Μετάβαση στο περιεχόμενο

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλημέρα,

Σε περιοχές που βρίσκονται ακόμη υπό κτηματογράφηση τι ανεβάζουμε αντί για Απόσπασμα Κτηματολογικού Διαγράμματος;

Δημοσιεύτηκε

Το αποδεικτικό υποβολής της δήλωσης όπου φαίνεται και το ΚΑΕΚ που έχει αποδοθεί. 

• Upvote 1
Δημοσιεύτηκε

Δεν έχουν αποδοθεί ΚΑΕΚ ακόμη οπότε σε αυτή την περίπτωση βάζουμε μόνο το αποδεικτικό υποβολής;

Δημοσιεύτηκε
3 λεπτά πριν, Artemiscv said:

Δεν έχουν αποδοθεί ΚΑΕΚ ακόμη οπότε σε αυτή την περίπτωση βάζουμε μόνο το αποδεικτικό υποβολής;

Ανεβάζουμε το αποδεικτικό υποβολής με τεχνική έκθεση ότι δεν υφίσταται κτηματογράφηση στην περιοχή του ακινήτου .

Εγώ προσωπικά ανεβάζω μόνο την τεχνική έκθεση όταν δεν έχει ολοκληρωθεί το κτηματολόγιο .

• Upvote 1
Δημοσιεύτηκε

Να ρωτήσω και κάτι ακόμη..αρχιτεκτονικά σχέδια, τοπογραφικό και Δ.Δ. πρέπει να ανέβουν και σε pdf και σε .dxf ;

Δημοσιεύτηκε
36 λεπτά πριν, Artemiscv said:

Να ρωτήσω και κάτι ακόμη..αρχιτεκτονικά σχέδια, τοπογραφικό και Δ.Δ. πρέπει να ανέβουν και σε pdf και σε .dxf ;

pdf και dxf μόνο τοπογραφικό και Δ.Κ.  Αρχιτεκτονικά μόνο pdf

• Upvote 1
Δημοσιεύτηκε (edited)

έχω έντυπη έγκριση δόμησης που όμως έχει λήξει.

Την καταχωρώ ως προγενέστερη έντυπη πράξη ή την αγνοώ?

Το έργο είνακ κατηγ.1, να επιλέξω ξανά προέγκριση ή χωρίς? Δεν υπάρχει καμία μεταβολή από την προηγούμενη προέγκριση

Edited by Largy
Δημοσιεύτηκε
7 ώρες πριν, Largy said:

έχω έντυπη έγκριση δόμησης που όμως έχει λήξει.

Την καταχωρώ ως προγενέστερη έντυπη πράξη ή την αγνοώ?

Το έργο είνακ κατηγ.1, να επιλέξω ξανά προέγκριση ή χωρίς? Δεν υπάρχει καμία μεταβολή από την προηγούμενη προέγκριση

Υποβάλεις νέα αίτηση για προέγκριση κατηγορίας 1 .

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Συνδεθείτε τώρα
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.