Μετάβαση στο περιεχόμενο

Μη υλοποιήσιμη δικαστική απόφαση από το κτηματολόγιο


Recommended Posts

Καλημέρα 

Η τεχνική εισήγηση προηγείται της εκδίκασης της αγωγής βασει νόμου , διοτι θα πρέπει να κατατεθεί στο δικαστήριο για να εκδικασθεί η υποθεσή σου .Συνεπώς η αρνητική εισήγηση σημαίνει οτι το δικαστήριο δεν μπορεί να εκδικάσει την υποθεσή σου και επιστρεφεται ως μη εκδικασθείσα. Στην δική σου περίπτωση που ειναι λάθος το τοπογραφικό της τεχνικής εισήγησης και πήγε στο δικαστήριο με θετική εισήγηση (διοτι δεν το αντιλήφθηκε ο μηχανικός του Κτηματολογίου ) και εκδικασθηκε η υποθεσή σου , βγήκε αποφαση και πήγε να εγγραφεί στο κτηματολόγιο ,τότε αντιληφθηκαν το λάθος και δεν γινεται εγγραφή της δικαστικής απόφασης , θεωρώ οτι θα πρέπει να γίνει η διαδικασία απο την αρχή για διορθωση της δικαστικής αποφασης, πάντως μια ερώτηση στα κεντρικά της ΕΚΧΑ ΑΕ (Μεσογείων 288 Χολαργός ) σούς αρμοδίους του Λειτουργούντος Κτηματολογίου Θα ήταν το σωστό και εγγυημένο.

Συναδελφικά

Π.Σ.

 

Συνάδελφε, παρακαλώ συμπλήρωσε την ειδικότητα σου στο προφίλ σου. 

Ευχαριστώ 

DIMITRIS80

Edited by DIMITRIS80
Link to comment
Share on other sites

Παρά το αρχικό τυπογραφικό λάθος του varxo ως έννοια "κινηματογραφικό διάγραμμα" υπάρχει.

Μεταφέρω τμήμα του link από εδώ ως φωτογραφία.

 

Θα μ' ενδιέφερε να μάθω τις ακριβώς είναι αυτό το "κινηματογραφικό διάγραμμα".

 

Εκτός και αν και εκεί είναι τυπογραφικό λάθος. Πολύ πιθανόν να είναι.

 

Εχω στο μυαλό μου μια πιθανή εκδοχή, ότι είναι δηλαδή ένα διάγραμμα τύπου κροκί, σκαριφήματος που προκύπτει από κάποιο οδοιπορικό-ντοκιμαντερ σε κάποια περιοχή. Επίσης πολύ πιθανόν να γράφω @@ριες!!

 

Αν γνωρίζει κάποιος ακριβώς τι είναι, αν όντως υπάρχει η έννοια αυτή, τι "βαθμό" εγκυρότητας μπορεί να έχει και πότε, ή κάτι άλλο πληροφοριακό σχετικά με την έννοια αυτή, λόγω πλήρους της άγνοιάς μου, θα ήθελα πολύ να μάθω.

 

Ευχαριστώ πολύ.

post-2272-0-14006500-1497939620_thumb.jpg

Edited by georgegaleos
Link to comment
Share on other sites

www.ktimatologio.gr/mediacenter/Publications/2921.pdf

 

ολα ειναι σε αυτο

αλλα, ως συνηθως, δεν μπορω να το κατεβασω

 

...ξερεις εσυ... :smile:

 

τιις καλημερες μου

 

εδιτ

και ομως,  γεοργιε,  ιδού....

 

http://www.ktimatologio.gr/mediacenter/Publications/2921.pdf

Edited by dimitris GM
Link to comment
Share on other sites

ΠΡΟΣ πετρος

Η υπόθεση αφορά για περίπτωση που δεν απαιτούνταν εισήγηση του Κτηματολογιου για να προχωρήσει η αγωγή δηλαδή είναι παλιά υπόθεση. Μετά από λάθη που έγιναν σαν την περίπτωση μου πριν προχωρήσει η αγωγή απαιτείται θετική εισήγηση . Το λάθος είναι 100% δικό μου και ψάχνω λύση και γι αυτό ζητάω βοήθεια την λύση την ψάχνει και η δικηγόρος αλλά μέχρι στιγμής τίποτα

Link to comment
Share on other sites

Ο τρόπος ο ποίο εύκολος ποιος είναι;

σκανάρισμα και μετατροπή σε επεξεργάσιμο κείμενο

μετατροπή σε αρχείο  .txt, και εισαγωγή στο σχεδιαστικό με κάποια ρουτίνα (στο cadware έχει έτοιμη εντολή)

Link to comment
Share on other sites

Εντελώς πληροφοριακά δεν μας είπες ακόμη για το μέγεθος του λάθους . Αυτό το 3 που έγινε 8 σε πια θέση ήταν? Καλά είναι όταν πληκτρολογούμε σημάδια να επιλέγουμε πολυλάϊν για να ελέγχουμε το Εμβαδόν του κομματιού, ώστε να μας βγαίνει και να ελέγχουμε  το επιθυμητό εμβαδόν. Αν ΟΧΙ ξανασχεδιάζουμε. Όλοι μας έχουμε πληκτρολογήσει λάθος νούμερο. Το τελικό αποτέλεσμα, πριν εκτυπώσουμε, πρέπει να είναι όμως το σωστό. Την λύση νομικά δεν την ξέρω.

 

Νομίζω όμως το κτηματολόγιο, σαν " υπηρεσία ", από την στιγμή που ξέρει ότι έχει μια λανθασμένη καταχώρηση στα αρχεία την πρέπει αυτό από μόνο του να φροντίσει, ώστε να διορθωθεί . Αυτό είναι, νομίζω και το σωστό. Τους πας το σωστό σχέδιο των "χωρικών μεταβολών" και αυτοί έχουν την δυνατότητα να ξεκλειδώσουν το αρχείο τους για να το διορθώσουν. Έχουν μήπως σκοπό να το αφήσουν με το λάθος?? Γραφειοκρατεία που δεν τολμά κανείς να τη "σκοτώσει".

Link to comment
Share on other sites

ΠΡΟΣ VARXO

 

Η λυση ειναι μια ερωτηση απο κοντα  στα κεντρικά του κτηματολογιου διοτι οι προίσταμενοι των κατα τόπους κτηματολογικών γραφείων δρουν πολλες φορές κατα το πως τους συμφέρει η με το τι ειναι ποιο ευκολο , για να μην σου πω εγω θα εκανα εγγραφο στα κεντρικα ωστε να μου απαντήσουν εγγράφως .

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.