Μετάβαση στο περιεχόμενο

Ακύρωση εντολής πληρωμής αμοιβής


Recommended Posts

Θα ήθελα αν γνωρίζετε μια απάντηση στο εξής: Αν αφού έχει δημιουργηθεί η εντολή πληρωμής στο online σύστημα του ΤΕΕ και για κάποιον λόγο δεν γίνει καθόλου η κατάθεση της αμοιβής, υπάρχει κάποιο πρόβλημα? Θα πρέπει για παράδειγμα να καταβληθεί ο ΦΠΑ και οι αντίστοιχες κρατήσεις? Ευχαριστώ.

Link to comment
Share on other sites

Oχι, δεν υπάρχει πρόβλημα. Εχω επικοινωνήσει με το ΤΕΕ και μου είπαν ότι αν μαζευτούν πολλές¨"άχρηστες" εντολές να τους ειδοποιήσουμε να τις σβήσουν.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Συναδελφοι Καλησπερα . Να ρωτησω κατι: Εαν για τοπογραφικο αδειας υποβαλλω στο ΤΕΕ αιτηση για υπολογισμο αμοιβης και αφου μου εκδοθει εντολη πληρωμης ο πελατης δεν θελησει να προχωρησει στην πληρωμη της εγω σαν μηχανικος εχω καποιες κυρωσεις? Η απλα σταματαει εκει το θεμα? Εννοω δηλαδη σε περιπτωση που εκδοθει ενολη πληρωμης και δεν πληρωσω τι συμβαινει?Υπαρχουν κυρωσεις για μηχανικους και πελάτη και ποιες? Σας ευχαριστω.

 

 

 

Το παρόν συγχωνεύτηκε με παλαιότερο ερώτημα (φαντάζομαι απαντήθηκε αυτόματα). Μην ξεχνάτε να χρησιμοποιείτε την Αναζήτηση - όσο αγχωμένοι κι αν είστε... ss_sk

Link to comment
Share on other sites

Σε ανάλογη περίπτωση καλό είναι να στέλνουμε την Εντολή Πληρωμής που δεν θέλουμε, με FAX στο ΤΕΕ, γράφοντας επάνω τα παρακάτω:

 

Παρακαλώ όπως ακυρώσετε από "Τα έργα μου" το με α/α ..... έργο και κατά συνέπεια και την συννημένη Εντολή Πληρωμής ποσού ......€

Ακολουθεί σφραγίδα και υπογραφή.

 

Φυσικά το FAX το κρατάς στο αρχείο σου μέχρι να φιλοτιμηθεί να το διαγράψει το ΤΕΕ.

Link to comment
Share on other sites

Δεν νομίζω ότι απαιτείται η παραπάνω διαδικασία. Περιττός κόπος μου φαίνεται! Αρκετή γραφειοκρατία έχουμε μέχρι τώρα...

Link to comment
Share on other sites

Αποδεικτικό κατάθεσης αμοιβής αποτελεί ΜΟΝΟ το έντυπο κατάθεσης στην τράπεζα και κατά συνέπεια πρέπει να κοπεί η αντίστοιχη ΑΠΥ

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.