 

οχι δεν με απασχολουν ολες αυτες οι πολιτικοοικονομικες ιστορίες που αναφέρθηκαν.

 

και επειδη δεν ξερεις με ποιον εχεις να κανεις μαθε οτι εμεις στην Κρητη ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΕΟ ΚΑΙ ΦΡΟΝΗΜΑ.

 

και αμα σου αρεσει.

 

 

σσ. ειδες.. οσο προσβλητικος ησουν αλλο τοσο ημουν και εγω... εκ των ισων κανεις δεν διώκεται παραπάνω.

 

 

για τα υπόλοιπα που λες.. μπορει και να συμφωνω..

 

αλλα οχι.. δεν μασάω γιατι δεν σκέπτομαι...

 

σκεπτομαι και επιλέγω τη στάση μου..

Link to comment
Share on other sites

Μία σκέψη : οι τούρκοι ναύτες επάνω στη φρεγάτα πρέπει να είχαν ιδρώσει λιγάκι . Όταν μπήκαν τόσο βαθειά , πιστεύω πως θα τα χρειάστηκαν λιγάκι . Δεν είναι λίγο να πλησιάζεις την πρωτεύουσα του άλλου να και να περιμένεις πως απλά θα σε κοιτάνε . Βέβαια και εκείνοι οι δόλιοι εντολές εκτελούσαν ...

Μία δεύτερη σκέψη : λέτε να είχε συμβολικό χαρακτήρα ; Αναφέρομαι στη φρεγάτα Μπουμπουλίνα . Απ’όλες τις φρεγάτες στο Αιγαίο , η Μπουλίνα διατάχθηκε να κυνηγάει τον Τούρκο !

Link to comment
Share on other sites

Συνάδελφοι με κάποια από αυτά που αναφέρθηκαν συμφωνώ και με άλλα διαφωνώ. Μήπως όμως το θέμα αυτό έρχεται να μας απασχολήσει σε περίοδο που υπάρχουν φλέγοντα ζητήματα σε εξέλιξη εκατέρωθεν του Αιγαίου? Καταλήγω να υποψιάζομαι ότι οι "δικοί μας" πολιτικοί και οι στρατιωτικοί των γειτόνων έχουν μυστικό δίαυλο συνεργασίας. Δεν πιστεύω ότι μία χώρα μέλος του ΝΑΤΟ που προσδοκά να εισέλθει και στην ΕΕ μπορεί να κινηθεί εχθρικά εναντίον ενός μέλους αυτών των οργανισμών. Κινούμενος με αυτή την λογική χαρακτηρίζω ως αλήτες αυτούς που αποφασίζουν τα χρήματα των δύο λαών να δαπανώνται σε εξοπλιστικά προγράμματα και να μην χρισιμοποιούνται για την παιδεία την υγεία και την ανάπτυξη.

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.