Μετάβαση στο περιεχόμενο

Σύσταση οριζοντίων ιδιοκτησίων εκτός σχεδίου


Recommended Posts

Έχω μία διώροφη οικία σε εκτός σχεδίου γήπεδο.Ο πελάτης θέλει να συστήσει οριζόντιες ιδιοκτησίες στην υφιστάμενη και σε μία μελλοντική που θα δείξω στο τοπογραφικό διάγραμμα.Γνωρίζει κανείς αν μπορώ να θεωρήσω ιδιόχρηστο χώρο σε κάθε μία από τις οριζόντιες ιδιοκτησίες και να το γράψω στο τοπογραφικό διάγραμμα επάνω?Επιτρέπεται?

Link to comment
Share on other sites

  • Απαντήσεις 26
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Ο συμβολαιογράφος μου ζητάω να δείξω με διακεκομμένες το τμήμα του ενός και το τμήμα του άλλου.Τι να δείξω σε αυτή την περίπτωση?

Link to comment
Share on other sites

Ε,εντάξει grtopo,δεν είναι κάθετες,είναι οριζόντιες κατ' επέκταση!!!Άσε το συμβ/φο να προσπαθήσει....γιατί απογοητεύεις τους ανθρώπους?:):):):)

 

Ας το δούμε σαν πείραμα:ποιός από 1. μηχανικό 2. συμβ.φο 3. δικηγόρο 4.υποθ/κα θα το ανακαλύψει????Ε ρε γέλια αν μεταγραφεί!!!!!!!!!

 

Εκτός κ αν είναι στις περιοχές που μπαινοβγαίνουν,όπως έχω επεξηγήσει κ σε άλλα ποστς!!!!!!!!

 

tirbouson

 

Φτιάξε μια πλαστή σφραγίδα κ δώστο όπως σου λέει η συμβ/φος.....αν σε καλέσουν από το ΤΕΕ,δηλώνεις ότι πραγματοποιείς έρευνα πάνω στην ελληνική πραγματικότητα των δικαιοπραξιών για ακαδημαικούς λόγους!!!!

 

Καλές διακοπές

 

Αυτά

Link to comment
Share on other sites

κάτσε ρε zavi και grtopo αποκλειστική χρήση δεν είναι κατάτμηση το έχω κάνει στο παρελθόν και θα ξαναγίνει στο μέλλον, αφού η ΕΠΑΕ επιτρέπει διασπορά εσύ τι θα έκανες?

Link to comment
Share on other sites

Πάνο,

Δε μίλησε κανείς για κατάτμηση. Ο ιδιόχρηστος χώρος που θέλει να χωρίσει ο tirbouson, συνιστά (με άλλα λόγια ν' αγαπιόμαστε) κάθετη συνιδιοκτησία που απαγορεύεται με τον Ν2052!

Link to comment
Share on other sites

Κάντε μια βόλτα από τα υποθηκοφυλακεία Λαυρίου και Κερατέας όσοι έχετε αμφιβολίες, να δείτε αν μεταγράφονται ή όχι οι οριζόντιες (και οι κάθετες υπό προϋποθέσεις) εκτός σχεδίου...

Άνετα δίνεις αποκλειστική χρήση σε οριζόντια.

Link to comment
Share on other sites

Aν κάνετε την αντίστοιχη βόλτα στα υποθηκοφυλακεία Σπατών και Καπανδριτίου θα δείτε ότι κάθετες εκτός σχεδίου με τίποτα και οριζόντιες υπό προυποθέσεις...

Link to comment
Share on other sites

Aν υποθέσουμε τότε ότι βάζουμε μία νοητή γραμμή και εμβαδομετρούμε τα 2 εμβαδά χωρίς να αναγράψουμε τι είναι το καθένα και ο συμβολαιογράφος περιγράψει τα 2 εμβαδά σαν ιδιόχρηστους χώρους τίθεμαι θέμα τότε?

Link to comment
Share on other sites

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε προκειμένου να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Πρέπει να είστε μέλος για να μπορέσετε να αφήσετε κάποιο σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Κάντε μια δωρεάν εγγραφή στην κοινότητά μας. Είναι εύκολο!

Εγγραφή νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Εάν έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

×
×
  • Create New...

Σημαντικό

Χρησιμοποιούμε cookies για να βελτιώνουμε το περιεχόμενο του website μας. Μπορείτε να τροποποιήσετε τις ρυθμίσεις των cookie, ή να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για την χρήση τους.