Μετάβαση στο περιεχόμενο

Αδέσποτα σκυλιά


Recommended Posts

Καλησπέρα σας[emoji4] !! Έχω ένα πρόβλημα με τα δορυφορικά κανάλια της nova! Μετακίνησα τον αποκωδικοποιητησ nova από το σαλόνι στο δωμάτιο δεν έβγαλα το καλώδιο της κερεας από το πιάτο απλά το πήγαν σε άλλο παράθυρο και έπιανε κανονικά!!! Μετά το άλλαξα πάλι και είπα να το κατεβάσω στον κάτω όροφο γιατί τώρα που μπικίνι η άνοιξη περνάμε πολύ χρόνο εκεί, είχα κατεβασμένο καλώδιο και έβλεπα κανάλια απλά και είπα να μην βάλω άλλο καλώδιο απλά να συνδέσω αυτό που είναι στην κερεα που πάει κάτω να το βάλω στο πιάτο όλα καλά τα σύνδεσα πάω κάτω τίποτα καμιά συχνότητ[emoji35] [emoji27] [emoji26] ??????? Πήρα τηλέφωνο στο nova τους είπα ότι φυσούσε πολύ και δεν δουλεύει και μου είπε πως πρέπει να έρθει τεχνικός που θέλει 30€|[emoji27] [emoji27] [emoji27] [emoji27]

Edited by ΜΑΡΙΝΕΛΛΑ
  • Upvote 1
  • Downvote 1
Link to comment
Share on other sites

Υπηρετησε Λουτρακι-ΚΜΧ, ειδικοτητα οσφριστης ναρκων

 

 

Μήπως να ρωτήσουμε κάποιον νομικό;

ειναι νομικος η κοπελα, απλα ζηταει και μια γνωμη μηχανικου

Edited by ckiriako
  • Upvote 2
Link to comment
Share on other sites

Γιναμε και νομικοι.... Μηπως θελει βεβαιωση για γνησιο και αμεταχειριστο!!!

Edited by Bill22
Link to comment
Share on other sites

Το ερώτημα σου δεν άπτεται ειδικότητας μηχανικών που έχει αυτό το φόρουμ.

Ειδικά δεν έχει σχέση με μηχανικούς αφού το σκυλί όπως λες είναι αδέσποτο. Άρα δεν είναι σε κάποιο χώρο δικό του ώστε να αναζητήσεις λύσεις αν έχει κατάλληλη μάντρα φύλαξης ή προστασίας κλπ.

Του δρόμου το σκυλί οπότε ο Δήμος  έχει αρμοδιότητα και πιθανά κάποιοι σύλλογοι που ασχολούνται με τα αδέσποτα μπας και μπορούν να το αναλάβουν οι ίδιοι.

 

Δεν μπορείς να τον κατηγορήσεις νομικά γιατί αφήνει τροφή και πάνε και τρώνε οπότε γίνεται στέκι εκεί (κάτι σαν φαστ φουτ) για αδέσποτα κλπ κλπ… Δεν θα βγει άκρη νομίζω και με αγωγές… Δεν υπάρχει αντικείμενο πέραν αγωγής κατά του Δήμου για ελειπή μέτρα κλπ κλπ… μεγάλη ιστορια και δεν θα βγάλεις άκρη μόνη σου.

 

Λύσεις δύσκολες αφού το κράτος δεν έχει φροντίδα.

Αν ο Δήμος που είσαι έχει φροντίδα θα είσαι τυχερή… (σπάνιο φαινόμενο)

Επικουρικά έχε μαζί σου που και που κάνα μεζεδάκι όπως περνάς από εκεί και ρίχνε το στο σκυλί οπότε μπας και αναπτυχτεί μια πιο καλή σχέση μαζί του και δεν θα δείχνει επιθετικότητα όταν περνάς… (έχουν καλή μύτη οι σκύλοι και πολλές φορές πιο καλό φιλότιμο και αναγνώριση του ευεργέτη τους από εμάς)

Αν κάνουν ομάδες (και αγγελες) τότε είναι πιο ζόρικα τα πράγματα.

 

Το θέμα μεταφέρθηκε στην ενότητα για ιδιώτες από την ενότητα «Κουβέντα»

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Καλώς ήλθατε στο forum του michanikos.

 

Για τα αδέσποτα πρώτα απευθυνόμαστε σε κάποια υπηρεσία του Δήμου, αν δεν λειτουργήσει τότε σε σύλλογο ζωόφιλων.
Αν έχει 20 σκυλιά μέσα στην αυλή του εξετάστε αν είναι παράνομο ή κίνδυνος για την δημόσια υγεία, εσείς σαν νομικός θα ξέρετε καλύτερα.

Ελπίζω να μην τα κακομεταχειρίζεται, αλλιώς τηλέφωνο στον Δήμο.
Αν σας ζητήσουν να κάνετε γραπτή καταγγελία τότε να έχετε μαζί σας το χαρτί απο τα επείγοντα του νοσοκομείου που πήγατε για να περιποιηθούν το τραύμα σας απο το δάγκωμα.

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Μιας και είναι επίκαιρο το θέμα,και στο Ελλαδιστάν η βλακεία είναι ανίκητη.........

 

Είναι λάθος να κάνουμε υποθέσεις και να κρίνουμε πράγματα για τα οποία δεν έχουμε γνώση σε βάθος. Ας μείνουμε όμως σε αυτά που ξέρουμε σίγουρα. Ένας ηλικιωμένος κύριος 72 ετών είχε στην κατοχή του 8 Ροτβάιλερ. Αυτό από μόνο του είναι ένα εγκληματικό λάθος. Είναι αδύνατο ακόμα και για έναν επαγγελματία, να διαχειριστεί έναν τόσο μεγάλο αριθμό σκύλων όταν μάλιστα μιλάμε για μεγαλόσωμες φυλές. 
Σε όλους όσοι έχουν εμπιστευτεί την σχολή μου για την εκπαίδευση του σκύλου τους, λέω μονότονα ένα πράγμα. Δεν αφήνουμε ποτέ το παιδί μας με τον σκύλο χωρίς επίβλεψη. Είναι λάθος να εμπιστευτούμε ακόμα και τον πιο φιλικό σκύλο, τον άρτια εκπαιδευμένο σκύλο, μόνο του με ένα παιδί. Υπάρχει το ΑΠΡΟΟΠΤΟ. Δεν υπάρχει πάντα μια λογική εξήγηση για όλα όσα μπορεί να κάνει ένας σκύλος. Για να το πω καλύτερα δεν μπορεί κανένας να προβλέψει την συμπεριφορά του σκύλου του 100%. 
Και εδώ έρχεται ένα βασικό πρόβλημα που μαστίζει την χώρα μας και λέγεται ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ. Εάν είχαμε σοβαρό κράτος θα αρκούσε μία μόνο καταγγελία ότι κάποιος 72 χρόνος έχει στην κατοχή του 8 Ροτβάιλερ με επιθετική συμπεριφορά...

  • Upvote 1
Link to comment
Share on other sites

Guest
Αυτό το θέμα πλέον έχει κλείσει για περαιτέρω απαντήσεις.
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.